Z mojim sva tut mela debato okoli tega. Jaz obdržim svoj priimek, ki ga ne dam za nič na svetu, če boma imela otroke, bodo verjetno tudi imeli oba priimka.
Tonja napisal/-a:Z mojim sva tut mela debato okoli tega. Jaz obdržim svoj priimek, ki ga ne dam za nič na svetu, če boma imela otroke, bodo verjetno tudi imeli oba priimka.
hehe, si predstavljaš, da se tut oni ne bi ločil od svojih? pa potem njihovi otroci... čez nekaj generacij bi mel že po 4, 5 -and.so.on.and. on.priimkov-
Joooo, da bi tak razmišljaji, ko jaz zdaj - kar je moje, je moje pa basta...
Po mojem bi meli hujše nazive, ko so jih meli vojvode pa ne vem kakšni kralji in all that...
potem boš ti janez k. novak, ona pa francka n. korošec? to je pa še dosti bolj smešno, kot če bi pač imela oba priimka, ker nikomur ne bo jasno, da sploh skupaj pašeta in je brezveze s tistimi črkami komplicirat.
Midva zaenkrat še nsva poročena, ampak glede na to, da že dolgo skupaj živiva in imava otroka, sem jst dala njegov priimek. Poročiva se še vedno lahko in če ne druga potem ne bom imela stroškov z dokumenti
sploh se ne bom poročila z njim, ker je bedak. če bi pa se, bi pa vzela njegov priimek, ker se nič ne bojim, da zaradi tega jaz ne bi bila več jaz, ali kaj podobnega. me definira dovolj drugih pomembnejših reči, kot pa tiste 4 črke.