kamera?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

si se že snemal/a s kamero pri sexu?

da
115
28%
ne
297
72%

Skupaj glasov: 412

anakonda
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anakonda »

Midva sva se že večkrat snemala, meni to niti ni nek poseben feeling, je pa njemu ful fajn to...Da ne pride v napačne roke, pa posnetke pogledava in zbriševa :) Sam je pa zanimivo gledat sebe v akciji :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

~NIA~ napisal/-a:snemala sva, sam sva takoj zbrisala kr svojga posnetka pač nemorm gledat :)

točno tko in je zgledal hudo ampk jz sebe ne morm gledat ker pač :D še slikams e ne rada ke rmi je butast neki pozirat LOL.. drgač pa ja, zbrisat tkoj ker nikol neveš gdo ponesreč odpre datoteko na kompu, kaj se zgodi z nama in kam to pristane kot v znak kšnga maščevanja..čeprou se mava zaenkrat še preveč rada ampk you never know :)
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

mi2 sva se že večkrat snemala, pol pogledala in zbrisala. tudi če nebi, me ni strah da bi se mi s tem kaj maščeval..bolj me je bilo strah, da bi kdo iz radovednosti gledal po digitalcu (al če ga komu posodiš) pa da ostane kaj takega not :lol:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

mariah napisal/-a:mi2 sva se že večkrat snemala, pol pogledala in zbrisala. tudi če nebi, me ni strah da bi se mi s tem kaj maščeval..bolj me je bilo strah, da bi kdo iz radovednosti gledal po digitalcu (al če ga komu posodiš) pa da ostane kaj takega not :lol:

ja sej, a si predstavlaš..joj zanč bi se to skor zgodl k mam novga digiča in je blo treba sprobat itaq :D pa uleti frend pa oo nov digič in alo gremo slikce gledat kok dobr fotka jz sm NEEEEEEEE lol AL PA ČE ZBRIŠEŠ PA DAŠ KOMU, TI DOBI LOHKA Z RECOVERY FILES USE NAZAJ :/
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a diamond girl »

ja midva sva tud že snemalala,kr ene parkart.tko čist iz radovednosti,pa se je smešn pol gledat kako to delaš :lol: .drgač sva pa tud takoj k sva pogledala sva zbrisala,ker nisva hotl da bi karkoli šlo narobe,pa jz mu drgač zaupam on vem da tega nebi naredu.je pa zanimivo no tko da pogledaš kako sploh sexaš k se drgač ne vidš pa mogoče kej popravš al pa karkol ugotoviš kako bi blo mogoče bolš.skratka fajn se je mal pozabavat :D
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

midva sva se že posnela in je blo ful fajn... na koncu pa vedno pogledava in se gledama. se mi zdi ful dobro, da nekaj takega poskusiš. meni je to dobra zadeva in še vroče je :D bolj kot ponavadi...
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Jaz v navalu akcije nimam časa iskt kamere.
Ni to moj fetiš sploh :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Tut midva sma se že snemala s fotoaparatom. Sam bi se raj s kamero, kr je lepš slika pa bolš jo lahk nekam postaviš. Drgač sma pa pol pogledala in zbrisala. Slikama se pa tut v žgečkljivih položajih :twisted:
Uporabniški avatar
vojakinja_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vojakinja_ »

nep nisma se še snemala.
Uporabniški avatar
Tinki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tinki »

Jst se pa prov bojim snemanja med sexom, ker se pol ne bi mogla gledat... Waa, ne predstavljam si kakšne frise delam in tud nočm vidit tega. Naj kr ostane tko ko je, so še druge zanimive stvari. Snemanje pa zaenkrat - ne hvala :)
svabo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: metropola

Neprebrana objava Napisal/-a svabo »

Tud men je ratal prepričat da sva se snemala ampak pol k sva pogledala sm pa mogu zbrisat tko da so sam take packaste fotke ostale :oops:
Sm se pa snemu z eno k sva šla pol narazen(ona dala dvojko) in sm mel še vedno na računalniku,ampak nism mogu dt na net tko da bi se ji maščeval. :twisted:
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Saj še bolj, da nisi dal na net. Namesto, da bi se njej maščeval, bi še sebe v sramoto spravil, ker bi te cel svet gledal :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
sanjavi hudiček
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sanjavi hudiček »

sma se že snemala, pogledala in potem zbrisala.
svabo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: metropola

Neprebrana objava Napisal/-a svabo »

ANGELgirl napisal/-a:Saj še bolj, da nisi dal na net. Namesto, da bi se njej maščeval, bi še sebe v sramoto spravil, ker bi te cel svet gledal :D

A veš da s tem nimam problemov če me kdo gleda saj uni k me ne poznajo,bl bi njo pomoje prizadel.Tega pa nism hotu :nixweiss:
Uporabniški avatar
awSome
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kraški svet

Neprebrana objava Napisal/-a awSome »

pomoje si čist ok ravnal, če že se tako vsaj nisi spuščal na nižjo raven in tako lahko ohraniš dvignjeno glavo, čeprav včasih paše maščevanje! :twisted:
Odgovori