Izpit za avto
Purple CPP-je se lahko z inštruktorjem dogooriš, da samo plačaš (ker potrdilo, da je opravljeno moraš imeti), na predavanja in niti na izpit jst nisem šla. Je kar napisal, ker CPP-ji so res ful splošni. Občinski/republiški al pod kterim imenom ti to poznaš pa so obvezni, ker tam pa že moraš malo knjigo prelistat, pa križišča, da si prideš gor, če ne znaš. Jst sem hvala bogu vse naredila v prvo.
Glede avtov je pa takole.. V avtošoli sem imela nov Opel Astro, ki je recimo srednje velikosti. Sedaj pa vozim terenca in mi je na nek način celo lažje, ker imam nekako večji pregled, ker sem višje. Če bi v AŠ vozila Cliota, bi imela verjetno večje probleme. Drugače mam pa tudi jst pred fotrovo A8-ko malo straha, ker se meni sploh ne zdi pregleden avto (dolg, širok, dosti nižji od terenca,...). Priporočam, da v AŠvoziš malo večji avto.
Glede avtov je pa takole.. V avtošoli sem imela nov Opel Astro, ki je recimo srednje velikosti. Sedaj pa vozim terenca in mi je na nek način celo lažje, ker imam nekako večji pregled, ker sem višje. Če bi v AŠ vozila Cliota, bi imela verjetno večje probleme. Drugače mam pa tudi jst pred fotrovo A8-ko malo straha, ker se meni sploh ne zdi pregleden avto (dolg, širok, dosti nižji od terenca,...). Priporočam, da v AŠvoziš malo večji avto.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
- Debatorica
moja instruktorca je bla katastrofa od zenske,ni znala locit leve in desne, pa kosti so jo bolele (pri 30ih letih) ce je bla klima odprta...da ne pozabim oment,d sm izpit delala julija in augusta..groza!!sm bla zmeri vsa presvicana
sm pa v drugo naredla, prvic na voznji sm se kmal v avto zabila ( se zdej ne vem kk mi je to uspel, k itak, d sm zavirala)..mah