muffin napisal/-a:Wau, zanimivo!!!! A kera ve, kaj sta se na konc pogovarjala ta nova dva soseda na podstrešju? Nism lih dobr razumela
Jst tud nisem čist dobr razumela, sej je blo na ta način tud prikazan da ti ni nič jasno Pač oni so že živeli v tej hiši in v tisti sobi se je nekaj zgodilo v zvezi z Dylan - hčerko. Ker je rekla da ji ne pusti da se preseli v to sobo, čeprav bi se rada. Una tamala nič ne ve kaj se je dogajalo, mi pa tud še ne haha. Samo čudno se mi pa zdi, da jo je mož vprašal: Is this the room? Ker bi mogu to on vedt a ni tko? Edin če sta se kasneje poročila, ko je ona že imela to hčer. Itak je mogl bit pa neki ful čudn, ker so se oni preselili iz te ulce kr tko brez da bi se poslovili, ampak so samo spokal in šli.
jest pa mislm da je ta punca bla v tej hiši zlorabljena od svojega pravega očeta in je zato zgubila spomin- kao zarad travmatičnih izkušenj, zanikanja,...
Ja jz sm ga že pogledala. Pa nč vam ne bom naprej govorila, sam to kar Carlos nardi na konc, je (men osebno) čist scary in nepričakovano. Nekej novga se zve tud glede novih sosedov.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3