g00fy_qa napisal/-a:A pol sem jaz genij da sem mela 24ur voženj.
Genij si Kr težko za verjet, sam tole je res za pohvalit.
Je pa odvisno, al voziš v neki postojni al pa v lj, mb, kopru.
Hah, ne mi ego pumpat. Mogoče je delno krivo tudi to da sem vozila po MS, ki ni lih veliko mesto, pa še ob sedmih zjutraj, ko ni veliko prometa. Ali pa pač obvladam, lol.
As the shadow follows the body, As we think, so we become.
g00fy_qa napisal/-a:A pol sem jaz genij da sem mela 24ur voženj.
Genij si Kr težko za verjet, sam tole je res za pohvalit.
Je pa odvisno, al voziš v neki postojni al pa v lj, mb, kopru.
Hah, ne mi ego pumpat. Mogoče je delno krivo tudi to da sem vozila po MS, ki ni lih veliko mesto, pa še ob sedmih zjutraj, ko ni veliko prometa. Ali pa pač obvladam, lol.
No, da te razočaram:) Jst sem večji genij..sem jih mela 23, s tem da sem prvo izpitno pala z 19. urami Pa se nekaku glih zglihamo nekaku. Drugač je pa že let pa en mesec mim odkar mam izpit..čas kar hitro leti...
Danes sem nardila izpit, pa prej sm že enkrat padla. Mela sm pa 41 ur (če bi prvič nardila bi jih blo pa 35). Ampak je pa to pod ljubljanskim povprečjem ur.
Ko enkrat nardis izpit sploh ni več vazn kok ur si mel, kolkrat si padu, ampak je vazn sam to, da imas izpit.
Točno tako. No, jaz pa bom začela voziti enkrat v začetku naslednjega leta, če bo šlo vse po načrtih... Malo sem že skeptična glede tega, ker se bojim, da ne bom najbolj vešča v vožnji. Tebi urszika pa čestitam za uspešno opravljen izpit!
^^ Nič bat. Mene je tudi skrbelo če se bom sploh kdaj upala peljati čez 50, zdaj pa teran tolko da mi mama nikoli več ne bi dala avta, če bi vedela. Samo nekaj malo časa rabiš pol pa se sprostiš in gre.
As the shadow follows the body, As we think, so we become.
Saj to mi tudi prijatelji in znanci pravijo, da kmalu izgubiš tisti strah pred vožnjo in se sprostiš... No, do začetka vožnje bom vsekakor imela nekaj ur psihičnih priprav (malo pretiravam ), predvsem pa "domačih" inštrukcij na kakšnem praznem parkirišču, toliko da dobim tisti feeling kako in kaj ter se od besedičenja preselim v prakso.
Jaz vam svetujem, da vse tiste, ki se nikol niste vozile, recete nekomu, da vas nauci saj osnove. Ker se mi zdi brez veze it v avto solo in znat nic, ker vam bodo samo nabijali ure. Glede na to da so ure zdaj ze 20€ to ni ravno poceni.