Kakšn je vš popolni dan(/kjerkoli/)? Opišite vaš popolni dan
Moj poplni dan bi se zagotovo dogajal na plaži, bogu za hrbtom, sonček pa pijača pa samo valovčki bi se slišal in pa ljuba oseba poleg mene. Drgač pa tut nakupovanje bi bil popolni dan..hihi
MOJ popoln dan- na morju,nekje na samem,cel dan bi bil soncek pa zvecer en lep dolg soncni zahod,zvezdice...
v ta dan vkljucim se mojo bolsjo polovico,sampanjcek,za life,cokolado,cips,ocvrt sir,kopalke,dekco,svecke,sotor
moj popolni dan bi biu takle: zbudila bi se s popolno frizuro, pol bi sla v omaro pogledat pa bi tam nasla eno full dobro majcko pa hlace, pa kup modnih dodatkov k si jih ze dolg zelim, v moji kopalnici pa bi se kr naenkrat pojavla sminka, k bi ostala ceu dan popolna, pol v soli me noben od ucitlov nebi nc vprasu, pa moja simpatija bi se kr naenkrat zacela z mano pogovarjat in mi po moznosti se rekla ce bi z njim plesala na valeti, ko bi prsla domov bi me tam cakalo pismo v katerem bi mi sporocal da na moji soli kamor grem ni omejitev in mi tako nebi blo treba pisat ekstercev, pol bi mi pa se mama(al pa ati sj ni vazn) rekla d k sm tok pridna in ju razveseljujem mi data 50 cukov in bi tako do vecera nakupovala s prijatelcam, pol bi pa se sle na en drink in fejs poklepetale, ko bi prsla domov bi biu na tv en fajn filmcek z bredom pitom v glavni vlogi, predno bi sla spat bi mi mami se rekla d mi dovoli u london, za konec pa bi priskakljala k meni se zlata ribica k bi mi rekla d bo jutrisnji dan tako popoln kot je biu danasnji tako to bi biu moj popoln dan
moj popolni dan je: prezivet en cel dan z mojim mishijem v njegovem objemu..sm zlo nezahtevna sam ga res full pogrešam k skos dela in je pol čist zmatran k pride domov in nimava praktično nč od dneva in skupnih trenutkov (no bore malo)
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uh, popoln dan... si predstavljam kako bi to zgledalo...
Zjutraj zajtrk v postelji v nekem fancy hotelu (ob morju), potem pa potepanje po mestu & kakšno nakupovanje (kosilo lahko preskočimo), večerja (piknik style) ob čajnih svečkah na odeji (na plaži)... vse to seveda v družbi mojega najdražjega
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Moj popoln dan: Da bi me zjutraj zbudil klic ali pa sms od mojega bivšega in bi mi rekel da me pogreša in da bi rad bil spet moj. Potem bi bila ceeeeelll dan skupaj in bi sexala do onemoglosti. No zdej pa še bolj realne želje, zjutraj bi se zbudila ob morju, šla plavat, potem na dober zajtrk, in bi cel dan preživela z mojimi frendicami. Zvečer pa en pošten žur.
Moj popolni dan: to je težko rečt, ko pa je toliko možnosti, pa je vse odvisno od razpoloženja. Danes je bil npr. eden izmed takšnih dni, zunaj sonček in jaz cel dan na sončku uživala v brezdelju in dobri družbi. Kaj še čem več? Seveda, naslednjič je moj popolni dan v postelji in v objemu mojega dragega, spet drugič nekje na morju, ne morem se odločit
Hm, men je bil dans čist lep dan (sicer je blo vstajanje mal prezgodaj - trening ob 8.30 - pa dobr).. Sm bla mal na morju, ena šetnja po Portorožu, mal se sončla, mal rolala uglaunem fajn ..
Drgač pa popoln dan je pa čist odvsino, je tolk različnih možnosti, da ne vem kera bi bla najbolša in najbolj popolna..
Jaz imam popoln dan zmeraj, ko sem z svojim fantom in ko nimam glivic. Že drobne malenkosti naredijo moj dan popoln-lep sms, sprehod z :runningdog:, poležavanje na toplem spomladanskem sončku...
da se zjutraj zbudim full dobre volje, da vem da me moj lubek full mocno ljubi in da bo vedno moj, da so lasje v dobrem stanju (da ni bad hair day ), da zarim od srece, da sem frej vsega (sole, sluzbe), da mami ne mori in da sva potem cez dan skupaj z mojim srckom in se zvecer nepozabno lepo ljubiva in zaspim v njegovem objemu to je to
Lohk bi bil pa sam v enem navadnem kafiču z najbolšimi kolegi ob enki in kupu zanimivih kazni. Če bi bil kafič še kje na oblai spomladi, ko je lih fajn toplo bi blo pa sploh idealno.
sigurno bi bla na morju, pa moj darlink bi bil zraven.....spala bi do 12h, pol bi kaj pojedla....kakšne jagode, sladoled.... pol bi šla na plažo-pa brez gužve, najboljše kar nikjer nikogar....pol bi nama nekdo skuhal, kakšne fine morske zadeve ....pa malo crkljanja, zvečer sončni zahod....ma nič posebnega....sam toliko, da bi bla skupaj (bi se že kej zmisnla sproti )....aja, da ne pozabim 100% bi moral biti kje blizu tudi kakšen jacuzzi
It looks like we could have made it baby...me and you!