Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
BIBI21 napisal/-a:Jagodka, punca zakaj? Sta ugotovila, da ne moreta vč zdržat pritiska in vsega?
Nehala sva se slepit, da bo vse kul, ker nikol ne bi blo. Razn mogoče, če bi jst postala ena shirana ženska, k bi se komi na nogah še držala. Najhujš je to, ker sva se vsak dan slišala, pogovarjala sva se v večernih urah, zaželel mi je lahko nočko, povedu mi, da me ma rad, zdj pa tega ne bo, že dons tega ne bo. Tud njegovih slik iz stene ne morm dol dat, ne še. Dons je bil tok lep, k sm ga vidla. Ne vem, zakaj more met tko glupe starše.
drži se :bussi: , skupaj bomo zmogle, boš videla
sedaj ti bo hudo, zato se čimbolj zamoti in počni kar te veseli, da ne boš vsako minutko o njem razmišljala ... sm dobra ko drugim govorim kaj naj počnejo, da bodo lažje prebolele, sama si pa nikoli nisem znala pomagat ...
a sta se tako odločila samo zarad njegovih staršev?
sedaj ti bo hudo, zato se čimbolj zamoti in počni kar te veseli, da ne boš vsako minutko o njem razmišljala ... sm dobra ko drugim govorim kaj naj počnejo, da bodo lažje prebolele, sama si pa nikoli nisem znala pomagat ...
-
- Kofetarica
- Kontakt:
glejte vse - pozitivne misli za naprej! osamljena za tebe vem kako ti je hudo, ker sem bla že tam! in sem ti tud napisala kaj je meni pomagalo!
glej nisi sama in ne edina v tej bolečini, ki boli...hudo! življenje je takšno, da žal more to dat vsak skozi (no skoro vsak), da sam pri sebi ugotoviš kaj je najboljše za te! in da ugotoviš, da obstajajo še dosti boljši tipi okrog tebe!
pa definitivno ti najbolj pomagajo prijateljice, ki te bodrijo! glej predlagam ti, da mu ne pokažeš svojega trplenja! vem kak je blo pri meni, ko se mu pošiljala smse, če se je že odloči kaj bo naredo, pa pol je vedno nazaj napiso da še ne ve, in da me ne ljubi! in to je bolelo bol ko pa dejstvo da sma končala! in joj sem se jokala, da sem bla že sama sebi tečna! veš za vsakim soncem posije sonce, in ni vse v tem da imaš fanta al pa ga nimaš!
poišči še druge lepe plati življenja- iskerno prijateljsvo, pa da ti gre vredu v šoli... lepo se vedno nasmej vsakemu dnevu posebaj, in hodi po svetu z mislijo, da si edinstvena in da veš da te čaka nekje princ! ja je malo nerealno, ampak vedi da sonček tudi posije slej ko prej! amšak če boš ti še vedno mislila o bivšem in boš živela samo še zato, da boš čakala da pride nazaj, ne boš nikol spoznala drugega in ugotovila da je življenje lepo!
pa mlada si, tako da uživaj samsko življenje!:):) tak sem jaz nardila, in trenutno mi nič ne manjka! se še vedno zgodi, da pomislim na bivšega, ampak pol si rečem, glej mlada si, menda neboš ki celo življenje jokala za enim!???
lepo se prepusti toku življenja in boš vidla, kaj vse ti lahko prinese tok življenje! verjemi, da je dosti lepih stvari, ki še te čakajo! in predvsem te čaka veliko ljubezni, ampak samo če boš pustila, da pride do tebe!
ja malo sem zabluzla, ampak samo v najboljši želji!
glej nisi sama in ne edina v tej bolečini, ki boli...hudo! življenje je takšno, da žal more to dat vsak skozi (no skoro vsak), da sam pri sebi ugotoviš kaj je najboljše za te! in da ugotoviš, da obstajajo še dosti boljši tipi okrog tebe!
pa definitivno ti najbolj pomagajo prijateljice, ki te bodrijo! glej predlagam ti, da mu ne pokažeš svojega trplenja! vem kak je blo pri meni, ko se mu pošiljala smse, če se je že odloči kaj bo naredo, pa pol je vedno nazaj napiso da še ne ve, in da me ne ljubi! in to je bolelo bol ko pa dejstvo da sma končala! in joj sem se jokala, da sem bla že sama sebi tečna! veš za vsakim soncem posije sonce, in ni vse v tem da imaš fanta al pa ga nimaš!
poišči še druge lepe plati življenja- iskerno prijateljsvo, pa da ti gre vredu v šoli... lepo se vedno nasmej vsakemu dnevu posebaj, in hodi po svetu z mislijo, da si edinstvena in da veš da te čaka nekje princ! ja je malo nerealno, ampak vedi da sonček tudi posije slej ko prej! amšak če boš ti še vedno mislila o bivšem in boš živela samo še zato, da boš čakala da pride nazaj, ne boš nikol spoznala drugega in ugotovila da je življenje lepo!
pa mlada si, tako da uživaj samsko življenje!:):) tak sem jaz nardila, in trenutno mi nič ne manjka! se še vedno zgodi, da pomislim na bivšega, ampak pol si rečem, glej mlada si, menda neboš ki celo življenje jokala za enim!???
lepo se prepusti toku življenja in boš vidla, kaj vse ti lahko prinese tok življenje! verjemi, da je dosti lepih stvari, ki še te čakajo! in predvsem te čaka veliko ljubezni, ampak samo če boš pustila, da pride do tebe!
ja malo sem zabluzla, ampak samo v najboljši želji!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
BIBI21 napisal/-a:sama nisem mela tak dobrih prijateljic, ki bi jim lahk zaupala, vsaki pa tud nisem vse pravla, tak da je blo kar hudo...
osamljena, zakaj sta vi2 nehala?
končala sva ker on ni za resno zvezo oz neve kaj hoče.
hvala vsem ki mi svetujete. obljubim da bom naredila vse kar je v moji moči da bom čim manj mislila nanj. vem da še bodo prišli hudi trenutki in bom veliko jokala,ampak če bom dosegla to da mu nebom pisala sem zmagala. še enkrat,hvala vsem
nimaš se zakaj zahvaljevat...rade ti pomagamo če le znamo..tak kot j eena napisala že pomagat drugim je dost lažje kot samemu sebi...in mogoče tudi v tem videt da nismo edine ki se ubadamo s podobnimi zadevami..
študentka si ga zabluzla ampak samo v pozitivnem smislu
..vspodbudnih besed ni nikoli preveč...in točno to: če boste jokale za bivšimi nebost evidel kako je lahko lepo z drugimi...
študentka si ga zabluzla ampak samo v pozitivnem smislu

BIBI21 napisal/-a:drži se :bussi: , skupaj bomo zmogle, boš videla
Ja sej ve, najlažje je drugim govort, kaj nj naredijo, sam pa tega ne upoštevaš

Sj se mi jutr spet služba začne, upam, da bom lh misnla na zaslišanja in ne na njega, ker pol ne bo noben zapisnik prou napisan.
Nehala sva zarad tega, ker on noče doma lagat, kam gre, s om gre ... doma pr njemu so full povezani drgač in si vse povejo. Vem, da mu je blo gadno vedno, ko je šu od doma zato, da se je z mano dobu, ker je moral lagat. Sicer tazga odnosa ne bom nikol štekala vrjetno, ker ga pr nas doma ni.
Ja, nekak bomo že šle čez to. Tole zdj se bo mogoče mal čudn slišal, ampak me tolaž misel na to, da me vsaj nekdo razume, pa čeprou na podlagi lastnih izkušenj.
-
- Kofetarica
- Kontakt:
evo osamjena tak je blo pri meni! ker dečko pri 24 ni vedo kaj bi (po treh letih zveze) me je pusto!
ni te vredn in to je to! s tem se tolaži in boš vidla, kak se boš čez čas temu smejala! tak ko se zdaj jaz, ko ga vidim!:)
kar pa se prijateljic tiče, če so se te naveličale te žal niso tega dale skozi, al pa so tak nezrele da ne znajo pomagat! zaj upam da te nisem užalila al pa kaj, sam če so prijateljice prave, bi mogle bit ves čas ob tebi, ne glede na to kako dolgo ga prebolevaš!!!
lepo pozitivno misli naprej in vedi, da je dečko nezrel da bi se vezo! ti pa si zrela oseba in se boš pobrala! verjemi v to!
ni te vredn in to je to! s tem se tolaži in boš vidla, kak se boš čez čas temu smejala! tak ko se zdaj jaz, ko ga vidim!:)
kar pa se prijateljic tiče, če so se te naveličale te žal niso tega dale skozi, al pa so tak nezrele da ne znajo pomagat! zaj upam da te nisem užalila al pa kaj, sam če so prijateljice prave, bi mogle bit ves čas ob tebi, ne glede na to kako dolgo ga prebolevaš!!!
lepo pozitivno misli naprej in vedi, da je dečko nezrel da bi se vezo! ti pa si zrela oseba in se boš pobrala! verjemi v to!
življenje je igra,igraj jo,
veš pravijo, da ti je enkrat hudo in zelo žal, če na tak način ( kot mi2 ) konaš vezo zarad drugih, sam takrat zna bit že prepozno.
Boš videla, da pride še tvoj čas, ko boš krojila usodo, predvsem ko boš spoznala nekoga, ki te je res vreden in je zate pripravljen sklatit zvezde z neba ( seveda mislim metaforčno ) in vse naredit, takrat bo spoznala kaj pomeni prava ljubezen... do takrat pa zna bit pot boleča, polna padcev in trpljenja...ampak pride pa vse, enim prej, drugi kasnej...
zato le glavo pokonci, uživaj, delaj kar ti je volja, in boš vidla, da bo šlo
Boš videla, da pride še tvoj čas, ko boš krojila usodo, predvsem ko boš spoznala nekoga, ki te je res vreden in je zate pripravljen sklatit zvezde z neba ( seveda mislim metaforčno ) in vse naredit, takrat bo spoznala kaj pomeni prava ljubezen... do takrat pa zna bit pot boleča, polna padcev in trpljenja...ampak pride pa vse, enim prej, drugi kasnej...
zato le glavo pokonci, uživaj, delaj kar ti je volja, in boš vidla, da bo šlo
-
- Kofetarica
- Kontakt: