Midva sva se že večkrat snemala, meni to niti ni nek poseben feeling, je pa njemu ful fajn to...Da ne pride v napačne roke, pa posnetke pogledava in zbriševa Sam je pa zanimivo gledat sebe v akciji
~NIA~ napisal/-a:snemala sva, sam sva takoj zbrisala kr svojga posnetka pač nemorm gledat
točno tko in je zgledal hudo ampk jz sebe ne morm gledat ker pač še slikams e ne rada ke rmi je butast neki pozirat LOL.. drgač pa ja, zbrisat tkoj ker nikol neveš gdo ponesreč odpre datoteko na kompu, kaj se zgodi z nama in kam to pristane kot v znak kšnga maščevanja..čeprou se mava zaenkrat še preveč rada ampk you never know
mi2 sva se že večkrat snemala, pol pogledala in zbrisala. tudi če nebi, me ni strah da bi se mi s tem kaj maščeval..bolj me je bilo strah, da bi kdo iz radovednosti gledal po digitalcu (al če ga komu posodiš) pa da ostane kaj takega not
mariah napisal/-a:mi2 sva se že večkrat snemala, pol pogledala in zbrisala. tudi če nebi, me ni strah da bi se mi s tem kaj maščeval..bolj me je bilo strah, da bi kdo iz radovednosti gledal po digitalcu (al če ga komu posodiš) pa da ostane kaj takega not
ja sej, a si predstavlaš..joj zanč bi se to skor zgodl k mam novga digiča in je blo treba sprobat itaq pa uleti frend pa oo nov digič in alo gremo slikce gledat kok dobr fotka jz sm NEEEEEEEE lol AL PA ČE ZBRIŠEŠ PA DAŠ KOMU, TI DOBI LOHKA Z RECOVERY FILES USE NAZAJ
ja midva sva tud že snemalala,kr ene parkart.tko čist iz radovednosti,pa se je smešn pol gledat kako to delaš .drgač sva pa tud takoj k sva pogledala sva zbrisala,ker nisva hotl da bi karkoli šlo narobe,pa jz mu drgač zaupam on vem da tega nebi naredu.je pa zanimivo no tko da pogledaš kako sploh sexaš k se drgač ne vidš pa mogoče kej popravš al pa karkol ugotoviš kako bi blo mogoče bolš.skratka fajn se je mal pozabavat
midva sva se že posnela in je blo ful fajn... na koncu pa vedno pogledava in se gledama. se mi zdi ful dobro, da nekaj takega poskusiš. meni je to dobra zadeva in še vroče je bolj kot ponavadi...
Tut midva sma se že snemala s fotoaparatom. Sam bi se raj s kamero, kr je lepš slika pa bolš jo lahk nekam postaviš. Drgač sma pa pol pogledala in zbrisala. Slikama se pa tut v žgečkljivih položajih
Jst se pa prov bojim snemanja med sexom, ker se pol ne bi mogla gledat... Waa, ne predstavljam si kakšne frise delam in tud nočm vidit tega. Naj kr ostane tko ko je, so še druge zanimive stvari. Snemanje pa zaenkrat - ne hvala
Tud men je ratal prepričat da sva se snemala ampak pol k sva pogledala sm pa mogu zbrisat tko da so sam take packaste fotke ostale Sm se pa snemu z eno k sva šla pol narazen(ona dala dvojko) in sm mel še vedno na računalniku,ampak nism mogu dt na net tko da bi se ji maščeval.