Meni je res žal za vse punce, ki ste iz tega posla odšle razočarane, vendar je potrebno ohraniti objektivnost. Seveda si vse želimo zgledati kot Cindy Crawford in Naomi Campbell, pa nismo vsi ustvarjeni za to delo. Zato pa je nekdo boljši glasbenik, spet drug pa boljši ekonomist... Če niste dobili "uradnega naziva" fotomodel ali manekenka še ni konec sveta - saj kdo pa pravi, da so lepe ženske v tem poslu oziroma niso samo lepe...
Če ste si zatisnile oči in kljub zavedanju, da tvegate, naredile drag book, naj bo to prijetna izkušnja, saj pa je lep spomin imeti take fotografije (čeprav drag, priznam...

Verjamem tudi, da obstajajo agencije, ki uporabijo tudi kakšno besedo več za prepričat

Upam, da se boste pomirili. Meni je včasih prav čudno, ko vidim, kako se na teh forumih vsi prerekajo...internet je čisto uničil "sense for human being", normalno da je lažje obirat in kritizirat prikrito...
Še za konec...želim srečo vsem vam in naj se vam sanje uresničijo v največji možni meri. Svet pa je tak, kakršnega vidimo mi sami. It's all about point of view...Torej...think pink and be positive, življenje je prekratko...