Pevci z nenormalno hudim glasom
-
- Cosmopolitanka
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
- *cosmic girl
- Sramežljivka
- James Hetfield (iz skupine Metallica.. genij svoje stroke)
- Josh Groban (a lahko samo rečem: čudo narave!
ko je bil star cca. 22 let, je odpel OST za film Troja, "Remember Me". Preseže marsikaterega 'starega mačka' opere)
- Ville Vallo (iz skupine HIM; zaradi same skupine in ugleda, ki so si ga ustvarili, ga kdo, ki ne vidi dalj od svojega nosu, podcenjuje. Dejstvo je, da je spodoben odpeti se kako tezaven vokal v razponu vecih oktav. Neverjetno temacen, globok glas, potem pa spet cisto nasprotje.)
- Chester (iz Linkin Park: moram ga omenit ze samo zaradi unikatnosti njegovega glasu. Prepoznas ga kjerkoli in kadarkoli. )
- Axl Rose (iz Guns n' Roses: need I say more? Po mojem mnenju eden najboljsih vokalistov v kaksni rock skupini vseh casov. Ko karizma odseva skozi glas. Njegov glas ostaja zascitni znak te zlate dobe..)
- Enya (njen glas in glasba, ki jo ustvarja sama, me ful pomirita. Sta polna miline..)
- Josh Groban (a lahko samo rečem: čudo narave!

- Ville Vallo (iz skupine HIM; zaradi same skupine in ugleda, ki so si ga ustvarili, ga kdo, ki ne vidi dalj od svojega nosu, podcenjuje. Dejstvo je, da je spodoben odpeti se kako tezaven vokal v razponu vecih oktav. Neverjetno temacen, globok glas, potem pa spet cisto nasprotje.)
- Chester (iz Linkin Park: moram ga omenit ze samo zaradi unikatnosti njegovega glasu. Prepoznas ga kjerkoli in kadarkoli. )
- Axl Rose (iz Guns n' Roses: need I say more? Po mojem mnenju eden najboljsih vokalistov v kaksni rock skupini vseh casov. Ko karizma odseva skozi glas. Njegov glas ostaja zascitni znak te zlate dobe..)
- Enya (njen glas in glasba, ki jo ustvarja sama, me ful pomirita. Sta polna miline..)
What's the story, morning glory?
-
- Kofetarica
- Kraj: gozd
- cool_chick
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Miss M. napisal/-a:- Ville Vallo (iz skupine HIM; zaradi same skupine in ugleda, ki so si ga ustvarili, ga kdo, ki ne vidi dalj od svojega nosu, podcenjuje. Dejstvo je, da je spodoben odpeti se kako tezaven vokal v razponu vecih oktav. Neverjetno temacen, globok glas, potem pa spet cisto nasprotje.)
Kako sm ju lahko pozabla... obadva noro pojeta.

Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
there's something missing in my heart.