Modna svetovalnica
Mam ene zelo lepe bluze, ki so mi zelo ušeč, ampak nekako ne pašejo k mojem stilu. Skoraj vedno imam kavbojke in superge pa potem kakšne posebne majice, oblečene v slojih ter zraven še nakit. S kakšno majico bi lahko kombinirala čez bluzo, ki je bolj elegantna, da bo izgledalo pač street fashion or somethin'
.

^^ Če hočeš street fashion pol lahko na bluzo navlečeš kar ti srce poželi in še več. Sicer pa predlagam bluzico in gor tanki puloverček, po možnosti na V izrez, ni pa nujno. Dobro izgleda če se pol srajčka spodaj vidi pod puloverčkom, če je tak dovolj kratek. Ali pa na bluzo oblečeš elegantnejšo jopico, lahko tudi navadno majčko, ampak to že moraš fajn paziti da se majčka in bluzica podata skupaj.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- cool_chick
- Sramežljivka
sweetkana napisal/-a:mogoč mal OT, sam kaj so cigaretke?![]()
Je nekje v tej temi že napisano... Evo, poglej na 3. strani, nekje na sredini, bejbika že pojasnjuje eni... Bom kar kopirala njeno:
cevast model hlač ... enaka širina hlačnic po celotni dolžini ...
cigarette jeans
pa saj veste kako zgleda cigareta?
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
- cool_chick
- Sramežljivka
_LiLLi_ napisal/-a:mene pa neki zanima glede rdečih oblacil....am zdaj mi je usec ta rdeca barva, ki je vsepovsod, pa newem kaj bi oblekla pa kako bi skombinirala da ne bo izgledalo kicasto..kako majcko al pa kaj takega.al pa kaki sal? ma kira kakšen predlog, kaj obleci da ne bo prevec kričeče? ker ta barva je kr žareča...
približno si predstavljam katero rdečo misliš...to, ki kar mrgoli po trgovinah, bolj svetla, pa kar kričeča ja...am men osebno je kombinacija rdeča-črna simpa, sam ne smeš pretiravat...mislim da kako tako majčko, da ne bo iz sintetike al pa kaj, lahka super skombiniraš s temnimi kavbojkami, sivim(barva pločnik--ta ki je zdaj in)šalom -pa ne z zimskim ampak z titim ki je bol za dekoracijo kot za kaj druga, pa kake balerinke...pa seveda eno kul jaknico čez..ne pretiravaj, nikaor ne rdeče majce in rdečega šala..to je grozno. pa kak lep pas pa bo

- Zvezdica007
- Komunikatorka
- Kraj: Med zvezdicami...
Kupila sem si skinny jeans v temni barvi. Sem manjše postave in ne vem kakšne čevljčke bi si za zraven kupila, da bi dober izpadlo. Balerink imam že veliko... Sem razmišljala, da bi si kupila kakšne čevljčke z malo širšo peto. Bi bile 8 cm preveč za mojo postavo? Se bojim, da ne bi izpadlo sorazmerno. 

LOL, kakšen zanimiv dialog.
takšni čevlji ne izgledajo dobro - so pa ful moderni, ti sploh nimaš pojma
pa da ne bo tale post popolnoma izven konteksta: kaj pa kakšni kjut gležnarji? ok, če si res ful mejhna, potem to mogoče ni tako dobra ideja, ampak na splošno se mi pa zdi, da kar lepo pašejo k skinikam.
takšni čevlji ne izgledajo dobro - so pa ful moderni, ti sploh nimaš pojma

pa da ne bo tale post popolnoma izven konteksta: kaj pa kakšni kjut gležnarji? ok, če si res ful mejhna, potem to mogoče ni tako dobra ideja, ampak na splošno se mi pa zdi, da kar lepo pašejo k skinikam.
alexia napisal/-a:so pa ful moderni...vi fantje ste pa itak kar se tiče mode ful predpotopni in prisegate zmeraj na klasiko..ampak who gives a fuck..
Kaj pa je s tabo narobe da takole napadaš kar brezveze? Podal sem svoje mnenje....nisem edini s takim mnenjem....
In debela in visoka peta ti optično(po vaše) odebeli stopalo oz. nogo in jo naredi bolj masivno....nisem vedel da so debele noge moderne...

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...