Seks v troje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Seks v troje?

Seveda!
220
26%
Khm, dvomim
302
35%
No way!
314
37%
Samo v troje?
21
2%

Skupaj glasov: 857

PASSION
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a PASSION »

milsm, če je pa to posesivno ;)
zveza je med dvema, ne med tremi, vsaj če gledamo po večini ;)
se prav nisi nč posesivna... zame je to sam adijo... itak, pa ne bi pr men pršlo do seksa v troje, če gre za osebo, ki jo ljubim ;)
no ja... mogoče čez leta, če bi iskala kšno popestritev bi reku drugače... :P
sam tut to ne vem ;) hočem rečt, nikoli ne reci nikoli ;)
Uporabniški avatar
vojakinja_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vojakinja_ »

ne js tega nikol ne bi nardila.
s fantom sma se o tem pogovarjala, pa je reku da fajn zgleda sam da se sam tut tega ne bi lotu.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

jullia_ napisal/-a:ampak a veš, tega pa niti slučajno ne bi prenesla. o seksu s tipom in še nekom lahko vsaj hipotetično razmišljam. da bi pa po seksu moj fant meni in še eni drugi osebi rekel "rad te mam", sva pa zaključila. grozno posesivno od mene, vem :/

So ljudje, ki se čisto lepo znajdejo v razmerjih z večimi naenkrat. Pa ne, da varajo, temveč tako, da vsi vedo in vsem štima.

Meni se zdi, da bi lahko bilo tega več. Škodilo ne bi. Ni treba, da je zveza samo med dvema. Več ljudi pomeni bogatejšo izkušnjo za vse vpletene.

Ampak verjetno ima večina preveč reproduktivnih strahov, da bi se v to spustili. Moškega je a priori strah, da mu bo nekdo drug oplodil "njegovo" žensko, žensko je pa a priori strah, da jo bo "njen" moški zanemaril in odšel z eno drugo. Da bi se temu izognili, je najbolje partnerja čim bolj privezati nase. To sicer ne osrečuje partnerja, ampak važno je, da sami nismo ogroženi...

Bljakh.
Uporabniški avatar
misska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a misska »

Mogoče, samo ziher ne s tipom... Če bi probala bi mogla z osebo, do katere nič ne čutim (+še ena/en zravn lol)... Mislim da nebi mogla gledat nekoga, ki ga ljubim z drugo... :irre:
-->impossible is nothing<--
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

tudi jaz si ne predstavljam da bi moj fant še drugo f***, jaz pa bi gledala zraven.. če bi to predlagal bi mogoče to celo vzela kot varanje, da hoče drugo al pa kaj.. kaj pa vem
ninika*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ninika* »

jst ne bi nikol....mislm zame je sex neki preveč osebnga in ga delim sam z nekom ki ga mam res fulll rada......
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Jaz bi, ampak ne bi smela bit zaljubljena v nobenega od njiju. Pa tud to ne bi blo vedno možno ... lahko sta mi npr. dva tipa hkrati zelo všeč, ampak ju ne bi skupaj. Raje vsakega posebej :D

Bomo videli, kaj bo prihodnost prinesla.
Uporabniški avatar
..tea. <3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ..tea. <3 »

Kunigunda napisal/-a:ne js ne bi mogla in sicer zato, ker ne bi prenesla, da bi se moj fant druge ženske dotikal, jo poljubljal...sexal z njo...četudi bi bila js zraven!ni šans!

se čist strinjam s tabo.ni šans da bi mojga s kero delila. pa tud wem da on ne bi mene nkol s kermu drugmu. po weč kot letu odkar swa skup tud wem,da on te ga še ni pa tud nebi probu. ufff in mi je prow wšeč da ne :razz:
watershine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a watershine »

khm... ja bi ampak ne z tipom in tut una 2 nebi smela bit med sabo preveč povezana, ker tko bi bil kdo izločen prišlo bi do ljubosumja... itd... zdej pa al bi raj mela dva tipa al tipa pa punco pa ne vem... z punco sm se že velikrat poljubljala (mladost+norost+alkohol+moška družbe k se dere "NE UPATE!"), poljubljala sm se pa tut že z dvema moškima na enkrat (ista kombinacija kot pri prejšnjem poljubu)... ampak kar se sexa tiče pa... mislm da bi meni bolj ustrezalo z punco in fantom kot pa z dvema fantoma :bgdev:
sweetkana
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sweetkana »

nikoli se ne ve :D vem pa samo, da neb to mogla počet s fantom katerega bi ljubila. ne bi prenesla, da se pred mojimi očmi zabava z drugo.
če bom kdaj šla v troje, bi rada da sta punca in fant :D
Wherever you go
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
Uporabniški avatar
Muckica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Muckica* »

No way :? Da bi mogla gledat kako se moj fant dotika druge ženske, ni šans :eek: Tako kot meni tud mojemu to ni všeč. To je za mene varanje!
Drugače je, če do človeka nič posebnega ne čutiš in hočeš samo neko novo izkušnjo, s tem se pa strinjam :D
Uporabniški avatar
the one
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a the one »

oo js tud neb mogla prenest da bi se moj tip tm kr z drugo mečkou....oo res ne....če bi bla pa js samska....bi pa mejbi sla ....s ksnima k mi neb nc pumenla:)
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Tonja napisal/-a:Ne, nikakor ne bi sprejela sexa v 3-je. Ne zaradi tega, ker bi morda bila ljubosumna na še eno žensko ali ker bi lahko bil moj ljubosumen na še enega moškega, ampak pač.... Tudi če bi bila samska, se v te vode verjetno ne bi spuščala.

Napaka, vzamem nazaj, kar sem napisala (nikoli ne reci nikoli!). Nak, nisem se šla sexa v 3, ampak ne bom pa dala roke v ogenj, da se to ne bi zgodilo. Morda bi storila ta korak, ampak ne, če bi bil poleg moj partner. To dejanje bi lažje storila z dvema znancema ali kaj podobnega. Ali pa z žensko in moškim.
Nuna
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nuna »

Jaz sem šla 2x v tri in bi šla še kdaj, ker mi je blo noro dobro :)
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Oh ja...kako se vam vse to skup uresniči?
Mogoče bova midva imela sedaj to možnost ampak me je strah za najino zvezo. Vse sva se lepo pomenila, da je to samo iz užitka,...mene je vseeno malo strah za najino zvezo...
Želim si pa full...če naprimer ko me zadovoljuje oralno mislim vmes nanjo kakor, da je ona med mojim nogam :oops:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Odgovori