Grob seks

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst nism nikol groba, sm sam strastna :wink: Če ne želim, da je tip grob do mene, itak da tud jst ne bom groba do njega. Razn, če bi mu tko uresničla kšno spolno fantazijo :)
beba24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beba24 »

ma ja no , jaz načeloma sem za grob sex , odvisno kdaj pa s kom.analno mi ravno ne ugaja čeprav pravijo da je fajn, no meni ni.v glavnem grobi prijemi, grobe besede , vsekakor zna bit zabavno, probaj.... :wink:
Uporabniški avatar
Lady*Bird
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ¤Space¤

Neprebrana objava Napisal/-a Lady*Bird »

Aloha napisal/-a:Ja, tip mora definitiuno znat (tle je poudark, kr eni so res konc leseni in brez kakršngakol feelinga) zagrabt, kr mi ni hujšga da je vs "mehek in babji" :roll: . Raj mam mal bl grobo varianto kt pa pretirano nežno. Ampak to ne pomen, da sm nasledn dan plava in me use boli. Analne zadeve pa lisice mi pa niso ušeč in to pr men ne spada pod definicijo "mal večje grobosti".

se podpisem pod tole :D
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a diamond girl »

grob sex! tko k so druge rekle obvezno morta bit oba zato.men je npr ful ušeč grob sex,kar mislm da me bl močno nabija :oops: pa da učasih če ud uzadi kao bitch slap,sam ne pa preveč tok da sede,al pa če me mal za lase vleče ampak vse v mejah normale,nevem uno k bl u izi je že mal boring,lisic še nism probala analno pa tud ne,mislm sva se trudla sam je blo mene preveč strah nism bla sproščena pa nism tok hotla.
tko da če sta oba zato,mogoče prvo probita bl počas nevem bl na hard pa bosta vidla kakšn bo odziv pol pa naprej probavata pa vidta kje so meje in do kje vama sede.
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rose8 »

včasih zelo paše-včasih pa tudi bolj nežni...
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

waa men je tko fajn vcasih ce greva na grobo mi pa wedno ne paše vcasih se paše tui muckat tko..pa seksat umes:P
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objava Napisal/-a neenchy »

men paše oboje, tako malo bolj grob sex, kot tudi počasno ljubljenje...čeprav zadnje čase mi bolj paše bolj grobo :oops:
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a azuc@r »

kakor kdaj, učasih se mi tko sname da sm js mal bolj na grobo usmerjena in je pol čist divje, učasih pa nežno muckanje s sexom ja....kakor kdaj :oops:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

jz sm pa zdle tko mau bl pomisnla..in ubistvu...sploh nevem če sva mela že gdaj tkonežno usmerjeno ljubljenje tko res sam to v celoti..če že za 5 sekund pol pa spet :cool: na juriš
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Ja sej na hard je res večinoma. Kr tisto nežno in počasi postane rahlo dolgočasno :)
Uporabniški avatar
bibijana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ptuj..okolica

Neprebrana objava Napisal/-a bibijana »

odvisno...včasih si tudi tega ful zaželim, da me fant bolj močno prime in itd. :)
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Divji gre, strastn gre, grob gre, pregrob ne gre več.
Uporabniški avatar
black_lady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a black_lady »

tudi meni je všeč bol grobi sex, npr. praskanje pa trdi prijemi. mmmm i like it :gut:
čeprav mi včasih tudi zapaše malce več nežnosti in romantike. nevem,...odvisno od situacije. anal sma tudi že sprobala na na njegovo željo ampak mi ne sede tak da tega ne prakticirama več. :flop:
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

ful odvisno od razpolozenja..mi pa skor vedno paše mal bolj grobo,divje,strastno..v mejah normale,seveda..sam vcasih je tud nezno uau..sploh prve krat ko si z (novim) fantom..
je pa res,da mi nežen sex nikol ne nariše nasmeha na obraz,more bit mal bolj divje,da mam nasmeh do ušes. :D

si pa ne predstavlam nežne predigre in grobega sexa.. jst če sm na volji za bolj grobo,nisem niti pri predigri nežna..hočem,da tip takoj vidi kaj ga čaka :wink:
Uporabniški avatar
lovekisses
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lovekisses »

po resnici mi prav paše če me vzame bol grobo v roke. :oops: je bol tisto hard... čeprav je odvisno od razpoloženja tud.. odvisno. bi mi blo ful čudno če bi jaz bla kao ful potrebna in si bi ga tak želela on pa bi nekaj nežno pa počasi :oops:
Odgovori