Evo glih čakam, da bo ura 20.55 in se začne Betty, tako da sem mogla dodati tudi svoj komentar. Men je full dobra serija, nevem kaj so tako dolgo čakali, da bi jo predvajali;) Sicer res ni nevem kako izvirna ideja, ampak so igralci ta pravi...
V glavnem, prijetno gledanje!
hehe....ammm brala sm da bo u 2. sezoni mislim da, igrala victoria beckam...komentarj?? mene praw zanima kaj bo igrala pa kak bo=)
verjetno kakšno čarovnico, no pa sej, navsezadnje pa ni tako slaba, se pač rada izpostavlja...
seveda, da paše v to serijo. ampak ne kot betty. ziher bo nesramna, ampak dobro oblečena. najbrž so jo izbrali zato, ker velja za neko modno ikono. ona mi je dokaj všeč, dobro se oblači, ampak je presuha. pač, ima svojo predstavo o tem kaj je lepo.
polly-polly napisal/-a:Men se zdi pa, da Victoria prov sede v tole serijo. Sploh kot prjatlca od Wilheime. To bo ena zakompleksano in vzišeno vlogo mela.
amanda je tista, ki je bila v včerajšnjem delu ponedeljkova ljubica? meni pa je bla svetovna v prejšnjem delu (spremljam na POPu, ne vnaprej), ko ni mogla nehati jesti
meni je tudi zanimiva serija..se včasih prav nasmejim zraven...paše nekaj malo lahkotnejšega v ponedeljek zvečer...pa še igralci so mi svetovni...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....