Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

saj te tudi on ni tako hitro pozabil, sam je pač šel na to taktiko prebolevanja, da bo kao takoj z drugo, in si s tem povečal svoj ego.. sj je znano da fanti radi to nardijo, tako kot se punce jokamo svojim prijateljicam.. sam kaj več ti pa tut ne morm povedat.. očitno ga boš res mogla pozabit, sam res tut js ne razumem, če sta se kao po 15x na dan slišala... hm... kaj je torej sploh bil razlog?
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

Yvona zdj me je pa kar malo strah postalo... moj tud drugje studira kot jaz... on LJ, jaz CE. sam mislim, da imam prihodnost z njim, ker sva dala ze toliko skozi...

a sedaj si samska? nisi nikogar iskala? bi se strinjala s tem, da jo je mogoce od prej poznal in da si je s tem pozdravil srce. ampak zakaj je kar prekinil? vsaj razlog bi ti moral povedati.... boga. :(
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ženska napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:ženska, hudo mi je zate :bussi: če boš rabla kkšno za na kavo pa da te posluša, kr povej, sm jst tud Gorenjka :)
Drugač pa ja, če je bil čist brezvezn razhod, bosta pomoje še nazaj pršla. Držim tačke za vaju al pa zate.

Hvala, jagodka, vem da tudi ti ravno prebolevaš svojega dragega. S kje pa si?

Stražišče, če veš, kje je to.
Drugač pa ja, prebolevam, sam mi nekak ni hudo, ker ga vsak dan slišm. Mogoče za koga trapasto, sam mi očitno pomaga, da vem, da ga lh kadarkol kej prašam, pa ne bo nč jezn, al pa kej. Ne vem, men je fino, da sva še vedno v stikih. Če ne bi bla, bi mi blo pa kr mal čudn. Pogovarjava se pa itak sam tko kot prjatla, noben nč ne reče o nama, tk da je tud to kul.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Jaz ga pa zdaj nekaj časa ne bom klicala, da se ohladi od prepira zadnjič. Upam, da bo premislil in videl, da jaz nisem nič kriva za nejgove težave. On je namreč tak, da takrat, ko ga kaj muči, hoče vse spoditi stran od sebe.
*anchek*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a *anchek* »

Yvona, jst mam izkušnje s takim nerešenim koncem, sicer še zdaleč nisva bla toliko časa skupaj kot vidva ampak vseeno. Mene je tudi tip dal v enem dnevu kar na lepem na ignore. Prej vse lepo in prav,sva se slišala po 4x na dan, kar naenkrat pa nič. In seveda mi ni blo jasno pet posto zakaj. en mesec in pol sem bla čisto v k* ker sem imela polno glavo vprašanj, pa nobenega ki mi bo odgovoril nanje. Jst osebno ne vem če bi lahko prebolela če ne bi imela nekega konkretnega konca. Zdej pred kratkim se mi je spet javil in sva razčistla določene stvari, ne bom rekla da sem ga že prebolela, ampak mi je definitivno lažje zdaj ko vem razlog za takšno obnašanje. Tako da če bi bla na tvojem mestu bi mu poslala sms, da se dobita enkrat na kavi in mu povej da bi samo rada slišala zakaj je ravnal tako kot je in nič drugega. Sicer dvomim da bo za, ker očitno tip nima dovolj jajc da bi ti določene stvari povedal v obraz in verjetno ga je tudi sram pred tabo zaradi svojega obnašanja, zato ti ni dal konkretnega konca in je videl bolj enostavno rešitev v tem da te da na ignore. Tako da tudi če ne boš mela nekega konkretnega zaključka ga boš sčasoma prebolela, čeprav zna trajati malo dlje časa...ampak verjemi da boš.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ženska napisal/-a:Jaz ga pa zdaj nekaj časa ne bom klicala, da se ohladi od prepira zadnjič. Upam, da bo premislil in videl, da jaz nisem nič kriva za nejgove težave. On je namreč tak, da takrat, ko ga kaj muči, hoče vse spoditi stran od sebe.

Sej najbolš, da mu pustiš mal časa. Mogoče bo pa spoznal, da je res napako naredu, da je brezveze it narazn in bosta spet lepo skup. Če pa ne, pa veš, da si vrjetno na bolšem brez njega :)
Larika20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Larika20 »

ignor je res najboljši...samo jaz osebno ne bi vzela več takega fanta nazaj... ker če ti to enkrat naredi,te da na ignor in vidi da ga boš vzela nazaj, še ti bo naslednjič tud to naredo...
ne pusti se!
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

Yvona mogoče je bla pa ona eden izmed razlogov za konec zveze. Pa te je mogoče on že preboleval u bistvu medtem, ko sta bila še skupej... To bi bla tud ena izmed možnosti, ker js sm tud tko fanta prebolela, ker sm se vmes zaljubila v druzga in sm ga po enem letu pustila...

Drgač pa vse punce k prebolevate, sam močne ostante, hodte vn, pa zjokejte vse vn... za dežjem vedno posije sonce :)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Danes mi je lažje. Ne jokam. Najbrž je to zaradi pomirjeval. Ves čas mislim nanj. Neka ženska mi je rekla, naj kar mislim nanj, ker mu s tem telepatsko pošiljam ljubezen. Upam, da jo bo res začutil ...
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

zenska jaz sem ista... ko mam tezave postanem ful zatezena in nocem nikogar ob sebi...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Torej obstajate taki ljudje. Upam, da se bo z njegovimi težavami rešila tudi najina situacija.
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

ja jaz priznam da me druzinske tezave izcrpajo in takrat zelim samo mir... da se zderem ob glasbi da se zjokam...

nic drugega mi ne pomaga. sama pri sebi moram razcistiti, ne gre drugace. ne vem pa tocno, kaksne tezave ima tvoj fant... zelim ti, da jih resi, premisli in se ti vrne.
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

spet se javljam. :(
danes se je bivši peljal mimo mene (čeprav je rekel da sem lahko brez skrbi da ga nebom več vidla) in ko pridem doma na msn in sem bila kakih 5min gori vidim da si me je vpisal nazaj na msn. pa je še pred tremi dnevi rekel da si me nebo več vpisal nazaj na msn.
in spet sem začela upat. :(
kliknila ga prva 100% nebom,ampak spet sem začela nazaj upat da mogoče pa še le je kaj možnosti za naju. :(
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Joj, upam, da bo vse v redu. Držim pesti zate. Jaz se pa danes govorila po telefonu z mojim. Zdaj si je našel delo in si je najbrž že malo oddahnil. Vztrajala bom, dokler ne bo spet vse v redu.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

ženska, upam da se bo pri teb kmal uredilo in bosta nazaj skup, osamljena, teb pa lahk rečem sam to, da ne glede na vse, ne mu slučajno pisat na msnju! Itak si že rekla da si mu dostkrat pisala, pa je bil sam nesramn in ti je dal vedet da te nima rad. Če noče, noče, in ne morš nardit nič. Bolš da se zadržiš in mu ne pišeš, če mu boš pisala, ti itak ne bo nič manj hudo, sam poniževala se boš za brezveze. Itak si se že dovolj, zdej se pa ne več metat za njim. Js vem da ne glede na to, kak hudo bi mi blo za nekom, če bi mi jasno dal vedet da mu ni nč do mene, mu ne bi pisala za nič na svetu. In tud ti mu več ne smeš!

OT: sorry da ne odpišem na msnju, ful mi vse šteka in si sploh ne morm pisat :? / konc OT :D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Zaklenjeno