no, js tut same slabe izkušnje.
1. šle s prijateljico čez prehod za pešce zvečer pr avtobusni, in sredi zebre se pokaže rdeča, nikjer nobenega prometa. ful je lilo, pa nas je pol.avto ustavu in dobile smo kazen. čez 50 metrov je avto ustavil naslednje mlade in si polnil blagajno. js morem povedat še to, če vam bo kdo težil, če boste šli recmo čez cesto tam, kjer ni prehoda, pa da ne bo avtov po cesti (da bi blo kašno ogrožanje, pa to ne mislim v radiju 5m, ampak da sploh ne bi blo prometa), vam ne smejo dat kazni, ker to sploh ni kaznivo. smo se pozanimali
2. ok, moja krivda, vozla pod vplivom, prvič in zadnjič, ob šestih zjutro v nedeljo sem pač šla domov z metelkove. pa ne da bi nrdila kak prekršek, čakali so skriti v ulici pa mi sledili. in me ustavi po unmu podhodu po orto baru, pa ženska, in začne težit zakaj se nisem prej ustavla. ja d, nisem vidla, ob šestih zjutraj mam vendar pravico bit zaspana in se koncentrirat na vožnjo. ok, sm mogla pihat, sploh mi niso razložli celega postopka, pa bejba mi je celov faco rekla, da semdobro vozla, čeprou je res da sem ful napihala

. ok, sej ni smešno.smešno je to, da smjs to edinkrat v lajfu nrdila in me ustavijo. pol pa mi baba vzame vozniško, pač postopek, in ME Z AVTOM POŠLE DOMOV , torej, js mrtvo pijana pa še brez vozniškega, baba me je praktično poslala ogrožat svoje življenje

. no sej...
3. pridemo s sestro z avtom do križišča pr pentagonu, pa je to tam tko, da če hočeš levo, je pogosto tolko kolona, da oreš malo preden se prične pas za levo it iz kolone za naprej. in midve pač gremo. in pol iz kolone za naravnost kr naenkrat pride policijski avtom s sireno in nam sledi,se ustavmo in model začne sikat, da smo nrdile prekršek ker smo prej zavile tja. pol ga pa sestra vpraša, če on ni nrdil prekrška ker je iz kolone kr brez smernika šou, je pa sam zapizdu, da ne. čeprou je. no na koncu je popisal, ni blo pa kazni.
4. dosti izkušenj, ko so kolege ustavjali policaji MULARIJA. k mu ni jasno niti kolko je pet plus pet.
sicer pa šesmešna izkušnja sestre: mamo eno zateženo sosedo pod nami. in ta ženska psihotična je poklicala v petek zvečer policijo, da pri nas vrtamo (nimamo niti vrtalnega stroja), pa ne da bi pršla vsaj kaj rečt nam, ne, ob enih ponoči pride policaj zvonit h nam

. js sm pač lepo spala naprej in ignorirala, sestra pa pride na vrata s pomečkano čupo in takim pogledom ala "wtf ti sredi noči", pa un reče zakaj je tle, ona ga je pa samo tko pogledla in pokazala s prstom misli kao na zgornje sosede. un se je sam smejal, se opraviču in šou. ne vem kaj mu je una krota od odcpodi natvezla, ampak vrjetno se ne bo takih njenih prijav več jemalo resno
mislim, meni ni všeč tisti pristop, kao, mi smo večvredni od tebe, in moreš nam brezpogojno vse odgovorit. res si preveč privoščijo, ene čase je bil famozen en policaj na bežigradu k je zlo rad kr pretepu ljudi, k so si upali kaj rečt. ne vem. meni se zdi problematično to, da lahko 18 letni mulac tala kazni in s tem kašne svoje frustracije sprošča in krepi občutek neke svoje vsemogočnosti. js ne trdim, da so vsi taki, poznam pa večino ljudi, k nima nevemkolko dobrih izkušenj z njimi. pa tut partner od moje mame je upokojeni policaj, tko da točno vem kaj se dogaja.