Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Tiyana
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiyana »

Mimi a jih majo tud v rdeči barvi?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ja, mislim da ja, če ne take, pa zelo podobne, poglej si malo njihovo spletno stran... Ful imajo sicer teh lakastih, ampak to mi je pa men grdo.
Pa ene nizke rdeče balerinke v špico so mi ble ful všeč, sam nism hotla tolk čevljev kupovat, haha :)
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

Mimi_M napisal/-a:Moji so bili niti ne celih 15 €!!! :)
Res sem hotela dobit ene, ki jih lahko obujem na vse - od hlač do krila, in ti so točno taki, lepi, preprosti, pa še vedno dost elegantni.

jaz imam takšnih 5 parov :oops: različne barve..pa vse sem kupovala v turbo schuhu...petka je sicer malo višja...ampak so full udobni...imajo pa jih menda že kaka tri leta skozi...taka fajn klasika, ki res gre k vsemu...

imam pa eno novo pridobitev..salonarčke z malo debelejšo petko..črne..pa full dobre..bom jih morda fotografirala pa prilepila.... :)
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Tiyana napisal/-a:Mimi a jih majo tud v rdeči barvi?

ja..jih imajo...vsaj v mb so bili...pa so res lepi.. :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

sweetkana napisal/-a:a so cene ful visoke v Deichmannu?

Deichmann I LOVE :love:
Res majo lepe čevelčke in redkokteri so več kot devetnajst evrov, no škornji so mal več.
Jst sm si tud kupla prejšnji tedn take mal bolj "nobel" supergice, nameravam, pa še po naslednji plači po kakšne mal bolj "fancy" varianta in po še ene supergice.
me je trgovina noro všeč, sploh zarad nizkih cen, ker mam probleme z nogico in je isto ali dam trideset jurjev za čevlje al pa pet, pa se bodo v eneakem času strgal :?
Vsekakor mam pa tud rajš mal več čevljev za mejhn dnar, kot ene za velk.
Deichmann rox! :hearts:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Men je pa ta Deichmann katastrofa. Sm šla zadnjič čist iz radovednosti mal pogledat, pa majo bolj kot ne samo sranje. Niti eni čevlji mi niso bli lepi, razn tega se mi pa zdi, da vsi zgledajo ful ceneni (no, sej tud so :D ). Pa še na od bivšega mamo sm naletela tam, tak da me zihr še lep čas ne vidjo v tej trgovini. :lol:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

če čevlje primerjaš po izdelavi...se lahko marsikateri primerjajo s tako zvanimi "visoko kakovostnimi znamkami"...nekateri so res malo zgrešeni..ampak večina je pa prav lepih čeveljcev...imam kar nekaj čevljev tudi od tam...pa so zelo kvalitetni...pa fajn za nosit...pa mislim, da so več ali manj vsi usnjeni...nagledane imam še ene polškornje...ki so klasični pa blazno lepi špičaki...

kar pa se tiče cenenosti...pa imajo letos vse znamke cenene čevlje, če že...
ker ta lak je pa zame res cenen..najdeš pa ga tako na bufallo...kot vsepovosd drugod...
sicer pa..zakaj bi dajala 40e+, če sem lahko tudi za manj zelo lepo obuta? :P
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Ja sej js nimam čist nč proti tej trgovini drugač, al pa tistim, ki tam kupujete, hehe. :wink: Sej fajn da majo poceni stvari in razn tega še marsikomu lepe. Sam men pa ni všeč, pa ne zdej zato, ker je pač poceni, ampak mi majo grde čevlje. Nič od tistega tam ni moj stil. :D Pa js osebno npr. tud rajš dam več dnarja pa mam pač bolj skromno založeno omaro s čevlji. :lach:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

zlatolaska napisal/-a:A je ta Deichmann mogoče tut v Celju, al sam u LJ, jst sm sam slišla zanjga, nism bla ša tm, tko da bo treba it pogledat :razz:

Mimi_M, lepi tile tvoji čeveljčki, men so tut preproste stvari ušeč

Po novem je tudi v Celju nasproti CityCentra v objektu EK, zraven C&A.
Uporabniški avatar
zlatolaska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zlatolaska »

Evo to so ti moji škorenjci, komentirajte!! :razz:

Slika
Zadnjič spremenil zlatolaska, dne 27. Sep. 2007 11:33, skupaj popravljeno 1 krat.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Hitr zmanjši slikco, drugač boš kregana. :)

Iz kere trgovine pa so?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Uporabniški avatar
zlatolaska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zlatolaska »

Iz Transport-a
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

astra_mb napisal/-a:kar pa se tiče cenenosti...pa imajo letos vse znamke cenene čevlje, če že...
ker ta lak je pa zame res cenen..najdeš pa ga tako na bufallo...kot vsepovosd drugod...
sicer pa..zakaj bi dajala 40e+, če sem lahko tudi za manj zelo lepo obuta? :P

letos?men se zdi da je tko kar en lep čas :roll:
Kolegica ima leto dni stare čevlje buffalo, dala je za njih okoli dvjst tisoč bivših tolerjev.Obute jih ima pa zlo redko, da ne omenjam tega da jih je imela že trikrat pri čevljarju :? Tolk o kvaliteti.
dandanes itak ni več kvalitete, ker je vsak "pametni"proizvajalec ugotovil, da lahko z nizkokvalitetnimi proizvodi precej več zasluži, če jim nabije eno astronomsko ceno.In to je zato, ker ljudje mislijo da pa če bo čevelj dražji in če bo na njem pisalo Mass, buffalo, in tako dalje, da so čevlji zares kvalitetni.Wrong!
Ne rečem, se najde kvaliteten čevelj sem in tja, ampak rano tako kot ga lahko najdeš v neki priznani trgovini, ga lahko tudi v turboshuhu, yellotu, deichmannu. :wink:
In še nekej če povem.Moja mami ima take lepe japonkice (slučajno da so imeli kej lepega kdaj) iz Jurja šopa.Pa jih ima od dneva otvoritve jurja šopa še do danes in so kot novi (keke dve leti).Iz massov in podobnih jih je imela pa samo po eno sezono.In me prav zanima, kolk bi se jih upalo v jurjašop po natikačke, čeveljčke, glede na to da je to jurja šop in ni Bata. :)
skratka, kvaliteta ni več vidna niti pri "priznanih" proizvajalcih, niti pri ceni čevljev.In tako je čist isto z oblačili.
se pa strinjam.rajš tri cenejše pare čevljev, kot pa ene drage, katere so po možnosti še slabše kot vsi uni trije pari.
Zadnjič spremenil *purple*, dne 27. Sep. 2007 12:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Anja89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja89 »

čao!
mene pa zanima kaj obujete zej u teh jesenskih dneh, sploh če je dž, na kkšne mau bl elegantne hlače.. k za škorne se mi zdi še prezgodej, kkšni sandalci pa tut niso lih ok.. gležnarčke mogoče? sm ugotovila d rabm ene take čevle, sam sploh ne vem kaj nej kupm...hvala :wink:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Hm, kakšni jesenski čevlji pač, ne ravno gležnarji, ampak normalni čevlji, sam pač taki bolj zaprti.

Tole so pa moji gležnarčki. Sicer so že stari 2 leti, sam so mi še zmeri ful dobri. :cool: Zdej rabim pa še ene z nizkim podplatom, ko so tastari že čist out. :D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Zaklenjeno