bonboniera napisal/-a:_Larissa_ napisal/-a:ahhh tip je dosz je to jasn... pa nemaram ga ampak usen ga mam najraj na svetu hahaha... aja pa moj bo enkat k zdj še ni ...
...tko da tiste k hočte enga me že razumete...smešna sm ja vem sam to j tist k pride en k te res učara na pru faking pogled k mislš da j nemogoče da se teb kdaj zgudil pa ti čeprov ga ne poznaš ti ne da spat pa veš da enkat bo tvoj... ahahaha ... no sj po k sm ga pa spoznala sm bla pa še bl fertik... ampak še bl prepričana u to da bo moj... no zdj sm zgrešla temo...uglavnm najbolši najbl luštn najbl pametn sam najbl neumn nažalost haha...

haha, taj dobra...najbl pameten pa najbl neumen

men je on supr, upam d ga bom kmal loh večkat gledala, pa dalj časa
je totalno zame narjen.

, tam okol 175 je velik, pa kr ma mišice, kr pač rokomet trenira...pa ful je vauuu
 , tam okol 175 je velik, pa kr ma mišice, kr pač rokomet trenira...pa ful je vauuu  

, prijazen, pozoren, odprtega tipa, čuten-me vedno razume,...
 , prijazen, pozoren, odprtega tipa, čuten-me vedno razume,... 

Ob njem ne moreš ostati ravnodušen, definitivno zna očarati... Sploh ni sramežljiv, vedno pove kar misli. Zna me nasmejati. Popoln
 Ob njem ne moreš ostati ravnodušen, definitivno zna očarati... Sploh ni sramežljiv, vedno pove kar misli. Zna me nasmejati. Popoln