^^ Za bruhanje jaz še tudi nikoli nisem videla, ampak glede uriniranja... saj se to do jutra že posuši, tako da ne moreš videti, vsekakor pa ni lepo vedeti, da imaš lahko brisačo na kamenju, kamor je noč poprej nekdo uriniral ali da se bos po tistem sprehajaš.

Občutek vsekakor ni dober. Drugače pa... ne morete pričakovati, da bodo takšne oblegane plaže kot so Zrće (ki so poleg dokaj lepe plaže, zadnje desetletje tudi meka žurk) čiste, ker so pubi oz. lokali neposredno na plaži in ko je folk pijan, dela marsikaj. Iz tega razloga se tja več ne vračam (na to plažo), kajti že na samem Pagu je še ogromno lepih plaž, ki so odmaknjene in jih je treba odkriti (to mi je všeč, da je čisto in mirno, ljudi pa je največ 10).

Kakor komu paše... Ampak vem, ko smo z družino bili pred enajstimi leti na Pagu v Novalji, smo se hodili kopat v Zrće in folka še zdaleč ni bilo toliko kot danes. Zadnjih nekaj let je proti popoldnevu plaža zapolnjena že skoraj do lokalov.

Takrat, ko smo mi bili prvič dol, pa je bilo kar dosti folka, ampak so bile bolj družine, pa še to jih ni bilo toliko kot danes, dosti mladih pa ni hotelo plačati plaže in se potem niso hodili tja kopat (in žurat) ampak na Straško.