Lezbijke
- Balenciaga
- Komunikatorka
- Kontakt:
jaz sem bla z zensko pred mojim bivsim in od te zenske fantom, morem rect da je bilo resss zabavno, sicer temu nebi rekla sex ampak ok.ena prijetna izkusnja vec , sicer nimam neke potrebe da bi se se bvidevala z njo ampak, se grema na kavo in podebatirama o tem.to bi bolj pocela za voljo moskega )da ga vzburi), ampak ga nimam vec
, tako da treba je probat vse, ni nic narobe s tem!

-
- Sramežljivka
- Kraj: lj
jz sm bla s 3 ženskami
,sam z 2 sm bla naenkrat k smo ble vse ful pijane pa samske pa smo mal probale sam smo se sam mal lizale nč druzga,enkrat sm bla pa še z eno kolegico k je mela uhan v jeziku pa me je zanimal kakšn je filing.drgač pa nism lezbijka mam tipa vse skp je blo bl ferbc,sam zdej me ne mika da bi bla še s kšno,je blo tist dost
drgač pa če so si ženske všeč med sabo zakaj ne isto geji,oni se bodo vsen mel radi a jim bo svet nasprotovou al ne,pač tko čutjo.drgač njih mi ni fajn gledat nevem pač nism navajena še tega,sam prot njim pa tud nimam nč,važn da se mamo radi!!!

drgač pa če so si ženske všeč med sabo zakaj ne isto geji,oni se bodo vsen mel radi a jim bo svet nasprotovou al ne,pač tko čutjo.drgač njih mi ni fajn gledat nevem pač nism navajena še tega,sam prot njim pa tud nimam nč,važn da se mamo radi!!!
-
- Sramežljivka
jst sm bla že parkrat z punco, nazadnje ko sem pred 3mi leti mojemu fantu dokazala da me ni strah poljubiti žensko.
punca z punco je fino, lepo ... itd... ne vem če bi še kdaj ker sm res trenutno obsedena na podnajemnika od mojga fanta, ampak tut takrat ko sm bla z punco mi je mankal tisti finiš (katerega raje doživim z fantom kot pa z dildotom)
punca z punco je fino, lepo ... itd... ne vem če bi še kdaj ker sm res trenutno obsedena na podnajemnika od mojga fanta, ampak tut takrat ko sm bla z punco mi je mankal tisti finiš (katerega raje doživim z fantom kot pa z dildotom)
S kolegicami sem se že večx poljubljala, enkrat pa sva z eno od teh kolegic bile malo pod vplivom alkohola, začeli sva se poljubljat in pol so se stvari nadaljevale kakor so pač se
Sva šli do konca, če se lahko izrazim in je blo res ful dobro
Sem pa probala tud v tri še z eno žensko in moškim in je blo tud nepozabno...
Skratka, bi še poskusila kdaj in samo z žesnko in v tri

Sem pa probala tud v tri še z eno žensko in moškim in je blo tud nepozabno...

Skratka, bi še poskusila kdaj in samo z žesnko in v tri

Dogodek z žensko je precej edinstven. V mojem primeru ni šlo samo za lupčkanje in božanje, bilo je, kot mora bit. In bilo je dobro, zelo dobro - ženske vedo, kaj ženskam paše.
Osebno me ženske ne zanimajo. So mi nekatere privlačne in zanimive, vendar se z ženskami ne družim, ne debatiram, ne hodim na kafeje (najbrž je izjema samo ena kolegica, pa še tista je bolj v ozadju).
Osebno me ženske ne zanimajo. So mi nekatere privlačne in zanimive, vendar se z ženskami ne družim, ne debatiram, ne hodim na kafeje (najbrž je izjema samo ena kolegica, pa še tista je bolj v ozadju).
- cool_chick
- Sramežljivka
Hm ce sam ekseprimentiras se ne pomen da si lezbijka..Drgac sm pa bla ene par let nazaj z zensko..pa je blo uredu ampak mam se zmer miljonkrat raj tipe
oz dragega
Aja pa btw me se neki zanima kaj vi vzemate pod to da sta dve zenski seksali? ker ce se rajcata se rajcata ne sexata tak isto je z lizanjem..tko da kako? ce pa uporablata vibrator je to ubistvu se zmer rajcanje ne sex..tko da kaj je zdj na tem?

Aja pa btw me se neki zanima kaj vi vzemate pod to da sta dve zenski seksali? ker ce se rajcata se rajcata ne sexata tak isto je z lizanjem..tko da kako? ce pa uporablata vibrator je to ubistvu se zmer rajcanje ne sex..tko da kaj je zdj na tem?