Desperate housewives (Razočarane gospodinje)

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Ja, pomoje tud še ne bo "rešen" Carlosov problem. Drugač pa da je bla Dylan al kaj je že una punca zlorabljena tm not, ne vrjamem. Mogl se je pa neki groznga zgodit, da se zdj nč ne spomne in da so tok hitr šli stran od tam. Sam zakaj so se zdj vrnil?
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Mene tut Edie živcira. Mi je bla prej, ko je bla "lahka" ful bolj všeč. Zdej pa neki izsiljuje in eh...

Glede Dylan, pa ja, neki ful hudga se je mogl zgodit. Sem tut jst pomislala, da je bla zlorabljena, sam je tko preveč očitno. Al pa da je mat očeta ubila?? Sam vseen neki manjka, zakaj se ničesar ne spomni. Razn če je ona sama kej groznega nardila. Ne vemo namreč kuk je bla stara, ko so šli od tam?
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Jst bom šla kr po osebah :D

Carlos in Eddie - Eddie je res ena bijač, ne morem druge besede dat sem. Ni mi všeč to izsiljevanje, sploh ne štekam kako je lahko taka kača. Ok dobr mormo priznat da tud Carlos ni nek angelček. Ga tkole serje z Gaby, nč novga. Tedva sta itak večen "par". Glede zaključka - jst mislm da sploh ne bo tko kot je zgledalo in da tisti tip po možnosti sploh ni nek morilec ampak bo pomojem kej druzga izpadlo. Recimo da bo Eddie ustrahoval al kej podobnega. Ne vem, bomo vidli. Smo že navajeni da nekaj prikažejo tako, potem je pa čisto drugače. Najboljši primer je bil tisti kvazi samomor.

Suzan, Mike, Julie - joj kaj so mi dobra familija. Suzan mi je z dela v del bolj hot. Madona sveta, pri 42 letih zgleda fenomenalno. In tist kako je uletela na uno zabavo :rofl: Ful so mi face.

Bree - pri nje smo navajeni da zna naredit čist vse kar obstaja da opere svoje dobro ime. Mislm da je kar mal preveč predrzna, ampak taka pač je, Bree pač.

Lynette - čakam njeno ozdravitev, da se bo kaj bolj zanimivega dogajalo kar se nje tiče. Ta bolezen čist morbidno deluje :?

New family - prov na živce mi grejo. Vsak novi prišlek v preteklem dogajanju mi je bil bolj "simpatičen" od njih. Ta ženska mi je totalno bedna, tist fejk smajl fuj fuj. Me pa zanima kaj je njihova skrivnost.

Naslednji del: The game
Bree informs the housewives of what she overheard in the Mayfair house; Stella makes some special brownies to help Lynette through chemotherapy.

Sneak peek pa TUKAJ ;) Spet po zanimivo :supercool:
mimi.k
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mimi.k »

kaj pa ce bo mel carlos kej z viktorjem... sej gaby pol rata zupanja enkrat
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Točno ja sej res, ne ve se še zakaj Victor umre. Mogoče ma pa res Carlos prste vmes :eek:
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Kdaj pa Victor umre?
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Enkrat sem gledala en intervju z Evo Longorio pa je rekla da v 3. delu nekdo ali umre ali je pogreb se ne spomnim, tako da bi to lahko bilo to.

Še ena novica o naših igralcih: "Carlos" se je poročil ;)
Uporabniški avatar
Hey Baby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Hey Baby »

Glihkar pogledala zadnji del.

Morm rečt, da mi je Bree genialna, še posebi v prejšnjem delu, ko se ji je tisto nabodalo zapičil v trebuh, pa kako sta z Orsonom vse skupi rešila :D .. me zanima kako bo, ko se bo Danielle vrnila.. uff, bo še zanimivo :supercool:

Eddie pa že ful najeda! Kr avto si je šla kupit, pol pa zamenjat za tist prstan..

:?: Mislite, da če bi zvedla da Carlos in Gaby spet neki mututa, da bi pustila Carlosa, al da bi se delala neumno in še bl prtiskala nanj? Pomoje drugo.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

A je dobra tanova sezona? Js še sploh nism začela gledat :)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ja men je še najbljša do zdej :)
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Ja men tud :ja:
Uporabniški avatar
Hey Baby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Hey Baby »

As Edie said to Susan, “It’s your best party ever.” And she was right. Leave it to a “friendly” game of charades to bring out the best—and worst—in the neighbors of Wisteria Lane. With Lynette playing high on pot, Gabrielle flirting with Adam to get back at her ex-husband (now lover) Carlos and Susan angry with Bree over being referred to a “scuzzy gyno,” you knew something had to give. And give it did:
in the form of a party-ending confrontation between Katherine and Gabi during which Gabi accidentally lets out Bree’s confidence about Katherine, her daughter Dylan and the slap. But Katherine one-ups Gabi, telling the housewives, “I want you to imagine the worst thing that a father can do to his daughter” before leaving the party.

Najhujše bi blo pomoje to, da jo je posilil
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Ja, sam je zdj na koncu svojmu možu al kaj je rekla, da je hotla ravno to, kar je s tem stavkom dosegla ... folku bo nelagodno o tem sprašvat in pač ne bodo sprašval. Mislm pa, da se je zgodl kej hujšga kokr pa to, d jo je posilu, vsaj tko se mi je zazdel, ko je na koncu pokazal tisto na tleh pod preprogo.
Drugač sm pa misnla, da bo Bree povedala Susan o otroku resnico, pa sm se očitno mal zmotla :) Dobra je, da tko prikriva.
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barby8 »

Glihkar pogledala... :D
Najbolj sm se nasmejala Lynette... ninja :lol: pa Susan je bla tud posrečena v tisti ambulanti. Bree že zelo težko išče nove izgovore, ampak ji kar nekako uspeva, čeprav sm js že upala, da se bo vsaj Susan zaupala, vendar glede na njen perfekcionizem je bilo za pričakovati, da ne bo pustila, da kaj uniči ugled njene družine. Edie mi je bila ful bedna s tem zaročnim prstanom. :roll:
Bo že vidla ji bo Carlos vrnil. Me pa prov zanima, če Victor kaj sluti, glede na njegov pogovor s Carlosom, če že ne drugega mu je uspelo, da je malo prestrašil Carlosa. Drugače sm pa upala, da bosta Dylan pa Julie kaj našle na podstešju, ker se je moralo zgoditi res nekaj groznega. Catherine je pa tud optimist, če misli, da ji bo s tem posilstvom uspelo, da se ne bojo naše gospodinjice več vtikale v njeno življenje.
Tole bo še zelo zanimivo. :razz:
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Hudoooo ... vedno bolj zanimivo je :D Mam ob pondelkih "gospodinja maratone" k gledam najprej nov del 4.sezone, pol pa še na tv-ju :D

Glede ta novih - se mi vedno bolj dozdeva, da je šlo za kšn uboj, kšne nesreče pomoje lih ni blo glede na to, da tkole skrivajo.
Lynette je bla pa ful huda - ninja ja :lol: js sm pokala od smeha.
Glede Carlosa pa Edie me pa prou zanima kaj bo oz. kašne posle sklepa Carlos z unim tipom :?
Vse bomo še vidl ...komi čakam nasledn tedn :heiss:
Odgovori