Kaj bi si mislili na to, da ste s fantom dva meseca pa ležita gola na postelji in ste obrnjeni na trebuh pa vam tip izjavi, da imate baročno telo? Ali pretiravam ali me je to upravičeno zmotilo?
Hja, odvisno. Lahko je kompliment. Če si pa paranoična za vsak gram viška, pa lahko vzameš kot kritiko ...
Vprašaj ga, kako je to mislil, če te že skrbi.
Zašto se sve to dešava da l čovek išta rešava il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Če ti je to rekel, pol jst tega ne bi jemala za slabo. Nenazadnje barok je obdobje nakičenosti, obleke so bile pone čip in žameta, telesa so bila kipeča, vendar lepa in elegantna. Če ti je rekel kaj takega, potem po moje ni mislil nič slabega.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
Ja no, sej tolk pa že sama veš, al si bolj pri ta suhih al ne... Če te je mogoče res malce več skupaj, se mi ne zdi nič narobe, pol je to pač dejstvo, ki ga je povedal še na dost lep način, hehe...
za barok je glavna značilnost, lepota, zlato, okraski, v glavnem vsega veliko. po mojem je kompliment, saj barok je neke vrste svojevrsta lepota... mogoče pa je mislil, kaj drugega... vprašaj ga
Jst bi ti tut priporočala da ga na lep način vprašaš v kakšnem smislu je bilo to povadano-v pozitivnem ali negativnem.
Sem pa prepričana, da bi mene tak komentar zmotil
Jah jaz dejansko mam baročno telo oz. renesenčno...ornk boki, kr ozek pas itd. in pač tko je. Zdj če si ful suha pa ti je to reku pol ne vem...če nisi pač nisi, pa je še vedno s tabo pa najbrz u je to prov vsec. Samo ocitno si ti tuki bl nesmaozavestna pa potem ne vzames to kot kompliment. Skratka najbolje da vprasas njega kaj je mislil s tem. če te to tok moti.
Men bi bila čudna pripomba. Najbrž bi se mi zdela bolj smešna kot žaljiva. Je pa res, da sm občutljiva na opazke glede postave tko da... nikol ne veš. Srečna glih ne bi bila no