Že pišem!

kr.ena napisal/-a:Tony Parsons: Moški in žena
No ja, bila mi je bolj všeč kot Moški in fant istega avtorja. Tako easy branje.
*urškica* napisal/-a:Mary Higgins Clark(ki se mi zdi da je med kriminalko in ljubezensko)...Drgač sem od knjige Ne zapusti me nikdar(angleški pisatelj japonskega porekla, upam da mislim pravo), pričakvala kej drugega , me je pa navdušla ker je drugačna in ni "tipična ljubezenska zgodba).
tanika* napisal/-a:a lahko sam vprašam kje vi dobite te angleške knjige? ker js bi ful prebrala še kkšno od Kathleen Woodiwiss, pa Amande Quick ker jih je ful mal v slovenščini sam denarja lih nimam za kupovat prek spleta in naročat.
kr.ena napisal/-a:--------------------------------------------------------------------------------
Jeannette Agnell: Dekle na poziv
Zelo zanimivo in dobro napisano. Ne sicer v literarnem stilu, še vedno je to "resnična zgodba", ampak za spremembo je avtorica inteligentna in razgledana oseba.
Ima doktorat iz antropologije, predava na faksu, žal samo honorarno, zato rabi dodaten vir zaslužka. In postane dekle na poziv. Hkrati tudi veliko razmišlja o tem in začne predavati predmet o zgodovini in antropoloških vidikih prostitucije - seveda pa nobeden ne sme vedeti, da tudi sama to počne.
Poison Girl napisal/-a:v zadnjem času sem prebrala:
Strastna zapravljivka in njena sestra
Pet četrtin pomaranče
Vroči diamanti
in
Laž v postelji
vse so mi ble všeč, pač poletno branje.