samson napisal/-a: Čas je za slovensko telenovelo z Vesotom (vrtnar), Tatjano Ribič (zlobna mačeha najstnice), gospodarjem (Đuro) ....
Tanjo Ribič
drgač pa točn tko, k je jagodka rekla: a forum pa ni zapravljanje časa. Kaj pa pol to, da cel dan sediš na računalniku, pa bereš take in drugačne stvari. a to je pa koristno porabljen čas. niti ne..
jst jo gledam, če mam le čš ful zanimive so tele strani, sam škoda k ni več u angleščini..drgač je pa alfonso dobr punce so pa use tri luškane..ne vem zdej k sm tole gledala da majo skupino pa to jih bom zihr na drug način gledala men je kul k ni tipična nadaljevanka tole..pač u stilu ameriških, sam da tuki špansko govorijo ql je ql..
Uuu jz tud to gledam... to je pomoje edino kar kokr tok spremljam po tvju . Men so ful zanimivi pa skupina ma res dobre komade. Sm pa že prej slišala za to telenovelo in sm komi čakala, da jo bomo lahko končno tud pr ns gledal .
Jst sem to do zdej gledala samo dvakrat...in mi je blo zakon. In mi je žal sam ko mi nikakor ne znese s časom da bi gledala res nikoli ob tem času nisem doma..fax..al mam pa vaje tko čudn..al pa po faxu delam..običajno to.
Tko da ali katera ve če obstajajo kje na netu podnapisi pa bi si jst to zlowdala?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Jst sem tud iskala podnapise pa jih nisem našla. Sem si potegnila nekaj delov dol, sam sem pol ugotovila da nč ne zastopm Sem pa do zdaj tud samo parkrat gledala in mi je blo ful simpatično
ja ful majo dobre komade..mislm u ušesa grejo hitr morm kej dol potegnt..nevem s tem k sm zvedla pač mal več o teh glavnihigraucih nevem me kr tja vleče..pred tv ne gledam lih usak del, gledam pa če mam čs..pa nč za počet..ql je ql
Jaz tut drgač ne gledam teh limonad... Ta mi je pa res ušeč...dobri liki, dobri tipi pa lušne so te punce. Fajn je kr so naših (vsaj mojih) let večinoma. vŠeč mi. P a tut skupina RBD mi je všeč...lepe pesmice:)
Za vse ki ne veste obstaja:
http://rebelde.svizec.org Slovenski forum o telenoveli Rebelde in skupini RBD
(slike, cdji, vsi deli telenovele, rbd:la familia itd)