Totalno všeč!
Sama sem drugače zelo navdušena nad tapetami za v kuhinjo in res upam, da bova midva dala tole delat.

Totalno všeč!

Lejla86 napisal/-a:Jst vsakmu, k me vpraša, kam nej gre pohištvo iskat, sam še Ikeo svetujem...

sam tkole k brskam po netu je dokaj neurejeno..pač po delih pa tut ne vem kako bi skup spadalo..a veš će maš pa sobo skupi dano pa je učas tut po delih pa pač zberš kar ti paše to sm misla..sicr tut men ni ušeč da je taka k je pa kupš..u celoti, brez izvirnosti

Damyanchyka napisal/-a:Omg kuk hude nalepke..jst si sobo štimam..u dveh mescih naj bi jo mela..sicr ni neki velka 13,5m/2...pa iščem tko postlo 140/200..pa bi mela sobo k spalnca varianta..pa težko najdeš kej tazga u takih merah, k tut omare so thjuč variante...a kira kej ve kam nej pokukam..sicr sm bl k ne gledala u rutarju..pač zamisli pa to..
Uglavnem, jst sem ful zadovoljna, v omarah mi prostor ostaja, prej sem mela pa vse zgužvano pa še soba je zgledala zelo natlačena. Zdj mam pa plac še za kšno mizico
Pa fajn je še to, da ti pridejo vse skup zmontirat. Ker majo to oni precej hitrej, kokr da se bi doma matral s tem.
Pa še na gotovino maš 5 % popusta, kar se pr višjem znesku že kr pozna. Ob naročilu itak plačaš samo 10 % akontacije, ostalo pa ko dobijo robo. Če bi kera hotla slikce vidt, nej mi pa javi 
Angel girl napisal/-a:Tele nalepke za stene so kooonc hudeTotalno všeč!
Sama sem drugače zelo navdušena nad tapetami za v kuhinjo in res upam, da bova midva dala tole delat.

Angel girl napisal/-a:Tele nalepke za stene so kooonc hudeTotalno všeč!