Koliko časa zdrži, preden mu pride?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Void
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Void »

Pišem, ker iščem kakšen pameten nasvet glede mojega problema, ki mi je vedno bolj razumljiv :razz:

Zadeva je taka:

Z mojo prvo resno punco s katero sem bil skoraj 3 leta je bil sex "odličen"(zakaj v narekovajih boste videli v nadaljevanju). Dolžina pa taka kot jo večinoma navajate zgoraj od 10min-1h včasih dlje.
Sedaj z novo punco pa tega na "žalost" ni več saj mi čisto preveč paše! Sex dobesedno ne traja, kar me precej moti saj tega res nisem navajen. Res je da me noro rajca, da sem vse fetiše, ki vem da jih imam našel na njej, da je veliko bolj ozka(kaj bi bilo če bi stiskala vaginalne mišice :twisted: ?, erotična in oh in sploh :evil:

V večini položajev je tako, razen v navadnem(misionarskem) skoraj nič ne čutim "tako kot sem navajen"-brez stiskanja vaginalnih mišic.

Ker zgleda nimam izbire bi bilo lepo če bi mi izkušeni stari mački povedali kakšen dober način zadrževanja(samo ne kaj neumnega, nagravžnega) pri katerem bom čimbolj užival=čibolj z mislimi pri njej(nočem biti z mislimi pri matematiki etc)

Lp
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

moju bi tut pršlo komot po parih mins sam pač ker ni fore zadržuje :) da je še bolj :cooL. :strandedev: :love: in sicr tko, da ga pač da vn, pa se tkarat sam muckvala, stiskava, božava pa tko v izi pol pa spet naprej :) mislm d aje to še najbolši način kot pa d amislš na matematko al pa karkolid ruzga pa nis pr stvari hehe :D
Void
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Void »

Če bi govoril o minutah bi blo vse v redu :roll:
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Js ti predlagam, da ti ga punca pred sexom zdrka ali pofafa (da ti prej že enkrat pride). Pri nama to deluje :wink:
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a metron(temporary) »

Void napisal/-a:Če bi govoril o minutah bi blo vse v redu :roll:

A pol je to una scena iz Ameriške pite....k se ga dotakne pa mu pride :wink:

Void napisal/-a:Pišem, ker iščem kakšen pameten nasvet glede mojega problema, ki mi je vedno bolj razumljiv :razz:

Zadeva je taka:

Z mojo prvo resno punco s katero sem bil skoraj 3 leta je bil sex "odličen"(zakaj v narekovajih boste videli v nadaljevanju). Dolžina pa taka kot jo večinoma navajate zgoraj od 10min-1h včasih dlje.
Sedaj z novo punco pa tega na "žalost" ni več saj mi čisto preveč paše! Sex dobesedno ne traja, kar me precej moti saj tega res nisem navajen. Res je da me noro rajca, da sem vse fetiše, ki vem da jih imam našel na njej, da je veliko bolj ozka(kaj bi bilo če bi stiskala vaginalne mišice :twisted: ?, erotična in oh in sploh :evil:

Ker zgleda nimam izbire bi bilo lepo če bi mi izkušeni stari mački povedali kakšen dober način zadrževanja(samo ne kaj neumnega, nagravžnega) pri katerem bom čimbolj užival=čibolj z mislimi pri njej(nočem biti z mislimi pri matematiki etc)

Lp

Če to kar ti gregalina predlaga, ne deluje, pol jo pač večkrat obdeli. Pomoje ti kej drugega sploh ne ostane. Sj nimaš kej narest, če ti je tok noro dobra (bod srečn). Jo dej pa čez 15min spet, pa bo že dlje trajal... Na konc dneva bo že ena ura :wink:
skelet
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skelet »

moj pa zdrzi noro dolgo. edino po menstri k bogi revcek ze strada mu v preve pride po recimo 15 min. drugace pa minimalno po 45 min tko da sm tut jst ze dost utrujena... :oops:
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

moj pa lahko nvem kok časa pa mu sploh ne pride :( in to nobenmu od naja ni jasn, ker sm js njegova prva, tako da za druge ne more nč rečt... a je mela kera že podobn problem s fantom?
myawa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a myawa »

jp moj tut fula doug zdrži..učasih mi je preveč doug..doskt ratam suha umes :?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

. :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 16:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

pr mojmu zadnemu ljubimcu je to kr mau preuc trajalo...se mu je poznal, da je mlad in sportnik :) ma ok, se da vse zment.. men ni do tega, d traja vsakic po uro ali vec :eek:
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Anelise napisal/-a:pr mojmu zadnemu ljubimcu je to kr mau preuc trajalo...se mu je poznal, da je mlad in sportnik :) ma ok, se da vse zment.. men ni do tega, d traja vsakic po uro ali vec :eek:

ja res si bla uboga :rofl:
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Anelise napisal/-a:pr mojmu zadnemu ljubimcu je to kr mau preuc trajalo...se mu je poznal, da je mlad in sportnik :) ma ok, se da vse zment.. men ni do tega, d traja vsakic po uro ali vec :eek:

ja res si bla uboga :rofl:
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

...vcasih pac pase kratko in sladko :wink:
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Karja napisal/-a:moj pa lahko nvem kok časa pa mu sploh ne pride :( in to nobenmu od naja ni jasn, ker sm js njegova prva, tako da za druge ne more nč rečt... a je mela kera že podobn problem s fantom?

:ja:, ex je mel iste "probleme". Je bilo isto tut pri njegovi bivši - med sexom mu enostavno ne pride, pa lahka traja 3 ure.. En frend je tut podoben primer - lahko fuka v nedogled pa mu ne pride; najdaljši blowjob k ga je imel je traju 2h, da mu je prišlo..
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

:eek: 2h blowjoba pa da se mi čeljust zaskoč :D ja ugotavlala sva d je mogoče to zto k je nekej spiu pa še živčn je biu... upam d nav res tko d mu nav nikol pršlo... :(
Odgovori