Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
Punce vse bo še dobro, za vse bo posijal sonček, samo pustiti je treba, da te doseže :bussi:
Sama sem srečna in šele sedaj sm spoznala kakšno uslugo mi je njegova mama naredila, ko naju ni pustila na mir ... šele sedaj vem kaj je to sreča in zadovoljstvo. Mi je trenutno en fant zlo pri srcu, nisva še uradno par, ampak ni dalč do tega in vse gre v to smer. Je popolnoma druga slika bivšga, takšen tip kakršnega nisem vajena ( pozitivn sisl ), in mislim, da mu bom dovolila da me ima...
O bivšem ne bom zgubljala besed, ni vreden. Da se ti pr 26 letih ne zna mam postavt po robu in jo za vsako malenkost uboga in dela kar ona želi...
No more!
Aha, še celo se je prek spletne strani ponujal kokr kakšn bedak, lagal kaj vse je on oh in sploh, da bi žensko spoznal .... haha ... tip je res beden in na žalost škoda, da tega nisem prej spoznala in sem vztrajala v zvezi.
Takšnega jst ne rabm in niti ne želim... get a life!
Večno bom hvaležna njegovi "dragi" mami, ker mi je oprla pot do sreče in če jo slučajn kdaj srečam, ji bom osebno se iz srca zahvalila.
Sama spoznavam čisto drugačne stvari in sm presrečna, ker mi vse teče kot po maslu. Mam vse in zanj v mojem srcu ni več prostora.
Punce, tudi ve boste prišle do tega spoznanja in odkritja, vsem enga lupčka.
:knuddel:
Sama sem srečna in šele sedaj sm spoznala kakšno uslugo mi je njegova mama naredila, ko naju ni pustila na mir ... šele sedaj vem kaj je to sreča in zadovoljstvo. Mi je trenutno en fant zlo pri srcu, nisva še uradno par, ampak ni dalč do tega in vse gre v to smer. Je popolnoma druga slika bivšga, takšen tip kakršnega nisem vajena ( pozitivn sisl ), in mislim, da mu bom dovolila da me ima...
O bivšem ne bom zgubljala besed, ni vreden. Da se ti pr 26 letih ne zna mam postavt po robu in jo za vsako malenkost uboga in dela kar ona želi...

Aha, še celo se je prek spletne strani ponujal kokr kakšn bedak, lagal kaj vse je on oh in sploh, da bi žensko spoznal .... haha ... tip je res beden in na žalost škoda, da tega nisem prej spoznala in sem vztrajala v zvezi.
Takšnega jst ne rabm in niti ne želim... get a life!
Večno bom hvaležna njegovi "dragi" mami, ker mi je oprla pot do sreče in če jo slučajn kdaj srečam, ji bom osebno se iz srca zahvalila.
Sama spoznavam čisto drugačne stvari in sm presrečna, ker mi vse teče kot po maslu. Mam vse in zanj v mojem srcu ni več prostora.
Punce, tudi ve boste prišle do tega spoznanja in odkritja, vsem enga lupčka.
:knuddel:
Zadnjič spremenil BIBI21, dne 06. Okt. 2007 11:26, skupaj popravljeno 1 krat.
- BlackPerla
- Sramežljivka
- Kraj: Celje
jaz sem bila pa včeraj super, nisem ga niti pogrešala, niti nič. ravno sem razmišljala, da ima samsko življenje tudi pozitivne plati (ob poslušanju jamelie - no more /moja nova himna
/), ko pa mi pošlje sms
kao "živjo, jaz grem ven - tja pa tja, s temi pa temi, ti pa delaš ane?" mislim halo?? na vsake 100 let mi pošlje sms samo zato da mi spet postane bed, samo zato da ga ne pozabim povsem. ne briga me, kje je in s kom in kaj počne! in tudi njega čisto nič ne briga kaj počnem jaz. mah, saj mu je uspelo kar je hotel - uničiti moj večer. ampak v takih trenutkih se itak poslužujem svoje agresivnosti in si v mislih predstavljam kako butam njegov obraz v asfalt ... pomaga malo 

to infinity and beyond!
- BlackPerla
- Sramežljivka
- Kraj: Celje
osamljena napisal/-a:upam da bo to čimprej,ker ne morem več tako dalje. preveč boli
Vem da je meni lahko pita tebi pa stprit neki drugega,ampak moraš se sama postavit na lastne noge..Ne se zanemarjat.Saj veš kot pravijo da se z drugo ljubeznijo pozabi stara.Jaz si zmeri rečem ko kerega ne dobim da je to usoda in da se vse dogaja z razlogom,da če ti ni on usojen ti je eden že.Moraš se sprijaznit in iti naprej.Saj vem da ga maš ful rada pa to ampak pomisli malo če te on tudi tako pogreša kot ti njega?A si je vredno uničevat živce zadradi enega?Sama pri sebi razsodi če misliš da je prav?S tem škodiš sama sebi.A ni bolše če te vidi nasmejano in veselo kot pa da si objokana?Postavi se zase punca in bo bolše..verjemi mi ker mam izkušnje na tem področju!!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
- Komunikatorka
- Kraj: Fikšinci :)
- Kontakt:
Punce, jaz pa mislim, da ste malo preveč egoistične. Sicer egoizem v dobri meri podpiram in ga mam tudi jaz.
Samo, ali ste se kdaj vprašale če je On bil srečen z vami, in če je On čutil isto kot vi in če je On sedaj- ko nista več skup srečnejši?
Če imam jaz nekoga res tako zelo rada, sem srečna če je on sedaj srečnejši ali če je srečen.
Vem, da je prebolevanje težko, prebolevanje v takšnem ali drugačnem smislu.
Ampak, za zvezo sta potrebna dva. Če druga polovica ne čuti isto kot vi, je brezveze da sta skup. Kako bi se ve počutile, če nebi čutile isto in bi zaradi njega vztrajale v zvezi?
In ne me obsojat, da nevem kako je ko izgubiš nekoga, ker vem. Ampak sama se nisem pustila žalosti, in sem naredila korak naprej. Spremenila sem se, delala sem na sebi. In sedaj lahko s ponosom povem, da mi je razpad zveze prinesel nekaj boljšega.
Naredite še ve kaj zase, ne da ste noč in dan z mislimi pri spominih.
Samo, ali ste se kdaj vprašale če je On bil srečen z vami, in če je On čutil isto kot vi in če je On sedaj- ko nista več skup srečnejši?
Če imam jaz nekoga res tako zelo rada, sem srečna če je on sedaj srečnejši ali če je srečen.
Vem, da je prebolevanje težko, prebolevanje v takšnem ali drugačnem smislu.
Ampak, za zvezo sta potrebna dva. Če druga polovica ne čuti isto kot vi, je brezveze da sta skup. Kako bi se ve počutile, če nebi čutile isto in bi zaradi njega vztrajale v zvezi?
In ne me obsojat, da nevem kako je ko izgubiš nekoga, ker vem. Ampak sama se nisem pustila žalosti, in sem naredila korak naprej. Spremenila sem se, delala sem na sebi. In sedaj lahko s ponosom povem, da mi je razpad zveze prinesel nekaj boljšega.
Naredite še ve kaj zase, ne da ste noč in dan z mislimi pri spominih.
Oooooooh men je pa tko bed...berem tole temo že nevem kolkič...pa so tako in atko sami isti komentarji...zjoči se ..pojdi naprej...pa če to ni mogoče??? Če ti ne uspe??? Če nekoga ne moreš in ne moreš pozabiti? NIti z drugimi , niti z veliko dela, niti z drugimi dejavnostmi v življenju??? To se mi dogaja že 5 mesecev, pa niti nisva bila v resni zvezi...samo jaz sem se tako zelo zaljubila v njega, da je zdaj vse brez smisla ko ga ni...drugi me ne zanimajo (in jih trenutno sploh ni) in enostavno ne vem več kaj naj še ''poskusim.'' Baje čas celi vse rane, ampak meni ne pomaga saj je vedno hujše. Zares sem zaljubljena in nobenih možnosti ni več da bi bila še kdaj skupaj z njim.
ne vem kako bom še zdržala ...v šoli sem izgubila motivacijo, v družbi se nimam več lepo...še z odprtimi očmi vidim njegov obraz in samo on je center mojega življenja...
narazen sva šla na zelo grd način...imel je malo noro bivšo, ki je delala res hude scene in sva se nazadnje midva skregala...dobila je vse kar je hotela.
jaz pa sem sama...še vedno...in počasi se mi že meša...moje življenje je zaradi njega (oz. njegove odsotnosti v njem) izgubilo smisel.
prijatelji ne vedo več kaj naj mi rečejo in po malem me imajo že vsi ''poln kufer,'' ker sem tako zelo zamorjena. tudi doma se z nikomer več ne razumem, moje življenje je na dnu in želim si samo, da bi lahko zaspala....in spala in spala...

narazen sva šla na zelo grd način...imel je malo noro bivšo, ki je delala res hude scene in sva se nazadnje midva skregala...dobila je vse kar je hotela.

jaz pa sem sama...še vedno...in počasi se mi že meša...moje življenje je zaradi njega (oz. njegove odsotnosti v njem) izgubilo smisel.
prijatelji ne vedo več kaj naj mi rečejo in po malem me imajo že vsi ''poln kufer,'' ker sem tako zelo zamorjena. tudi doma se z nikomer več ne razumem, moje življenje je na dnu in želim si samo, da bi lahko zaspala....in spala in spala...
najhuje je če se zapreš sam vase in se prepustiš ter dopustiš da trpiš ... ni vredno vsega tega in slej ko prej ugotoviš da tako ne gre več naprej in da je potrebno nekaj spremeniti pri tem načinu življenja ...
Men je bivši zlo velik pomenu in ne morem rečt, da s ga kr zbrisala iz svojga lifa, glede na vse in da je bil moj prvi resni fant. Sm si vedno predstavljala, da bova nekoč skupaj živela, mela otročka, da bova srečna ... ampak pač nama ni bilo usojeno. Verjetno če bi kaj korenito spremenil pri sebi in njegovi familiji, bi ga še vedno mela, sam on ni tak tip, da bi se komu po robu lahka postavu in zaživel svoje življenje.
Grem dalje, tud on gre, nima smisla da se neki sama seb smilim, jokam ...
ne vem ... sama sem tud trenutn zlo zmedena in niti ne vem več kaj hočem
Men je bivši zlo velik pomenu in ne morem rečt, da s ga kr zbrisala iz svojga lifa, glede na vse in da je bil moj prvi resni fant. Sm si vedno predstavljala, da bova nekoč skupaj živela, mela otročka, da bova srečna ... ampak pač nama ni bilo usojeno. Verjetno če bi kaj korenito spremenil pri sebi in njegovi familiji, bi ga še vedno mela, sam on ni tak tip, da bi se komu po robu lahka postavu in zaživel svoje življenje.
Grem dalje, tud on gre, nima smisla da se neki sama seb smilim, jokam ...
ne vem ... sama sem tud trenutn zlo zmedena in niti ne vem več kaj hočem