Kako ga osvojiti?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
magpie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a magpie »

....
Zadnjič spremenil magpie, dne 20. Jun. 2011 17:30, skupaj popravljeno 1 krat.
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

sonrisa napisal/-a:
principesa napisal/-a:
sonrisa napisal/-a:heh...vem, da je to res skoraj (!) najhujša stvar, ki se ti lahko pripeti. :oops:.
Že od srednje šole ponavljam sama sebi, da se nikoli ne bom zatrapala v sošolca. In kot da me nihče ne upošteva in ne sliši...čuda ljubezni so neizprosna :?
Sicer pa sošolec še tega ne ve...ali pa govorijo pogledi namesto naju?

:razz: nauš vrjela ampak če ti je nekdo v razredu tko res fuuul všeč, .se to kmal opaz,.....

hehe...se strinjam. če ne drugega, opazijo to slej ko prej favšne sošolke :lach:

jap :D to sm tud jest hotla poudart... :)
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka

Black Kitty napisal/-a:
principesa napisal/-a: :razz: nauš vrjela ampak če ti je nekdo v razredu tko res fuuul všeč, .se to kmal opaz,.....

V mojem primeru ne :D . Že dve let mi je en sošolc ful všeč in folk ne porajta(na začetk sem bila čist :love: .. :grrdev: naši me niso pustil z njim it v koper čez vikend, potem je drugo povabil in ..hodta že 2 let). Znam bit neočitna, skulirana in realna :).

Drugač pa mamo v klasu en par in se jima čist lepo obnese :)

sj nočem bit nesramna al pa kj podobnga.. ampak a si 100%, da folk ne opaz,. sm da je pač tok fer, da ne govori o tem? oz. ne govori o tem pred tabo oz. naglas...? :?
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a *smokvica* »

Počakaj da te mine! :)
adry23
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Over The Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a adry23 »

Jst kr mislm, da si se ti zaljubila v svojega sošolca pa čeprav nas tuki prepričuješ, da to ni res. Mislm, da prepričuješ še sebe, da nisi vanga :D . Ampak, si :love: . Priporočam, da ugotoviš, če si mu tudi ti blazno všeč. In če si mu, potem pa kr v akcijo! Izgubiti nimaš itaq nič. Ja, ni lepšega kot pa čutiti v želodčku metuljčke pa v glavi imeti samo srčke pa rožice:))
bjondina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bjondina »

Aaa... :love: no, pa sem odprla pravo temo. Jaz sem se v 3. letnik prepisala na drugo šolo, kjer sem spoznala ful fajn frende in sploh vse je super. Potem pa sem tako nekje drugi teden pouka začela opažati, da je en sošolec zelo simpatičen in zabaven. :oops: Vedno pove kaj smešnega, da se smejim še dolgo zatem... Šele pred kratkim pa sva se začela malo bolj pogovarjati (v isti družbi sva že od začetka šol. leta, ampak se nikoli prej še nisva pogovarjala). Jaz pa se ful razumem z dvema njegovima najboljšima prijateljema in se vedno nekaj "žicamo" - seveda v šali. No, šele pred kratkim sva se tudi midva ujela. Eno leto je starejši od mene (kar je plus, če sem čisto iskrena, saj so ponavadi fantje z miselnostjo oz. zrelostjo za dekleti - to se še kako opazi pri mojih sošolcih :D čeprav so face), ker je pred leti padel letnik, ampak zdaj se uči ful dobro. :wink: Nekako pa ne vem, kako naj si razlagam njegovo obnašanje... med odmori sva vedno skupaj (seveda je zraven še družba) in imam občutek, da vedno rad pride zraven mene itd., ampak ni naredil še nobenega koraka naprej (sama sem si obljubila, da prvega koraka ne naredim nikoli več, ker sem ga že trikrat, pa sem ugotovila, da je bila velika napaka, na napakah pa se učimo ane). Sama pri sebi veliko premišljujem, kako bi izgledalo, če bi bila midva npr. par in kako bi na to odreagiral razred. :? Malo sem skeptična glede tega in sem mogoče strahopetka, ker se bojim odziva drugih (ponavadi mi je prav vseeno kaj si kdo misli o meni, ampak pri tej stvari pa sem čisto drugačna)... Po eni strani se že veselim maturanca naslednje leto, po drugi strani pa si želim, da bi se med nama razvilo kaj več že kmalu...
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

čimveč se druži z njim, idi na isto zabavo, kot on. sam zveza med sošolcema je lahk ful kruta, posebno takrat, če gresta narazen in se morata potem do konca šolskega leta še gledat. zato dobro premisli...
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

ja čimveč bod v njegovi družbi, pogovarjej se z njim, vn hod z njim... itak če sta sošolca se vidta praktično vsak dan, tko d ti se sam potrud, je fletn bit s sošolcam :oops: :D
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

ey če bosta če dolg sošolca ni ravno fajn bit z njim. ker nikol ne veš kdaj gresta narazen. in potem bivšega prenašaš še nekaj let in po možnosti se po zvezi še zastopta ne več...sicer pa tvoja odločitev...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Re: kaj storiti ko ti je sošolec noro noro všeč???

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

barbonete napisal/-a: skup hodva na plesne

Bejba, ples je odlična priložnost, da se dotikaš osebe, ki ti je všeč in plešeš z njim, kot ti je všeč, čeprav bi to morda v "normalnem" okolju izgledalo - divje :D . Izkoristi ples, da se ga lahko dotikaš. Malo latino glasbe, latino korakov, latino dotikov.. HOT! No, jaz sem to ogromno prakticirala in je good :D .
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka

barbi napisal/-a:čimveč se druži z njim, idi na isto zabavo, kot on. sam zveza med sošolcema je lahk ful kruta, posebno takrat, če gresta narazen in se morata potem do konca šolskega leta še gledat. zato dobro premisli...

jap :) dobr premisl
jest sm glih končala(no ubistvu jo je on) zvezo z sošolcem (no zj je že bivši sošolec) in sm loh sm vesela da ga po vsej vrjetnosti nam več vidla ,... oz. naključno srečanje skorej ni mogoče. tko da premisl, če bi rada to,da ga morš pol če je konča skoz gledat. jest loh rečem za nazaj da je to blo neki najtežjiga. :(
bjondina
Sramežljivka
Sramežljivka

Mja to sem že tudi sama razmišljala... recimo da se razideva (če bova sploh kdaj skupaj :D) in bi potem pri pouku sedela še vedno zraven njega ali pa tudi če bi bil samo v istem razredu... po mojem bi bila neskoncentrirana... čeprav meni nič ne pride do živega ko sem v šoli. Ločim šolo in privat zadeve. :wink:
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka

bjondina napisal/-a:Mja to sem že tudi sama razmišljala... recimo da se razideva (če bova sploh kdaj skupaj :D) in bi potem pri pouku sedela še vedno zraven njega ali pa tudi če bi bil samo v istem razredu... po mojem bi bila neskoncentrirana... čeprav meni nič ne pride do živega ko sem v šoli. Ločim šolo in privat zadeve. :wink:

nevem men je pršlo do živga, namreč prebolevala sm tm enih 9 mescov, s tem da mi je pol pomagu nek drug tip, da mi je blo še lažje. sm klinc k morm pa zj tega prebolet :?
Liaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Liaaa »

Js sm tud včasih mela ful predsodke pred temi zvezami v razredu.. zmeram sem si govorila, da js pa nikol neb mogla bit s sošolcem.. pa tko k sm gledla v drugih razredih kake parčke se mi je to zdelo bedno.. pa jih nisem razumela kak lah to delajo.. itak sem vedno tud misla na to.. kaj pa bo pol ko bojo šli narazn.. kak je glupo, ko se morš še naprej gledat v razredu.. al pa včas sm mela take.. zihr bi mi blo ful nerodno pred njim, k bi biu skos zravn.. pa npr. d si vprasan pa neki ne znas.. pa ti je nerodno pred njim ne.. no ok to sm včas misla.. sam kokr vsi vemo.. se zarečenga kruha največ poje :razz: .. zmeram, ko sem razmislala s kom bi lah bla v razredu.. je biu edino on.. ni neki ful izstopu.. da bi biu nevem kak lušn pa atletske postave.. nvm zakaj.. ampak tak se mi je zdel neki posebnga.. sam nikol ni nč blo.. ker sm js prej skos bla zasedena al pa kj.. in tk tud on ni nč naredo.. pol pa smo začel se ful druzt.. pa kr naenkrt isrkca prškočla.. in sma bla skup.. in od takrat naprej sma neločljiva.. zdj sma pol leta skup.. in tako lepo kot mi je z njem mi še res z nikomer ni blo.. v razredu ni nbenga problema.. razn mogoče kake lubosumne sošolke.. pa ena sošolka, k sta včas neki mela.. pa se tak ful glupo obnaša.. al dobro.. vse se da ignorirat.. v glavnem.. pomoje je bv met neke predsodke o tem.. pa tko kot je že en reko.. zka bi šou z nekom v zvezo če že na začetku razmišlaš o tem kaj bo ko bo konc.. itk je vsak konec težak.. sam ne si sedanjosti pokvart zrd prihodnjih dogodkov..
bjondina
Sramežljivka
Sramežljivka

Liaaa ti si pa lahko srečnica. :) :wink: Kako ti zavidam... upam, da vama bo laufal, je pa kul že to, da vama ZDAJ, ker sta še sošolca. Po mojem imamo to mi sami pregrade v glavi in potem mislimo, da take zveze ne morejo uspevati. Vse se da, ane? (no, moja mami in oči sta bila tudi sošolca ko sta začela hodit in sta še danes skupaj, hehe) :D :wink:
Odgovori