Lezbijke

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

vprašanje za ženske! ali ste že bile z žensko?

da
268
29%
ne in si tega tudi ne želim
395
43%
si želim, a še nisem imela priložnosti
263
28%

Skupaj glasov: 926

Uporabniški avatar
*nikkica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *nikkica* »

men se zdi to čist normalno. nisem še sicer probala ampak se mi ne zdi kaj takšnega
Uporabniški avatar
Balenciaga
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Balenciaga »

*skrito*
Zadnjič spremenil Balenciaga, dne 16. Feb. 2009 20:38, skupaj popravljeno 1 krat.
beba24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beba24 »

jaz sem bla z zensko pred mojim bivsim in od te zenske fantom, morem rect da je bilo resss zabavno, sicer temu nebi rekla sex ampak ok.ena prijetna izkusnja vec , sicer nimam neke potrebe da bi se se bvidevala z njo ampak, se grema na kavo in podebatirama o tem.to bi bolj pocela za voljo moskega )da ga vzburi), ampak ga nimam vec :D , tako da treba je probat vse, ni nic narobe s tem!
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a diamond girl »

jz sm bla s 3 ženskami :oops: ,sam z 2 sm bla naenkrat k smo ble vse ful pijane pa samske pa smo mal probale sam smo se sam mal lizale nč druzga,enkrat sm bla pa še z eno kolegico k je mela uhan v jeziku pa me je zanimal kakšn je filing.drgač pa nism lezbijka mam tipa vse skp je blo bl ferbc,sam zdej me ne mika da bi bla še s kšno,je blo tist dost :D
drgač pa če so si ženske všeč med sabo zakaj ne isto geji,oni se bodo vsen mel radi a jim bo svet nasprotovou al ne,pač tko čutjo.drgač njih mi ni fajn gledat nevem pač nism navajena še tega,sam prot njim pa tud nimam nč,važn da se mamo radi!!!
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

nimam nič proti ženskam, ki preferirajo ženske tudi osebno priznam en par in so mi preu sladke za pogledat... :) nisem še problal se poljubljat z žensko, toda nikoli ne reci nikoli... :D
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Kar se njihove spolne usmerjenosti tiče nimam absolutno nič proti. Edino kar me pri nekaterih lezbijkah oddbija je to, da so nekatere (ne vse) ful take "možače" oz. majo tak moški stil obnašanja.

To je isto kot pri gejih (moških), ki imajo feministična nagnjenja.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 15:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Jst nisem še bla z žensko in niti nimam želje po tem...moj dragi me več kot zadostuje :D !
watershine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a watershine »

jst sm bla že parkrat z punco, nazadnje ko sem pred 3mi leti mojemu fantu dokazala da me ni strah poljubiti žensko.

punca z punco je fino, lepo ... itd... ne vem če bi še kdaj ker sm res trenutno obsedena na podnajemnika od mojga fanta, ampak tut takrat ko sm bla z punco mi je mankal tisti finiš (katerega raje doživim z fantom kot pa z dildotom)
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Poljubljala sem se že z najboljšo prjatlco, pa še z eno, ki je mela uhan v jeziku. Obakrat sm bla pijana :D V treznem stanju tega vrjetn nebi nardila. Pa sej je blo zanimivo, sam se ne bo ponovilo. Se moj fant 1000x boljš poljublja.
Nuna
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nuna »

S kolegicami sem se že večx poljubljala, enkrat pa sva z eno od teh kolegic bile malo pod vplivom alkohola, začeli sva se poljubljat in pol so se stvari nadaljevale kakor so pač se :) Sva šli do konca, če se lahko izrazim in je blo res ful dobro :wink:
Sem pa probala tud v tri še z eno žensko in moškim in je blo tud nepozabno...
:twisted:
Skratka, bi še poskusila kdaj in samo z žesnko in v tri :wink: :)
M!NA
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a M!NA »

Sama mam že "izkušnje" z bejbami, vendar se mi ne zdi nič posebnega. Še vedno vztrajam pri tipčkih oz. svojem lubiju, čeprav bi verjetno ob kaki posebni priložnosti morda kdaj še poskusla...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Dogodek z žensko je precej edinstven. V mojem primeru ni šlo samo za lupčkanje in božanje, bilo je, kot mora bit. In bilo je dobro, zelo dobro - ženske vedo, kaj ženskam paše.
Osebno me ženske ne zanimajo. So mi nekatere privlačne in zanimive, vendar se z ženskami ne družim, ne debatiram, ne hodim na kafeje (najbrž je izjema samo ena kolegica, pa še tista je bolj v ozadju).
Uporabniški avatar
cool_chick
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cool_chick »

eh men je pa to bedarija---trend pač! sam žalostno da so trendi prešli že na sexual life pa to...sick :?
Danza
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Danza »

Hm ce sam ekseprimentiras se ne pomen da si lezbijka..Drgac sm pa bla ene par let nazaj z zensko..pa je blo uredu ampak mam se zmer miljonkrat raj tipe :cool: oz dragega :P

Aja pa btw me se neki zanima kaj vi vzemate pod to da sta dve zenski seksali? ker ce se rajcata se rajcata ne sexata tak isto je z lizanjem..tko da kako? ce pa uporablata vibrator je to ubistvu se zmer rajcanje ne sex..tko da kaj je zdj na tem?
Odgovori