Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

Jah ne vem, sama vem, da z bivšim trenutn ne morem bit prjatlca in nikol ne bi mogla bit ... zaenkrat so še čustva prisotna, pa tud kasnej mam rajš, da nisva v stikih, kr se mi zdi to edin pravilno
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Jst si pa tega želim in to full želim. Da bi se še naprej tko štekala, kokr sva se predn sva začela. Pa ne vem, če bo ratal.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

ti morm pa priznat, da nekak živim dalje brez njega.
Glih dans sm se menla z frendico, s katero gremo tud skup na izlet in ona mn prbije, lepo te prosm, full nas gre, ne se zagledat v tega in tega tipa... ona mne svari in to tok resno, da sm jo kar gledla ... pa itaq ve, da ne padam na ktirgakol ... vsaj jst ne, kaj drugi me ne zanima ... je bla tok hecna, da se ji človek more režat
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

jagodka, če vama tko odgovarja in klapa, zakaj pa ne, probajta pa bosta vidla kako in kaj
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss_M »

Lumpyka-se čist stinjam z njo sploh v zadnjih stavkih. :D
Men zelo pomaga da prvo razčistm sama pri sebi,potegnem iz te zveze kaj pozitivnega (skratka gledam jo z ozornega pozitivnega kota),da sm čimbolj v druzbi prjateljev oz prijateljic, da imam hobije,,skratka da se zaposlim preko celega dneva z rečmi.
Enostavno je pa res..če se mislis smilit sama sebi, lahko prebolevanje traja v nedogled..sicer pa zakaj?ko pa lahko takrat spregledas kaksnega simpatičnega tipa.. :?

Sicer pa vsaka stvar je za nekaj dobra :wink:
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss_M »

jagodka85-sm prebrala tvoj post.
Verjetno ves da tok zloo dobra prjatla k sta bla pred zvezo z bivsim-oz sta imela zelo dober odnos(če se ne motim)ne bo nikoli več isto,ker čustva spremnijo vse..vsaj tako je ponavadi..No mogoče se pa zna zgodit čez par let..(ljudje smo si različni :)
Meni je lazje če končam zvezo da tudi nimam stikov s tem fantom..enostavno je tazko,odpres nov list zivljenja,tega pa pustis popisanga za sabo..
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

BIBI21 napisal/-a:jagodka, če vama tko odgovarja in klapa, zakaj pa ne, probajta pa bosta vidla kako in kaj

Ma ja, zaenrkat nama nekak uspeva, pa vrjetn bo sčasoma lažje, ko ne bo več tolk čustev prisotnih. No ja, sj bova vidla, kk bo :)

No sej fajn, da maš tako kolegico, k te svari, pa k te sprav v dobro voljo. To je vredn več kot karkol.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

ja to da maš dobre kolege res full pomeni in da ti znajo pomagat in svetovat kako dalje... pa še posvarijo pred kako zadevo :D
sj ne rečem, da sm bivšga kr zbrisala, sam tako nama je namenjen in greva naprej
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

najprej sva bla ful dobra prijatelja, jaz seveda ne bi bla jaz, če se ne bi vmes zaljubla ... mi je nekak ratalo, da sem čustva malo ohladila (bil je v zvezi ...), pol pa kot strela z jasnega postane samski in seveda pograbi mene; kaj drugega kot tolažba itak nisem bla, ampak jaz naivno budalo sem pač verjela, da bo vse okej. ni se dolgo obneslo. trpim jaz, njega ne gane, sicer naklada nekaj o tem, kak mu ni vseeno, da me ma rad, bla bla, da si želi, da ostaneva prijatelja. mnja, če bi več vlagal v najin odnos, bi mu še mogoče verjela. vem, da bo slej ko prej prišla tista "kava", ampak se je bojim kot hudič križa :?

Tonja napisal/-a: Tako se je odločil. Morda bi lahko bile srečne - zanj. Ali je to preveč sebično?

tudi pri meni je tako, da osebam, ki so mi blizu, iz srca privoščim srečo oziroma vse najboljše. kljub vsemu, kar je storil (tudi nenamerno, ker pač je tak karakter), mu želim, da je srečen. okej, sej včasih me pograbi jeza, pa mu "zaželim" kaj neprijetnega, ampak saj vemo, kak je s tem.

počasi bo. v bistvu me res najbolj boli za prijateljstvo, ker sva bla v zadnjem letu in pol skorajda neločljiva, in očitno nama ni bilo usojeno "obstajati" kot par.

ne vem, kako bi lahko funkcionirala sedaj, po vsem tem, ker (z moje strani) nimam več zaupanja, pa vse skupaj bi blo bolj tak, na pol, ker bi se oba2 držala nazaj.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Jst tud njemu prvoščm vse, kar je dobrega na tem svetu. Ne vem, zakaj mu ne bi. Vem, da bo nekoč (lahko kmalu, lahko čez eno leto, ne vem kdaj) dobu punco, k jo bosta tud njegova starša sprejela in bo lahko srečen in bo tako, kot si on želi in predstavja vezo. Jst mu tega pač nism mogla dat.

Motorola, tud jst se bojim ponovnega snidenja z njim, ker vem, da se slej al prej bova vidla. Samo upam, da se bodo čustva takrat že mal pomirila, ker drugač bo spet tko, kot je blo :?
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Jagodka ne verjamem, da bosta z njegovo naslednjo punco potem kar takoj zadovoljna.. Očitno imata visoke standarde za svojega sinčka in bosta težko mu našla žensko, ki jo želita.. Enkrat bosta morala dojeti, da popolnosti ni!!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja sej vem, to mi je čist jasno. Ne vem, al pa mata res kompleks in mata samo prot men kej. Pojma nimam. Niti nočm več vedt. Sam tega me je strah, d me bo enkrat neki zamedl in bom poklicala njegovo mat in ji povedala vse, kar ji gre, čeprou vem, da bi s tem sigurno prekinla to, da se bova midva pol še kej slišala al pa kej. Sm šla že dostkrat na Bled mim, kjer dela in hotla it not, pa ko se peljem mim njihove hiše oz. ulce, me ma, da bi jima šla vse povedat, kar mi leži na duši ... sam ne smem, ker ga ne mislm dokončno zgubit.
In ne, popolnosti ni, sam onadva tega očitno ne vesta.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

jagodka85, jst se na tvojem mestu neb čist nč jezila ne njegovo mat, če on ni tolk karakterja, da bi se ji postavu po robu in reku:"To punco mam rad, z njo sem srečen in z njo bom ostal, pa če se ti fentaš zdj zarad tega!" Jst ne vem no, mogoče ne vem lih vsega v tej zgodbi, ampak jst za takim tipom sigurn neb žalovala, oz. se že v prvi fazi neb zapletala z njim, če bi se tko svoje mamice bal, da bi zarad tega žrtvoval svojo ljubezen. Fuck that!

Drgač sm pa tud mnenja, da dokler nekoga ne preboliš in dokler so prisotna še čustva iz ene al pa iz druge strani, ne morš bit z nekom prijatelj, oz. se delat, da si.
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

jagodka85 napisal/-a:A si z bivšim lh kdaj samo dober prijatelj???

js se z enim bivšim res dobro štekam, bolš kokr pa predn sva začela :D tko d se to da ja, pa tud z drugimi nism lih skregana
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Yazmeen napisal/-a:jagodka85, jst se na tvojem mestu neb čist nč jezila ne njegovo mat, če on ni tolk karakterja, da bi se ji postavu po robu in reku:"To punco mam rad, z njo sem srečen in z njo bom ostal, pa če se ti fentaš zdj zarad tega!" Jst ne vem no, mogoče ne vem lih vsega v tej zgodbi, ampak jst za takim tipom sigurn neb žalovala, oz. se že v prvi fazi neb zapletala z njim, če bi se tko svoje mamice bal, da bi zarad tega žrtvoval svojo ljubezen. Fuck that!

Drgač sm pa tud mnenja, da dokler nekoga ne preboliš in dokler so prisotna še čustva iz ene al pa iz druge strani, ne morš bit z nekom prijatelj, oz. se delat, da si.

Jah, sj noben ne ve čist vsega, sam jst pa on.
In ja, jezila se bom na njegovo mami, pa na njegovga fotra, ker sta onadva začela, on se jima pa je upirou, sam pol pač ni blo več smisla, ker ni s tem nč dosegu in sva se "skrivala", dokler je šlo. To je pa to.

Karja, upam, da res, da bova lh prjatla :) Ker z bivšim bivšim ne bi mogla bit, ker mi je tok hudga naredu, da ga tud vidt ne morm :evil:
Zaklenjeno