jaz imam pa od Paul Mitchell (ne vem če se čist tak napiše), prodajalo ga v salonu Mič stayling, kjer take tut oni uporabljajo, stal je 90€ in je super
For I am the answer you seek the dream in your sleep you've never wanted to awaken...
jaz mam za zaščito las nekej od loreala, v roza flaški, kupila sem v mullerju. lepo diši, č pa kej fejst pomaga pa ne vem (upam da)...stane 4,25 €.
imam pa problem, da so lasje tudi ko jih zlikam še vedno ful živi. lepo ravni, ampak prva 2 dni po umivanju grejo ful v luft. ima katera kak nasvet, kako naj jih "obtežim"? hvala!
For I am the answer you seek the dream in your sleep you've never wanted to awaken...
_BiNcA_ napisal/-a:mene pa zanima..kere preperate uporablate za zaščito las..iščm tak izdelek k res pomaga..ne pa da še bolj uniči lase..uglavnm kaj priporočate??
js ne uporablam nobene posebne zaščite za lase..samo balzam pa mam zj lepše lase kot pa predn sem si jih likala
Don''t care what people say, just follow your own way...
mene pa zanima kašne izkušne mate z ravnalnikom za lase od remingtona S 2002 Professional Slim..ali vam je u redu?..sparašujem pa zto k mam namen kupit en ravnalec pa ravno ta je v akciji.
Za zaščito las pred likalnikom je the best Fashionista ali Control Freak od Tigi-ja!! Jst mam drugač likalnik Corioliss, kupila sm ga pa v frizerskem salonu. Sm zlo zadovolna, glede na to da sm mela pred tem že 3 druge