Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

helo punce! jaz pa sem tak zmedena na bv!sem lepo prebolela bivšega s katerim sem bla 3 leta! in vse mi je šlo lepo, začela sem uživat samsko življenje in se na sploh mela ful lepo! no in potem spoznam enga tipa, za katerega zvem da se zanima zame (sestrična dela z njim); no in tako se parkrat pozdravima, pa to! pa mu jaz v ponedeljek pišem! in si tak zaj 3 dni pišema pa da grema na kafe! no in dečko danes meni napiše da še žal ni pozabil bivše in da bo zdaj spet zelo težko zaljubil,ker ga je bivša prevarala in zaj nima zaupanja! no in jaz njemu, da bo te bolše da prekinema stike, ker bi se jaz lahk zaljubla vanj! in potem namesto da bi mi napisu, da vredu, da se strinja mi napiše da naj ne obupava in da naj dama času čas! ja glej! sem mu rekla da ga ne mislim čakat, pa da pač trenutno ma šanse, sam če bom pač koga drugega spoznala bom te dala njemu šanse ne! se je pa te to logično! in tak sma se pač menla pa to in sem mu pač sam rekla da bo najbolje da bivšo preboli, ker enkrat jo bo tak mogo! pa ona bi ga zaj celo nazaj mela, sam on je noče več! tak da zaj....lahko sam čakam, da mi piše, ker jaz ziher ne mislim spet začet pisat! no vsaj s tem se tolažim, da se nisem zalubla v njega, in je bil tolko pošten, da mi je te zdaj povedo, preden se je kaj razvilo! tak da zaj srčno upam, da bo malo premislo in me na kaki kafe povabo! no pa ko mi je napisu da ni bivše prebolel, mi še reko da sem lušna in da ve da sem vredu punca, sam pač trenutno ne more nič! v glavnem ja... malo ga bom čakala, sam dolgo pa tud ne! tak da je odločitev na njem!

ja mal sem se razpisala, sam mogla sem to iz sebe dat! to ravno ne spada pod temo, ker ga ne prebolevam ampak v bistvu čakam!

in me zanima, če je mela kera podobno izkušnjo al pa kaj takega!
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

saj mu nebom več pisala. sam,ko sem videla da si me je vpisal nazaj,sem spet dobla upanje,pa vem da nebo nič več. :cry:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

študentka20, če še ni prebolel bivše, bolše da se ne zapletaš z njim. Tud če ti čez par dni reče da bi pa vseen rad poskusu s tabo, ko je še zmeri dost možnosti, da bo kmal spoznal, da ne more ker ma še zmeri njo v glavi, sam pol bo lahk že prepozno (pač, bo že teb preveč do njega).

osamljena, verjamem da ti je to spet vlilo upanje, ampak vseen ti mu ne pisat! Če bo hotu kej, ti bo že on pisu, drugač boš pa itak vedla, da to, da te je vpisal, ni nč pomenlo. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

ja no angel, se tega še predobro zavedam! sej sem si že iz mobitela izbrisala telefonsko, da mu ne bi pisala! ker vem, da če bi mela cifro ziher nebi mogla vzdržat pa bi mu pisala! no bomo vidli kaj bo life prneso! se pravim, hvala bogi da se nisem zalubla in vem da se niti ne smem, dokler je ona vmes! oja sami problemi so s totimi dedi! grem naprej! sam dans sem bla malo v bedu, ko sem to prebrala! sam ju3 bo že bolše!:)
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

No, sej ne bi rada bla preveč pesimistična, sam vseen če bi se ti spustila v to, itak veš da dost tvegaš ... Jao, te bivše. Js mam ful slabo izkušnjo ... Zdej s tazadnjim bivšim sma začela hodit ene pol leta po tem ko se je on razšel s punco (s ktero sta bla ful dolg skup), pa me je blo ful strah da je še ni pozabu in sm mu to tud rekla, sam mi je skoz zatrjeval, da jo je prebolel pa vse ... no, potem je blo pa čez neki časa na ful čudn način konc med nama, in js sm 100% (zaradi določenih dejstev), da je kriva ona. Zdej mi je ful žal, da sm se sploh spustila v vse to. :? Pač, dobr premisli, da ne boš kasneje trpela po nepotrebnem. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

ja se vem kaj hočeš rečt! se pravim da sem si cifro zbrisala, pa da je zaj vse na njem! sem na realnih tleh, ker me je življenje dostikrat teplo! tak da ja...sem mu dala jasno vedet kak je na stvari! sam zaj pač nebom nič do sestrične hodla, tam ko dela! to je to! bomo vidli kak se bojo stvari odvijale! je še dosti ribic v morju ne?:) :lol:
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

grozno mi je...
ko se že sprijaznim, da je to kar pač je, pa pride in: greva na kavo?
jaz zmešanka pa seveda rečem: ja, pa čeprav vem, da še nisem pripravljena, da greva na kavo kot kolega...
jutri ne bom šla spet v solzicah domov, ampak se bom pripravla, da bom stvari preprosto sprejela take kot so. hja, upam, da mi bo ratalo. trenutno sem psihično dovolj stabilna, da mi lahko rata :?
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

meni je pa danes spet bad :( zadnje dni je bilo kar v redu, dobro sem se držala, ampak potem ko ga srečam in vidim, da mu je očitno prav fino brez mene, se mi pa podre svet. upala sem, da mu bo usaj malo hudo za mano, za nama. in potem mi še mami reče: "kaj pa če ima kako drugo?" ja hvala lepa, jaz se pa trudim ne misliti na to. in potem imam plišasto igračko, ki sem jo kupila na ulici od nekega gluhonemega in govori "i love you", pa je nimam komu podariti. v glavnem: danes sem žalostna. ah ja, pa še pms se bliža ... kaj še bo :(
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

^^ Mene tudi ful potre ko vidim kako dobro se zabava brez mene. No ja.. :? Najboljše ti bo če greš kam v družbo. Če so okoli tebe ljudje hitro pozabiš na žalovanje za bivšim in na bolečino in na to, kako dobro se on ima brez tebe.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

g00fy_qa napisal/-a:^^ Mene tudi ful potre ko vidim kako dobro se zabava brez mene. No ja.. :? Najboljše ti bo če greš kam v družbo. Če so okoli tebe ljudje hitro pozabiš na žalovanje za bivšim in na bolečino in na to, kako dobro se on ima brez tebe.

ja, definitivno je potrebna družba.
amapk ne taka, ko te spominja nanj... jaz mam pa samo tako ... in pol... :(
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

^^ Nimaš samo svojih kolegic? :? Jaz ne vem kaj bi počela, če bi me še družba spominjala na njega.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

*Laura* napisal/-a:grozno mi je...
ko se že sprijaznim, da je to kar pač je, pa pride in: greva na kavo?
jaz zmešanka pa seveda rečem: ja, pa čeprav vem, da še nisem pripravljena, da greva na kavo kot kolega...
jutri ne bom šla spet v solzicah domov, ampak se bom pripravla, da bom stvari preprosto sprejela take kot so. hja, upam, da mi bo ratalo. trenutno sem psihično dovolj stabilna, da mi lahko rata :?

Laura prav si se odločila. Čeprav sem videla, da si napisala da misliš da si ga prebolela, vem kako ti je. Res je na začetku težko it na pijačo samo kot kolega. Ampak ne daj se...ne pusti da ti solzice pridejo v oči. Daj mu nekako vedet da ni edini fant na svetu in da se ne boš sekirala celo večnost! Verjamem da ti bo uspelo :D !

Jaz pa sem zelo dolgo prebolevala bivšega. Hvalabogu sem ga zelo malo srečevala. Me je blo strah, da ko ga bom spet videla, da se bodo čustva vrnila...to je bilo samo enkrat. V soboto sem ga videla zunaj z neko drugo punco in mi ni bilo nič! Čisto nič! On se je tam pred mano lupčkal z njo (direkt pred mano, da bi jaz ja videla), mene pa je pustilo hladno...ignorirala sem ga! In sem videla, da mu to ni bilo vseeno- moje ignoriranje! BRAVO JAZ :lol: ! Končno sem 'zmagala'! Zdaj naj pa on trpi :twisted:
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

g00fy_qa napisal/-a:^^ Mene tudi ful potre ko vidim kako dobro se zabava brez mene. No ja.. :? Najboljše ti bo če greš kam v družbo. Če so okoli tebe ljudje hitro pozabiš na žalovanje za bivšim in na bolečino in na to, kako dobro se on ima brez tebe.

saj se trudim. kljub temu da mi niti najmanj ni do družbe nisem še nikoli bila toliko zunaj kot sedaj. danes je tudi prvič od nedelje, ko me spet sili na jok, ampak ne bom več jokala, dosti je bilo. niti si ne zasluži, da jokam za njim, če je njemu vseeno. čeprav verjamem, da bi rad videl, da jokam, glede na to da je bilo njegovo prvo vprašanje po tem ko sem ga pustila zaradi njegovih napak, če sem se veliko jokala zaradi njega :evil:
to infinity and beyond!
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

buubbika napisal/-a:pust gaaaaaa

sj sm ga ;)
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka