Rebelde

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Rebelde

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

Končno smo dobli tud na naše programe telenovelo REBELDE...vsak dan ob 18:55 na kanal a...gleda ktera??men je ful dobra,sicer jo poznam že od prei...sm nism je pa še gledla...je res malo dolga,okol 500 delov v 3 sezonah pa res upam da bodo predvajali vse 3 sezone...tk da tule lahk mal povete mnenje o tej nadaljevaki... :wink: :wink:
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

ja, jst jo včas gledam. je kr dobra. sam ni pa spet ne vem kakšen vrhunec televizijskih serij :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

kaj pa je zgodba?

ja a je kj drugačna od ostalih?
Uporabniški avatar
*zmeDena*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: grosupLje

Neprebrana objava Napisal/-a *zmeDena* »

men je dobra ja..po dolgem času s5 gledam eno nadaljevanko..
je zanimiva ker pač govori o problemih , ki so aktualni za najstnike..men je ušeč.* :D
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

densy napisal/-a:kaj pa je zgodba?

ja a je kj drugačna od ostalih?

sj v bistvu to ni glih navadna telenovela je bolj serija oz. neki tazga kot beverly hills... sploh ni neke prave zgodbe, tko kot jih ni pri recimo razočaranih gospodinjah... zto ne bi rekla d je tipična telenovela. drgač če te pa zanima pa pejt n stran od kanala a pogledat
Uporabniški avatar
tonza
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tonza »

Ja, jaz tudi gledam to nadaljevanko vsak dan. Mi je zelo všeč.
Če še kdo ne vem, glavni igralci sestavljajo tudi glasbeno skupino, ki se imenuje RBD. Baje so zelo uspešni, nekje sem zasledila da so prodali že več kot 20 milijonov plošč.

http://www.grupo-rbd.com/portal/hgxpp001.aspx
Tukaj je link do njihove uradne spletne stani.
Uporabniški avatar
tonza
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tonza »

Še nekaj "tračov" o igralcih. Christian Chavez (Giovanni) je v resnici gej, naj bi bil tudi poročen.
Dulce Maria (Roberta) in Alfonso (Miguel) sta bila par nekaj let, zdaj naj bi bila samo prijatelja.
Maite (Lupita) je zaročena s producentom, ki skrbi za njihovo skupino.

Dodajam še nekja linkov, če koga zanima kej več o njih:
http://www.esmas.com/rbd/
http://en.wikipedia.org/wiki/RBD
http://www.grupo-rbd.com/Espanol/
bella_
Debatorica
Debatorica
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a bella_ »

js sploh ne maram telenovel, niti njihovih priblizkov, ampak rebelde mi je pa ful dobr...mogoce zard miguela :love: mot me samo to, da so liki nekak nerealni, nerealno se vedejo,... pa mal pretiravajo s tem, da je roberta una bitch k skos neki mori folku. zdj mi gre res ze na zivce, pa mi je bla na zacetku kul
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Ojoj ojoj. So mogli res še na Kanal A dat nadaljevanko, ko pa je tolko dobrih nanizank..
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

jaa...js mam ful njihovih pesmi pa so mi ful všeč...pa roberta pa diego sta tud v resničnem življenju skup...men je telenovela ful všeč....pa tud ko sm na youtube gledla,se mi ful dopade ko so pač taki lepi romantični prizori :love: :love:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Sm ene parkrat mal ujela po tv. Pa je kar fajn-sam ni časa da bi gledala, pa še tak mal sm za tv-jem (kaj čmo-obsedena z računalnikom).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
-Morena-
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a -Morena- »

electra* napisal/-a:jaa...js mam ful njihovih pesmi pa so mi ful všeč...pa roberta pa diego sta tud v resničnem življenju skup...men je telenovela ful všeč....pa tud ko sm na youtube gledla,se mi ful dopade ko so pač taki lepi romantični prizori :love: :love:

Kok js vem sta bla mia pa diego v resničnem življenju skup pa miguel in roberta ker so vsi o tem govoril na enem intervjuju, sm vidla na you tube :D drgač je pa res super telenovela in morjo predvajat vse sezone!!
Uporabniški avatar
samson
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a samson »

Punce, mate pa čas za tele zadeve. Svaka čast. Meni načeloma telenovele niso nič drugega kot nekoristno zapravljanje časa. Umetne zgodbe, posnetki življenja z nekimi srečnimi ali pač manj srečnimi razpleti. Ok. Razumem. ... Sej štekam... v tem svetu, ko imamo vedno manj časa za drug drugaga je tole odlična tolažba, beg v virualna življenja južnoameriških pocukranih zgodb. Beg iz slovenske megle in 10 mesecev obupnega vremena. Razumem ! Mi je čist jasno. Čas je za slovensko telenovelo z Vesotom (vrtnar), Tatjano Ribič (zlobna mačeha najstnice), gospodarjem (Đuro) ....

Ne mi zamerit - * - spoštujem vaš hobi, pa vendar bi si želel, da pobegnete kam drugam, kot pa za TV zaslone. Ustvarite si svojo telenovelo. Danes - tukaj, na tem forumu.
SamsonCar - vse je v glavah "in še kje drugje"
http://samson.genspot.com
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

hehe, jst bom enkrat nrdila telenovelo (no, to je itak en joke k smo ga mel s frendi, d n bo pomte) in vs kr vem o tej telenoveli sta dve stvari; na konc bo edn od zaljubljencev umrl, drug pa ne (če bi oba umrla bi bil nekak srečen konc, ker bi živela srečno v nebesih al krkol že), druga stvar je pa d se bodo med vsako epizodo enih par punc stepl - to mi je pa frend reku d bom mogla motr dat, d bodo še tipi gledal :lol: :lol: :lol:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Samson, a visenje na forumu je pa koristno zapravljanje časa?

Drgač pa, da se vrnem na temo ... jst sm to začela gledat kak tedn nazaj in mi je všeč,ker je res drugačna kot vse ostale mehiške in španske nadaljevanke. Všeč mi je, ker so vključeni v večini mladi in ne samo tisti starčki :) Tko da jo gledam, če se le spomnem.
Odgovori