orbitrek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Velouria
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Velouria »

Se strinjam, orbiterk je zakon! :D Ravno včeri sem bla 80 minut brez problema gor. Sicer na stopnji 2, ampak vseeno. :D Na začetku mi je bla vsaka minuta mučna, zdaj pa zraven gledam Ugly Betty al pa ANTM in mi še prehitro mine. :D

Ne vem, kolk bom kj shujšala, ker se še kr bašem s čokolado, ampak mi je pa kul, da se vsaj konkretno prešvicam in neki nardim zase. :)

:gut:
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Velouria napisal/-a:Se strinjam, orbiterk je zakon! :D Ravno včeri sem bla 80 minut brez problema gor. Sicer na stopnji 2, ampak vseeno. :D Na začetku mi je bla vsaka minuta mučna, zdaj pa zraven gledam Ugly Betty al pa ANTM in mi še prehitro mine. :D

Ne vem, kolk bom kj shujšala, ker se še kr bašem s čokolado, ampak mi je pa kul, da se vsaj konkretno prešvicam in neki nardim zase. :)

:gut:

:eek: rispekt :D jest se pa sama seb smilm, k sm 20 min gor
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

^^ :eek: Jaz tudiii :?
Sploh si ne morem predstavljati, da bi bila gor tako dolgo. Najvec sem bila 45 min, pa se to si ne predstavljam da bi bila 2 dni zapored :?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Velouria
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Velouria »

densy napisal/-a: :eek: rispekt :D jest se pa sama seb smilm, k sm 20 min gor

Heh, sej sm se jst tut na začetku, ko sem se neki mučla s stopnjo 4 ipd. Končno sem dojela, da je stopnja 2 (največ 3) prava zame in tako uživam lahko 2 uri gor, mi sploh ni mučno. Drugače se mi pa zdi, da je prvih 10 oz. 20 min najhujših, potem pa sploh ni več panike. Meni tut fuuuul pomaga, če zraven gledam MTV oz. kako nadaljevanko, in to v temi, da ne vidim, koliko časa sem že gor. Ponavadi sem okrog 1 ure gor, zadnjič sem pa res padla notr v ANTM in Ugly Betty, in ko sem stopila dol in prižgala luč, je blo kar 80 minut. :o

||MuCkAa napisal/-a:^^ :eek: Jaz tudiii :?
Sploh si ne morem predstavljati, da bi bila gor tako dolgo. Najvec sem bila 45 min, pa se to si ne predstavljam da bi bila 2 dni zapored :?

Odvisno od stopnje, na kateri švicaš, hehe. Jaz imam največ na 3 od 8, ponavadi celo a 2, in mi sploh ni mučno. Kot sem že rekla, ful tudi pomaga, če imaš ugasnjeno luč oz. zakrit ekranček, in se pač pustiš presenetit. ;)

Danes & jutri bo pa spet akcija! :D
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

jaz sem gor 20-40min, kakor se mi da. Pa imam ponavadi na ful močnem uporu. Začnem s 5, pol po 5min si pa prestavim na 6a li 7, pogosto tudi na 8 (max)
Uporabniški avatar
BLUBABY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BLUBABY »

Punce, sem prebrala temo in ugotovila da ste pravi stručkoti za orbitreke..Ker se tud sama odločam za nakup bi vas prosila, če mi lahko samo poveste mnenje, kaj mislte o temle - http://www.comshop.si/article.asp?ArticleID=55737

Hvala! :oops:
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

A to ste naenkrat 20 minut al kokr pac ze al po delih?

Moj orbitrek je sicer neki pokvarjen (okej, tud kondicija je na nuli :oops: ), pa tezko zdrzim 5 minut naenkrat, kaj sele vec (tezavnostne stopnje se kr same prestavlajo, tko da hitr omagam).
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Pod 30, 35 min se vam že skor ne splača, kr šele po tem času se začne maščoba kurt (če delate u te namene).

Js sm gor saj 45 min, če pa preveč not padm al je pa kej dobrga po teve, znam pa tut kšno urco gor obviset. Pulza mam pa od 160-170.

Mamo tut doma enga, deset let starga, sam se ne da delat nč, kr ga je fotr s svojo težo davno tega uniču, use je razmajan, škriple in se pele po sobi :? ... ni variante. Bi ga nahecala, da nabau nouga, sam taki mal bl konkretni so kr precej dragi.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

^ baje da je ful škodljiv za hrbtenico, če je zmajan.. :?

mi smo ga lih zato menal.. ker ti pol vse skače naokol in nevemkaj vse..
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sej prav, da noben že douk ne dela gor, kr se enostauno ne da. Huh da mi je met tako mašino k u fitnesu :D , to bi bla trikat na dan gor.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Huh pol bo treba fotra nahecat, da kupi novega :? Maje se sicer ne, skripa pa, pa tud tezavnostna stopnja ne obstane, ampak dlje k gonis, tezje postane.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hihi, kaj bi še rada, vš orbitrek je pač bl sodobne sorte in tko k uni u fitnesu sam prlagaja stopnje (čeprou na konc dušo spustiš, ti želi sam najbolš :D ).
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Sodobne sorte ja :lach: No ja, sej po eni strani je mejbi boljs, ker me po 5ih minutah use boli, da komi hodim in sem usa zadihana. Ce bi pa na osnovni stopnji gonla 30 minut, mi pa najbrz res ne bi blo nic :)
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jaz bi si tud kupila orbitrek, sam zarad prostorske stiske ne vem, ce bi blo glih dobr. Tko, da sem razmislala, da bi mogoce raj Leg magic. Ga ma mogoce katera?
Uporabniški avatar
L°AbeiLLe
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a L°AbeiLLe »

Jaz bi tud kakšno priporočilo za dober orbitrek. :oops: Tale od BLUBABY zgleda v redu, ampak jaz se ne spoznam dovolj, da bi se znala prav odločit.

Punce - a z vadbo shujšaš v celo telo? Se ti mišice lepo oblikujejo ali si nabildan?
Odgovori