mičkena napisal/-a:joj ženske ste smešne ej..bljak fuj..sej ne popijete te krvi,ampak jo zlijete!kaj pa ko imaš par ur vložek in vse smrdi in se ti vse za rit zalepi kot da maš plenice..no meni se to zdi ogabno in nehigienično.sama uporabljam tampone, vložke že zdavnaj ne. ta zadeva se mi zdi zanimiva, všeč mi je to, da je za večkratno uporabo in tako ne mečeš v smeti toliko tamponov oz vložkov. pa veliko bolj poceni je... sicer pa bom tudi jaz še malo počakala, pa kasneje probala..

sicer če gremo zdej študirat kaj je dobr in kaj i, pridemo tud do zaključka, da verjetno nič od naštetega ni nevmekako dobro.vsaka zadeva ima svoje slabosti.In zate nevem, ampak jst mam vložek samo ponoči, čez dan pa vedno tampone, katere redno menjam vsaj vsake dve/tri ure in še nikol ni nič smrdelo od kje.
Zdej pa večkratna uporaba..hja....zadevo je verjetno treba prat, samo z vodo če boš pral se bodo samo bakterije nabirale gor in lohk pomoje hitr to kšnega toksičnega šoka ali pa kšne druge zadeve (predvsem glivic) pride na ta način.če boš pral z navadnim šaponom, še vedno ni rečeno da bo tvoja vagina potem to sprejela.Itd....
In mnenja so mnenja, nekomu sepač zadeva zdi ogabna, jebat ga.trebi se verjetno tudi sex z živalmi zdi ogaben, pa se nekomu drugmu ne in te ne bo obsojal.Mnenja so pač taka in drgačna in jst lahko odkrito povem, da se mi totalno gabi, da bi gospodična na lijaku kjer si jaz umivam roke in mi kdaj tud kej notr pade, spirala svojo mednožnokri iz te skodelce
svoja se mi ne gabi, bi lahko komot sprala, samo iz razloga ker meni to ne odgovarja in verjamem da marsikateri drugi tudi ne, mi na kraj pameti ne pride da to počnem v javnem lijaku v javnem wcju