Hih, BB sem si ogledala samo enkrat (prvič in zadnjič ), pa še to je bil samo prvi del, ker me je zanimalo kako bo vse skupaj izpadlo, pa se mi je zdelo brezveze. Isto tale kmetija... itak je skoraj vse, kar je pod taktirko kakšnega Slovenca, neizvirno in dolgočasno, če pa že kopirajo od drugih, pa niso nič boljši.
*hox* napisal/-a::gruebel: A kdo kej ve, kaj je s tem glasovanjem? Mi naj bi lahko glasovali, oddaje pa so bile posnete že vnaprej. V čem je torej fora, in kako so jih izločevali? Kr neki.
to je po mojm sam zato da bodo služili denar in pol kao neki rezultati.
Sam res dosti žalostno da to ni v živo.
Sej morda bo še zanimivo...bomo vidli danes Tej Biljani se prou vidi da je neko mestno dekle in bodo še smehi Pa mam prou filing da se bo med njo in Simonom nekej spletlo...men se zdi da je Simon če sm si uspela prou zapomnit
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
men je tud ful dougočasno...kuhajo, perejo perilo, nekaj pospravlajo in jejo..kr neki pač čisto nekaj vsakdanjega.
Sam zihr bo ratalo bolj zanimivo...ko se bo začelo izpadanje ipd.
Sam ne štekam pa tega....to ni v živo in je snemano vnaprej...to smo verjetno vsi opazli...kako nej bi potem gledalci glasovali???
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Ne bodo gledalci glasovali kdo gre ven. Glasovanje bo na ta način da se bo ugibalo kdo gre ven (tako kot je bilo pri sanjski ženski) in potem bodo izmed tistih ki bodo pravilno dogovorili izžrebali enega, ki dobi nagrado.