sončk napisal/-a:In pa tvoj stavek..psa ni bolelo..ja a zdej si že kr Dr. Dolittle da veš, da ga ni al kako? Že to, da ne more zapret usti ti nekaj pove..
Vem kako zgleda, ko jo boli. Ker je moj pes in ker jo mam rada in ker ji vidm v očeh... sicer pa ti sploh nimaš psa, tko da nimaš ubistvu sploh nč za govort pr tej temi. Ko in če ga boš enkrat mela, se pa lah pogovarjava naprej.
Če si se ti odločla, da boš življenje posvetla mačku, prov. Js ga mojmu psu pač ne bom, mam tut druge stvari v življenju, k so mi enako pomembne.
In teb bubakarkoli pa lahko rečem sam tolko... Te poznam tut v resnici in čeprov se ti trenutno še sanja ne, kdo sm, ti lah rečm sam da si mi zgledala čist fajn punca, ampak očitno videz vara... al so pa nekateri sam na forumu tko 'pametni'.
Veš kako zgleda..kaj pa, če ti povem, da živali lahko prav dobro prikrijejo bolečino, da ti neglede na to kako jo poznaš (saj itak vsak pozna svojo žival i guess) neveš, če je kaj z njo narobe in ugotoviš šele, ko najhujše izbruhne ven..hmm
Ja, nimam psa pa vseeno vem več o njih kot ti..žalostno ane? Ko boš pa ti tolk različnih karakterjev psov spoznala, pa tolk mladičkov vidla pri vzrediteljih in prehodila tolk razstav, kjer ti vzreditelji veliko povejo o psih se mi pa oglasi..psa pa še nimam, ker ga ne bom kupila kar na horuk ampak že 5 let zbiram informacije o psih in o dotični pasmi, ki jo bom imela.
Aja, pa ni treba življenja posvetit mačku zato..če se odločiš za žival, se odločiš, da boš skrbel za njo kot je treba..ne boš verjela ampak tudi plešem (kar je zelo drag šport) in si sama plačujem..poleg tega hodim v šolo, ven in še kam drugam za kar je vse pomemben denar in čas..samo če kupiš psa samo za to, da ga boš imel potem verjamem, da se nočeš niti malo pbrigat zanj.
In, me prav nič ne gane, če me poznaš pa kakšna sem se ti prej zdela, pa kakšna zdaj..kakor vidim nisi med mojimi bližnjimi tako, da me pravzaprav ne zanima ne, kaj si misliš o meni, še manj pa kdo si.