Metal glasba
- PurpleBitch
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
uh mene pa metal ni nikoli kaj preveč "not potegnu"
... na-a... moj sošolec je bil nekaj časa ful mahnjen na to sceno, hodil je na MC, zdej ga je pa minilo pa je tako čist casual, ne fura nobenega stila posebno 

Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 27. Okt. 2007 15:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Bulma napisal/-a:somebody napisal/-a:Noctiferia
V tem vikendu na TV Slovenija ponavljajo koncert Noctiferie ob njihovi 10. obletnici. Koncert bo na sporedu v soboto, 06.10. ob 22:50 na TV Slovenija 2.
tole bo pa treba gledat
Si gledala? Jaz sem vmes malo preklopila.
ja, sm neki časa gledala, sam ne dokonca k sm bla ful utrujena. drgač pa ful dobr d so to predvajal. res ne bi prčakvala kj tazga od rtv-ja
Torej...koncert je v ponedeljek (15.10.2007
) ob 20:00. Pred njim nimam časa, ker gremo pozno od nas. Konča se pa...hm...nimam pojma
Naj bi bil v Gospodarskem razstavišču, vendar sem malo prej dobila mail, da je prestavljen v Mediapark
Po moje ni bilo zadosti kart prodanih, ali kaj...
Jaz sicer karte še nimam, ker čakam do jutri. Sem igrala 3 nagradne igre+za vse bodo objavljeni nagrajenci jutri. Če dobim kaj super, če ne pa moram jutri hitro naročiti. Ali pa če koga najdem da mi jo kupi.
Torej..če se nič ne slišive te ko bo konec pokličem. Vala?

Jaz sicer karte še nimam, ker čakam do jutri. Sem igrala 3 nagradne igre+za vse bodo objavljeni nagrajenci jutri. Če dobim kaj super, če ne pa moram jutri hitro naročiti. Ali pa če koga najdem da mi jo kupi.
Torej..če se nič ne slišive te ko bo konec pokličem. Vala?

Jeeeeeeeee! Očitno sem spet zadela karto za koncert
Jupi! Dobro da si je nisem prej kupila.
Edino če sta dve Nuši P., pa to ne bom jaz. Ker na mail nisem dobila nič, samo to je kar piše na 24ur
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/glasba/20071012_3106916.php

Edino če sta dve Nuši P., pa to ne bom jaz. Ker na mail nisem dobila nič, samo to je kar piše na 24ur

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/glasba/20071012_3106916.php