Kmetija
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
Sem gledala še včeraj in tudi tokrat me ni neki prepričalo. Ok tale Dejan je res en ornk kmet, na vse se spozna, je ful navdušen, ve kaj dela in kako je treba kmetijo spravt na "noge", medtem ko so ostali eni navadni pasivci za moje pojme. Če bo tole ratal še zanimivo - bi prej rekla ne kot ja. Tudi veliko gledalcev so pomojem že izgubili. Bomo vidli.
~NIA~ napisal/-a:kog grem stavt da bo una bjonda (biljana al kva je) takoj ko bo konc kmetije bla v Playboju.. moooo kok mi je butasta, skos se prtožuje, skos se šminkira, a ji je mal slama v glavo stopla?avša ena.. na almo me spominja iz bara
definitivno

ampak upam, da imajo pri Playboyu še tisto ekipo, ki je retuširala Almo, ker bo tukaj tudi kar nekaj dela ...
jaz si še vedno želim, da mi pride Jurij travo pokosit

-
- Cosmopolitanka
- Kontakt:
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Angel girl napisal/-a:bejbika![]()
Ah jst bi raj vidla Simona da kosi, Jurij nej mu pa pomaga![]()
uuu, ampak nujno zgoraj brez ... ker je tako vroče zunaj ... a se vam ne zdi

angel sej se lahko zmenimo ... en dan pri tebi, drug dan pri meni ... važno, da imava mehke fotelje

ampak mi je pa tisto oranžno bitje zoprno ... grrrrr, ne prenesem takih ljudi ... samo jamra ...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
jst sm gledala drugo oddajo pa me niso preprićal SPLOH
ne vem sicr kaj sm prčakvala, vrjetno res mlade, k se bodo zezal tm, pa obupaval ker ne bodo znal za jest nardit, da bo bolj sproščeno..tuki je pa tuk enih generacij eni use obvladajo, eni nimajo pojma..hecni kandidati so..sicr nimam proti kmetom k tko obvladajo zadeve, sam res sm si use skup drgač predstavlal..drgač pa je par tipčkou lušnih not..ne vem imen..dva al trije tamladi so simpatični..una blonda gre pa tut men na jetra..sam tako eno so mogl not dat..kokico eno
sej je prou 

-
- Cosmopolitanka
- Kontakt:
No včeraj že nisem več gledala, mal sem uč vrgla pa me je vse minil. Mal so zasral s to kmetijo s tega vidika, da mi mladi raje gledamo neki bolj "new age" kot pa tole "old school" zadevo. Nimam popolnoma nič proti kmetom in takem načinu življenja, ampak mi bili navajenih ornk šovov sploh zdej nazadnje Big brother itd.
Ne vem pa kdo je njim ciljna publika. Mogoče to zdej gledajo bolj starejši ljudje, čist možno. Moram mal mamo in njene prjatlce prašat če gledajo
Men je preveč pasivno narejen. Pomojem bi se dal z istim posnetim materialom, bolj hudo musko in mal več akcije nardit oddajo velik boljšo. Ne vem. Čakam naslednji reality show 
Ne vem pa kdo je njim ciljna publika. Mogoče to zdej gledajo bolj starejši ljudje, čist možno. Moram mal mamo in njene prjatlce prašat če gledajo