skrita številka
odvisno, ce pricakujem kak klic ali pa si vsaj mislim, da bi me lahko kdo poklical....se javim.
Sicer pa ne. Razen ce imam cas, pa koga nazaj zajebavam v glavo...........
Enkrat je bilo ful smeha na ta racun.... Sem enga Ptujcana nazezala, da vozim sportnega ficota, s spojlerji, twin turbo, s car tatoojem....
Pa on kaj pa gor pise? Jaz pa imela od bacardija majcko, pa kr Bacardi breezer....... On pa kaj reees?
Mislim, tip je nasedel...
twin turbo fico....jaj
Sicer pa ne. Razen ce imam cas, pa koga nazaj zajebavam v glavo...........
Enkrat je bilo ful smeha na ta racun.... Sem enga Ptujcana nazezala, da vozim sportnega ficota, s spojlerji, twin turbo, s car tatoojem....
Pa on kaj pa gor pise? Jaz pa imela od bacardija majcko, pa kr Bacardi breezer....... On pa kaj reees?
Mislim, tip je nasedel...

Jaz se javim na skrite številke, ampak običajno taki klici ne "govorijo" in so samo tiho po kakšni dve minuti, zato telefon odnesem k lijaku, odprem vodo in pustim telefon tam! Bo Mr. Molčeči vsaj mel kaj za poslušat!
To se mi dogaja mogoče 1x letno, včasih pa tudi večkrat za povrstjo. Ampak se naveličajo.
To se mi dogaja mogoče 1x letno, včasih pa tudi večkrat za povrstjo. Ampak se naveličajo.
Včasih se, ker ma občasno kak frend tak nastavljeno in pozabi
Itak, ga opororim naj si čimprej nastavi na normalno...
Če pa se kdo zabava pa se itak več ne javljam
Se je pa parkrat že zgodlo, da sem se javo in pusto, da klicatelj prekine...Čeprav zadnje čase je kr mir 

Če pa se kdo zabava pa se itak več ne javljam

The best way to have a good idea is to have lots of ideas.