Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
veš tista gospa je imela prav..vedno pride kaj bolšega..in v vsem slabem je nekaj dobrega...
osamljena ni prvi in mogoče tu dne zadnji za katerim boš trpela...in tud ti upoštevaj usoda je htela da nisat za skup in očitno te čaka kaj bolšega...idi z kolegicami ven, po trgovinah...zamoti se s tem..BOG NEDAJ MU POKAZAT DA TRPIŠ...sploh če si mu že in mu je blo malo mar zato oz se nebo nič s tem spremenilo..potem nima smisla...
osamljena ni prvi in mogoče tu dne zadnji za katerim boš trpela...in tud ti upoštevaj usoda je htela da nisat za skup in očitno te čaka kaj bolšega...idi z kolegicami ven, po trgovinah...zamoti se s tem..BOG NEDAJ MU POKAZAT DA TRPIŠ...sploh če si mu že in mu je blo malo mar zato oz se nebo nič s tem spremenilo..potem nima smisla...
jagodka85 napisal/-a:Ampak o tem sploh nočm razmišlat, ker sm pol vsa negativna, kar mi pa ni kej preveč všeč. Jst še vedno upam na to, da se bo vse uredil med nama. Če se pa ne bo, pol bom pa spet tle gor jokcala in stokcala, dokler mi ne bo bolš![]()
No, pa se javljam še jst ... sicer si nism misnla, da bo to tko hitr pršl, ampak je.
Sj je vrjetn najbolš tko, ker sva se itak sam slepila, da bo kdaj v redu, sam še zmer boli. Kk sm do doma prpelala, mi ni jasn, k sm bla vsa v solzah, v grlu mam en velik cmok ...
Odločla sva se skup, da greva narazn, ker tole itak ni nikamor več pelal, pa še najin odnos (če odštejeva problemčke) se je full spremenu v zadnjih dveh mescih. Trenutno še nimam pojma, kk bom tole prebolela, ampak nekak bom mogla.
Zdj mi je jasn, zakaj sm se tko trapast počutla, k sm se odpravlala od doma. Očitno sm vedla, kaj me čaka, kaj čaka naju. Jst sam upam, da bom dons lh kej spala, ker mam jutr službo, kjer pa ne smem bit zaspana in nezbrana.
Osamljena, vem kako se počutiš, ker sem bila jst na istem in vem kok trpiš in da ti je hudo... sama sm v trenutkih ko mi je bilo najtežje odšla ven al prijateljicami al pa sama, pa sm šla na kak sprehod, učila sem velik, kakšno knjigo brala ... in meni je to izredno pomagal
Mi je v najtežjih trenutkih, tudi mami ob strani stala in me vzpodbujala.
Kaj pa ti imaš kakšo prijateljico, ki jih lahko zaupaš? Kaj pa mami?
Mi je v najtežjih trenutkih, tudi mami ob strani stala in me vzpodbujala.
Kaj pa ti imaš kakšo prijateljico, ki jih lahko zaupaš? Kaj pa mami?
uh 20- še maš vseeeee pred sabo..in mogoče ne smao eneag fanta..mogoče še celo 2, al pa 3..tak da punca kr pogumno naprej...zunaj še vedno sije sonce...
jagodka začela si že zlo pozitivno..saj bo..še vse smo ble in smo v tem in smo in še bomo prebrodile take situacije..tak da boš tud ti...
v morju je še veliko bolših ribic...
jagodka začela si že zlo pozitivno..saj bo..še vse smo ble in smo v tem in smo in še bomo prebrodile take situacije..tak da boš tud ti...
v morju je še veliko bolših ribic...
se popolnoma strinjam z alezijo, sam vseeno, ko maš enga rad in upaš, da se bo vse nekak uredil, si poj razočaran in se ti zdi, da se je svet podrl.
Ko pa spoznaš drugega, šele vidiš, kaj ti nudi in kolk mu pomeniš, in na koncu se smeješ kak si lahk jokala in trpela zarad enga tacga, ki te ni vreden
Ko pa spoznaš drugega, šele vidiš, kaj ti nudi in kolk mu pomeniš, in na koncu se smeješ kak si lahk jokala in trpela zarad enga tacga, ki te ni vreden