jst sm pa lih učeri dobila fiat punto oz. kupila pol pol ( pol jst, pol starši), sam problem je še, ker bo šele čez 14 dni glavna vožnja, tako da... wish me luck
Beetl Cabrio 1.4 Že od nekdaj sem si želela kabrioleta, pa je potem bil tale še najboljša izbira. Je pa bele barve, čeprav sem hotela rahlo rumenega ali rahlo zelenkastega (kao zaščitni znak pa to ).
Od ponedeljka vozim svojo prvo Hondo Ja bejbe želja se mi je uresničila in sem si kupila Hondo Civic
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Slike še pridejo Sam čas in lepo vreme morm počakat, da jo slikam
Je pa 5.gen sedan 1.5. lsi 90KM ter bordo rdeče barve...
Ker ni nič zrihtana je bia kupljena od enga ata se bo začelo počasi rihtanje moje lepotičke.
Jochie končno vozim avto
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
še posebej če jo je ata vozil, mora biti dobro ohranjena....
mimogrede, če bi bil jaz na tvojem mestu....denar bi namesto v investiranja v styling in tuning 12 let starega avta raje šparal za kaksno novejšo hondo!
Jaz jo bom samo dol spustila pa kar je na zunanji strani plastike gre v rdečo...
Pa nove feltne poleti, fedri ter temnenje šip....
Čez cca. 2 leti pa mami kupi 7.gen Pa bo tista v mojih rokah
Če kaj spremljaš forum...ma moj enako ampak srebrno ampak nevem kako naj ga umirim, da nebo več toliko vlagu v avto ker bi si lahko čez čas že lahko privoščil sedanko 8.gen
More ustavt konje...
Ko enkrat začneš je težko ustavt...