Lepotna operacija
- _*Jagoda*_
- Komunikatorka
- Kraj: Slovenija :D
- delusional
- Cosmopsiho
- Killah_babe
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
VEDNO sem bila proti in trenutno sem še vedno PROTI
nekak si ne predstavlam tistih umetno nagačenih trdih j0šk, da maš pol vedno fobije a je kj narobe ali ne, kva če počjo(pač čudni fantazijski strahovi
)
TKO DA NE zaenkrt NE vrjetno tud v PRIHODNJE ne --> ke pa mam evre
...komi za kufe mam 
nekak si ne predstavlam tistih umetno nagačenih trdih j0šk, da maš pol vedno fobije a je kj narobe ali ne, kva če počjo(pač čudni fantazijski strahovi

TKO DA NE zaenkrt NE vrjetno tud v PRIHODNJE ne --> ke pa mam evre

_- I don`t play your rules I make my own -_
Povečanje prsi
Mene pa zanima, če katera pozna oziroma je že preizkusila "Bust Plus kapsule", ki jih menda ponuja neko podjetje iz Laškega ? Obljubljajo za 2 do 3 številke večje prsi že prvi mesec. Zanima me kaj je na tem - nekaj res ali potegavščina ? Hvaležna bom za konkretne odgovore, morda tudi strokovno mnenje o teh kapsulah.
-
- Komunikatorka
- Kraj: =)) kr tuky
mysun...nateg!!kaka logika da ti tabletke povecajo prsi??pomoje samo kup kemikalij in tega kar zdravje uničuje...bodi to kar si
itak pa plastična operacija ni večna...malo denarja malo muzike...prevec slabih izkusenj imajo ženske po svetu z operacijami...
mogoče tako razmišlam kr me je mati narava vsaj v nečem obdarila
))

itak pa plastična operacija ni večna...malo denarja malo muzike...prevec slabih izkusenj imajo ženske po svetu z operacijami...
mogoče tako razmišlam kr me je mati narava vsaj v nečem obdarila

sanjaanja napisal/-a:Mysun ne bodi naivna. Ni tabletk za povečanje prsi. Samo pomisli kakšna bi bila, če bi se ti povečale prsi za 3 številke. In tudi, če že bi kaj obstajalo, bi bilo verjetno škodljivo zdravju.
Ceni se takšna kot si. Najlepše je naravno.
Sanjaanja ima čisto prav.

Sama si jih ne bi dala niti povečati niti pomanjšati. Umetne=no go.

- Lady_Violet
- Sramežljivka
- BlackPerla
- Sramežljivka
- Kraj: Celje