da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprasala!Kaj si mislite o nosecnicah ki kadijo?Jst sem noseca ampak ne kadim ker mi otrok prevec pomeni,ampak moja kolegica pa se ne sekira,pac ce lahko druge pa bo tudi ona.Ne vem no,mene osebno to moti.Pa se en link o tem oz.video!
menda je bolj škodljivo da ženska neha med nosečnostjo kadit...veliko boljše je da kadi naprej...ampak seveda zmanjša
moja kolegica je kadila....ampak manj in lahke cigarete bolj....ker so ji dosvetovali nehat....
je pa seveda meni osebno veliko lepše videt nosečnico brez cigareta
malecka24 napisal/-a:da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprasala!Kaj si mislite o nosecnicah ki kadijo?Jst sem noseca ampak ne kadim ker mi otrok prevec pomeni,ampak moja kolegica pa se ne sekira,pac ce lahko druge pa bo tudi ona.Ne vem no,mene osebno to moti.
freaky napisal/-a:^^Hmm, zanimivo. Slučajno veš, zakaj je to dobro? Prevelik šok za telo al kako?
Ja to je full velik nikotinski šok. Vsi ki so kdaj želeli prenehat kadit vejo, kako to upliva na telo. Vse je takrat bolj stresno in živčno - to pa niti malo ni primerno za nerojenega otroka!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
ej tamala mrha, sj vrjetno je purple razumela, da je misnla z besedico free napisat, da je bla frej pa svobodna. sam še zmer tut jest ne razumem kaj je fora, da polet k si prost kadiš travo? k da bi jest rekla, da v marcu, kadim čike. drugače čez leto pa ne
jaz pa kadim, in ta trenutek nimam namena nehat...priznam in nisem ponosna na to
sem že sicer poiskusila...brez cigaret bi že lahko zdržala, ampak bi bla vsake pol ure pri hladilniku pa nekaj iskala za jest...kar pa je še večja groza!
Jp kadim in nimam niti zelje nehat trenutno. Sem pac bl netipicna kadilka, ki vcasih ne kadi po cel dan ali dva..in kadim ko mi res paše, zato se ne sekiram in ne obremenjujem.
meni je pa zdaj tako lepo iti kam ven na pijačko, ko prideš v kaki bar in se da lepo normalno dihat...prav jim je kdailcem, da morajo kaditi zunaj to je bila res dobra poteza s strani našega političnega sistema