@nch@ napisal/-a:upam, da taka tema še ne obstaja...ko se poljubljate-imate kako tehniko ali improvizirate? razpišite se malo...
a obstajajo tehnike..

valda da ce hocs da je dobr da more bit spontan..

@nch@ napisal/-a:upam, da taka tema še ne obstaja...ko se poljubljate-imate kako tehniko ali improvizirate? razpišite se malo...

..je hotu kr "nahitr opravit"...to mi res ni bilo ušeč...
 ..je hotu kr "nahitr opravit"...to mi res ni bilo ušeč...

. Enkrat sem pa naletela na enega, ki mi je cuzal jezik
 . Enkrat sem pa naletela na enega, ki mi je cuzal jezik   . Najbolj žalostno je to, da sem takrat jaz mislila, da delam nekaj narobe in sem se malo zasekirala. Ubistvu pa nekako nismo bili na isti valovni
 . Najbolj žalostno je to, da sem takrat jaz mislila, da delam nekaj narobe in sem se malo zasekirala. Ubistvu pa nekako nismo bili na isti valovni   .
 .iluzija napisal/-a:Heh
... Definitivno ne uporabljam nobene posebne tehnike, se prepustim toku.
Sem pa enkrat res doživela eno čudno tehniko nekega tipa... Uf oziroma dvakrat. Z enim se nikakor inisva ujela in mi je preslinil celo brado - takrat sem si mislila, da je to verjetno, ker ima velika usta. Enkrat sem pa naletela na enega, ki mi je cuzal jezik
. Najbolj žalostno je to, da sem takrat jaz mislila, da delam nekaj narobe in sem se malo zasekirala. Ubistvu pa nekako nismo bili na isti valovni
.
 ... kok sm zakomplicirala haha
  ... kok sm zakomplicirala haha
 itak pač če ga z nekom pač serješ je pa že bolj, da je fajn pa to, ko pa da si res cel nek slinast pol
 itak pač če ga z nekom pač serješ je pa že bolj, da je fajn pa to, ko pa da si res cel nek slinast pol 

tko se je namreč lizu kot pes vodo pije..obup vglavnem
  tko se je namreč lizu kot pes vodo pije..obup vglavnem