1. hoces v mikrovalovko vtipkati password
2. ze leta nisi odigral pasianse s pravimi kartami
3. imas spisek 15 telefonskih stevilk svojih treh sorodnikov
4. posiljas e-mail kolegu, ki sedi za sosednjo mizo
5. je edini razlog, da z nekaterimi prijatelji ne kontaktiras vec to, da nimajo e-mail naslova
6. se vrnes iz sluzbe domov in ze govoris po telefonu
7. klices od doma in najprej odtipkas nulo za zunanjo linijo
8. sedis za isto mizo ze 4 leta in v tem casu zamenjas 3 razlicne firme
10. izves, da si brez sluzbe na dnevniku ob 23:00
11. tvoj sef ne zna opravljati tvojega dela 12. je zacasno zaposlenih vec kot redno
... zdaj pa se najboljse...
13. cel spisek si prebral in zraven kimal z glavo
14. ko ga beres, ze razmisljas, komu vse ga bos forwardiral
15. ta spisek si dobil od prijatelja, ki s teboj sploh ne govori vec ampak ti posilja izkljucno e-maile
16. prevec si zaposlen, da bi opazil, da sploh ni tocke 9. Pa povej, ce ni res

Dva geja se ljubita v postelji, ko prvi reče: "Dragi, danes sem sel na test in imam AIDS.." "In ti mi to poves kar tako med sexom" "Sem se hecal, mi je vseč, ko tako fajn stisnes rit."
Tip slučajno skozi okno zagleda ene par fičfiričev, ki nosijo stvari iz njegove garaľe v bližnji kombi. Hitr zavrti telefon, 113 , pove kaj se dogaja, pa mu rečejo: "Sorry, nimamo zdele nobene patrulje frej, ampak pride čim bo mogoče, kake pol ure, uro...". Tip, besen ko ris, počaka pol minute, spet pokliče, in reče: "Halo, spet jest, sem hotel samo povedat, da se nič ne mudi, pravkar sem vse postrelil, hvala, lahko noč!" in odloľi. Ni blo 5 min uleti 6 patrulj, posebna enota, obkroľjo vse... in seveda dobijo fičfiriče z rokami v "marmeladi"... Pa pride poveljnik do tipa in reče: "Khm, jest sem pa razumel, da ste jih postrelili...". Pa pravi tip: "Hm, jest sem pa razumel, da nimate nobene patrulje frej..."