Pri meni je blo pri 15-ih letih. Mogoče mi je malo žal, vendar sem taka oseba, da nikoli nočem obžalovati preteklih dejanj, zato se tudi ne sekiram okoli tega. Blo je one night stand in čist filmsko, z njim pa nimam nobenih stikov več.
As the shadow follows the body, As we think, so we become.
jaz sem nedolžnost izgubila na začetku 15-tega leta. in zanimivo vedno sem govorila: pred 18tim letom je že ne nebom izgubila!... ampak kot pravijo: zarečenega kruha se nejveč poje! oba sva bila še nedolžna, in to je res super ko sva skupaj odkrivala in odpirala novo poglavje najinega skupnega življenja! ni mi žal, saj sem jo izgubila s fantom ki se resnično ljubiva!
Nannya-1 napisal/-a:Zanima me, ali bi prijateljevali z nekom, ki je pri 25-ih ali še kasneje nedolžen/na?
napisala si "prijateljevali". zakaj d fak nj bi blo pomembn, če je prijatelj nedolžen ali ne?!?! zdj človeka že po tem ocenjujete al kako. Hey kako ti je ime? Bla. Kok si star? Bla. Si nedolžen? Ja. Ok pol pa nmorva bit frenda. Mislm..še pr partnerju neb smel bit problemov, če bi naletela na super fanta k je pač nedolžen kaj šele pr prijateljih.. torej odg JASNO DA BI.