Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

BIBI21 napisal/-a:on zihr ni doma pa se muči tako kot ve, kajne?

Ja, točn to ... to zmeri js pomislim, kadar mi je hudo za njim, pa mi pomaga. Si rečem "sej res ni vredn". Ni zmeri tak lahko, tud men je na trenutke še grozno ... Sam js ne delam tega, da sam razmišljam kak nama je blo lepo skup, pa kaj je šlo narobe da se je vse tk obrnalo ... Pomoje marsikera nezavedno sama sebe muči s tem, ko sam razmišlja. Nč razmišljat o njemu, o tem, kak je blo fajn, pa bo bolše! Tud js bi lahk cele dneve sam razmišljala in analizirala, pa ne. Ker vem, da kak začnem s tem, je konc, sm spet na začetku, se spet sam sekiram in spet tak boli.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Nehale bodo, ko se bodo navelicale tega sporta in ko bodo pogruntale da ni nic plemenitega na tem.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

ženska napisal/-a:Koliko časa sta pa narazen?

2 tedna ;)

drugače se pa strinjam z BIBI21 in no angel ... saj jaz tudi poskušam ne analizirati preteklosti. to sem delala prvih nekaj dni, ko sem žalovala za lepimi časi, zdaj pa več ne. pa tudi to mi po eni strani pomaga (po drugi pa me razkuri), ko ga vidim, kako je srečen brez mene. zdaj mi je jasno, da je bila njegova ljubezen do mene že ves čas ena navadna laž. boli, ampak na nek čuden način mi to pomaga. najino zvezo, za katero sem mislila, da ne more biti bolj popolna kot je bila, vidim danes v čisto drugačni luči. samo ne morem pa kar iti čez vse kar sva imela od danes na jutri...bi blo fino, če bi šlo, ampak ne gre. rabim čas, da prebolim.
to infinity and beyond!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

BIBI21 napisal/-a:OT : Kaj pa je z Jagodko? Katera ve?

Evo mene. Jah nism neki super, ampak prou slabo pa tud ne. Sej mam trenutke, ko mi je res hudo, sam sm se nekak sprjaznla s tem, da nisva več skup in vem, da ne bova več skup.
Slišva se vsak dan, po msn-ju in telefonu, kadar je v službi. Nekak mi je lažje, če vem, kaj se z njim dogaja.
Je pa dons ravn dva tedna, odkar nisva več skup :(
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

In kaj kaže, da bi ponovno začela? Oh, kdaj se bo moj omehčal toliko, da bo govoril z mano???
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ženska, zakaj točno sta se vidva razšla, če ni skrivnost?

jagoda, kaj pa on pravi na vse to?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Majhen prepir, on je bil napet in mu je počilo.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

Jagodka tebe sm pogrešala in me je zanimalo kako se držiš in kako preživljaš trenutke...
Verjemi mi, itaq ti bo na začetku full težko pa vse, ampak bo vsak dan boljše in lažje. Tud meni gre in ne morem rečt, da mi je hudo, ne mislim pa s tem, da sm bivšga že zbrisala iz mojga srčka in pozabla nanj. Je bil le moj in ko sm bla z njim sm uživala in ga mela rada ... ampak je kakr je, za nekaj je že dobr da je tako.

Pa ti gre vseen dobr glede na to, da se skoz slišta po telefonu in msn-ju?
pajkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a pajkica »

jaz svojega prvega fanta sem pozabila še preden ko sva končala ker ubistvu ga spolih nisem imela rada zaljubljena sem bila sam tko mal,ubistvo mi je use skupaj zgledalo kot da sem na njemu poskušala kako zgleda ljubezen ker je bil moj prvi...imam pa sedaj drugega fanta ki sva skup že leto pa pol in bi za njega dala življenje...če se naša sreča konča potem ga res dam.ker je fant mojih otroških sanj.natanko takega sem si predstavljala ko sem bila še otrok in se zato full vesele.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ženska napisal/-a:In kaj kaže, da bi ponovno začela? Oh, kdaj se bo moj omehčal toliko, da bo govoril z mano???

Ne, na žalost al pa na srečo nč ne kaže na to, da bova skup. Ne reče ne on pa ne jst nč na to temo. Mogoče od časa do časa kdo kej blekne, kok je blo fajn, druzga pa nč.

*purple* napisal/-a:jagoda, kaj pa on pravi na vse to?

Na vse to kaj? Na to, da se slišva? On je začel, ne jst, kar se tega tiče. Je reku, da se mu je fajn ment z mano, men pa pač z njim in se slišva. Sicer ne tko, k včasih, ko sva po telefonu govorila po tri ure :) Mi je pa všeč, da se mava še vedno kej za pogovarjat. Sicer pa, če ne druzga, bo vsaj račun za telefon manjši :P

BIBI21 napisal/-a:Pa ti gre vseen dobr glede na to, da se skoz slišta po telefonu in msn-ju?

Jah, se mi zdi, da mi gre kr v redu ja. Sej pridejo momenti, k bi mu rada rekla, da ga mam še vedno rada, da ga pogršam pa tk, sam itak nima pomena, če bi mu to rekla in ravn zarad tega, ker to vem, mu ne rečem.

Sej vem, da bo čez čas fajn in vse ok, sam do tja morm še pridt.

Pajkica, vesela sm zate, drži se ga, če mislš, da je to to :)

Bibi, teb pa tud prvoščm, da je končno mal bolš.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

jagodka85 napisal/-a:
Bibi, teb pa tud prvoščm, da je končno mal bolš.

Hvala, mislim da si po vsem takem že zaslužim bit srečna. Tud ti še boš, boš videla da, slej ko prej bo tudi zate prišel nov dan in novo obdobje v tvojem življenju, ko boš resnično srečna in vesela.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Upam, da res. Pa sej, kar bo, pa bo, se pustim presenetit (upram, da bo presenečenje pozitivno) :)
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Sm dobla tak lep povabilo dans za večerjico ... zj pa mal ne vem kaj naj grem al ne. Bi šla sej se mi lušta kitajske hrane full ampak ne vem...
Kaj pravte ostale, bi šle?

Drugače grem sama naprej, moj bivši gre tud kar mi je sam priznal in iz tega vidika ne vidim, razloga zakaj ne bi šla.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jaz bi sla na tvojem mestu, pomoje nimas kej zgubit. ;)
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Pomoje bom, maš prav. Trenutno nimam z njim nič, kaj se pa lahk razvije bomo pa vidli.

Kako ostale kaj? Je kaj lažje?
Zaklenjeno