Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
Punce, na žalost sem se vam pridružila še jaz. Ta mesec naj bi praznovala tretjo obletnico.
Zadnji mesec je bil zelo tih, najbrž ga muči to, da ne napreduje v naslednji letnik študija, ker je obljubil staršem, ki so mu dali zadnjo priložnost za študij, da bo tokrat uspel. Pustila sem ga na miru, akušala sem ga razumeti. Še nekaj dni nazaj je rekel, da tišina ni povezana z mano. Predvčerajšnjim sva imela hud prepir, obema so popustili živci in sva v jezi izrekla precej grdega. Sama sem mišljenja, da se da take stvari urediti, on pa na podlagi neke malenkosti dela neke zaključke. Danes sva se razšla. Bolečina je neznosna. Toda ne bom obupala, saj sva stvari še vedno uredila. Držite pesti zame.

Zadnji mesec je bil zelo tih, najbrž ga muči to, da ne napreduje v naslednji letnik študija, ker je obljubil staršem, ki so mu dali zadnjo priložnost za študij, da bo tokrat uspel. Pustila sem ga na miru, akušala sem ga razumeti. Še nekaj dni nazaj je rekel, da tišina ni povezana z mano. Predvčerajšnjim sva imela hud prepir, obema so popustili živci in sva v jezi izrekla precej grdega. Sama sem mišljenja, da se da take stvari urediti, on pa na podlagi neke malenkosti dela neke zaključke. Danes sva se razšla. Bolečina je neznosna. Toda ne bom obupala, saj sva stvari še vedno uredila. Držite pesti zame.
Saj ti verjamem da ne moreš zaspati... tudi jaz sem bila v podobni situaciji kot ti, pa sem raje poizkusla vse druge alternative, pa čeprav si v danem trenutku želiš le zaspati...
mogoče probaš s kakšno kopeljo, al pa s kako hudo komedijo/knjigo... vse samo da si zaposliš misli, kajti mene so ravno misli in spomini ubijali v takih trenutkih!
mogoče probaš s kakšno kopeljo, al pa s kako hudo komedijo/knjigo... vse samo da si zaposliš misli, kajti mene so ravno misli in spomini ubijali v takih trenutkih!
jagodka85 napisal/-a:ženska, hudo mi je zate :bussi: če boš rabla kkšno za na kavo pa da te posluša, kr povej, sm jst tud Gorenjka
Drugač pa ja, če je bil čist brezvezn razhod, bosta pomoje še nazaj pršla. Držim tačke za vaju al pa zate.
Hvala, jagodka, vem da tudi ti ravno prebolevaš svojega dragega. S kje pa si?
Punce, malo sem prebirala vaše poste, pa sem ugotovila, da nisem edina. Sem se kar registrirala. Počasi bo minilo deset mesecev, od konca moje zveze, ki je trajala 4.leta. Skupaj sva bila od mojega 18.do 22. leta. Hudo je, ko že praktično živiš skupaj, imaš načrte za prihonost, misliš, da ne more iti nič narobe. Problem je bil, da sva študirala narazen. Teden dni po koncu je začel z drugo punco in je z njo še danes skupaj. Že res,da sta se najbrž poznala že prej, ampak jaz še kar ne morem verjeti, kako je lahko nekdo noro zaljubljen, potem pa v enem tednu preklopi ploščo.... Vsi so mi vedno govorili, kako me ima rad, da bi zame naredil vse, jaz sem to tudi verjela. Razumem, da nisem edina, ki se ji je zgodilo kaj podobnega, ne razumem pa nečesa drugega. Tip je po 4.letih, ko sva se slišala 15x na dan, z mano v enem tednu pretrgal vse stike. Ni poklical, ni pozdravil, ni me pogledal več v oči. "Pozabil" na moj rojstni dan, pozabil na vse... Čeprav sem veliko bolje, kot sem bila pol leta nazaj, še zdaj ne morem dojeti, kako te lahko kdo tako uspešno vrže na ignor. Bila sem njegova prva resna zveza, ki je tako dolgo trajala, potem pa tak zaključek. Punce, kako je s tem nerešenim koncem in takšnim ignorjem, ima katera kaj izkušenj? Zdi se mi namreč, da ga tako dolgo, dokler se ne bo znal normalno pogovarjat z mano, ne bom nikoli zares prebolela. kako je njemu to uspelo v enem tednu? Bodite dobro, se klikamo!