Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

meni je enkrat ena starejša gospa rekla, da za vsakim ki odide iz tvojega življenja, vedno pride nekdo boljši ... sama o tem še ne morem sodit, saj mojga srčka še vedno mam rada in se ne morm vezat

Osamljena, povej kaj te muči, ti bomo tu stale ob strani?
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

rada bi bivšega pozabila. :( nemorem več tako naprej,res ne. po dveh mesecih pri meni zgleda kot da bi minila dva dneva. rada bi se čimbolj zamotila da nebi mislila nanj,predvsem pa mu pisala,ker mu nočem več pisat pa mu dajat vedet da trpim. tolk bolečine že čutim v sebi,da ne zdržim več. :cry:
alezija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alezija »

veš tista gospa je imela prav..vedno pride kaj bolšega..in v vsem slabem je nekaj dobrega...

osamljena ni prvi in mogoče tu dne zadnji za katerim boš trpela...in tud ti upoštevaj usoda je htela da nisat za skup in očitno te čaka kaj bolšega...idi z kolegicami ven, po trgovinah...zamoti se s tem..BOG NEDAJ MU POKAZAT DA TRPIŠ...sploh če si mu že in mu je blo malo mar zato oz se nebo nič s tem spremenilo..potem nima smisla...
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

na žalost sem mu kar velikokrat pokazala da trpim brez njega. :( ampak mu nočem več
alezija
Sramežljivka
Sramežljivka

ja do zdaj si mu in če ni bilo do zdaj reakcije drugačne, pol mu več ne! ker neboš nič nardial s tem drugega, kot ap mu mogoče celo dla veselje oz mislit kako je on nekaj posebnega...
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

saj sem si obljubila da mu več nebom pisala in upam da bom zbrala moč. rada bi samo spoznala čimveč ljudi in se zamotla pa si pisala z njimi. sam da nebom njemu pisala. :(
alezija
Sramežljivka
Sramežljivka

ja itak..pa pojdi ven malo..pa s ezamoti tud s kolegicami..pa dost pomaga tud kak šoping..
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

na žalost mi to čist nič ne pomaga. hodim ven,šola je,ful si pišem s kolegicami,berem knjige,gledam filme,hodim na sprehode,pa nič ne pomaga.
alezija
Sramežljivka
Sramežljivka

bo čas prineso svoje...ti kr nadaljuj...boš vidla..sploh s eneboš zavedla, pa bo mimo, pa s eboš še samo smejala na to...

te smem vprašat kolk si stara?
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

20
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

jagodka85 napisal/-a:Ampak o tem sploh nočm razmišlat, ker sm pol vsa negativna, kar mi pa ni kej preveč všeč. Jst še vedno upam na to, da se bo vse uredil med nama. Če se pa ne bo, pol bom pa spet tle gor jokcala in stokcala, dokler mi ne bo bolš :oops: :D

No, pa se javljam še jst ... sicer si nism misnla, da bo to tko hitr pršl, ampak je.
Sj je vrjetn najbolš tko, ker sva se itak sam slepila, da bo kdaj v redu, sam še zmer boli. Kk sm do doma prpelala, mi ni jasn, k sm bla vsa v solzah, v grlu mam en velik cmok ...
Odločla sva se skup, da greva narazn, ker tole itak ni nikamor več pelal, pa še najin odnos (če odštejeva problemčke) se je full spremenu v zadnjih dveh mescih. Trenutno še nimam pojma, kk bom tole prebolela, ampak nekak bom mogla.
Zdj mi je jasn, zakaj sm se tko trapast počutla, k sm se odpravlala od doma. Očitno sm vedla, kaj me čaka, kaj čaka naju. Jst sam upam, da bom dons lh kej spala, ker mam jutr službo, kjer pa ne smem bit zaspana in nezbrana.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Osamljena, vem kako se počutiš, ker sem bila jst na istem in vem kok trpiš in da ti je hudo... sama sm v trenutkih ko mi je bilo najtežje odšla ven al prijateljicami al pa sama, pa sm šla na kak sprehod, učila sem velik, kakšno knjigo brala ... in meni je to izredno pomagal

Mi je v najtežjih trenutkih, tudi mami ob strani stala in me vzpodbujala.

Kaj pa ti imaš kakšo prijateljico, ki jih lahko zaupaš? Kaj pa mami?
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Jagodka, punca zakaj? Sta ugotovila, da ne moreta vč zdržat pritiska in vsega?
alezija
Sramežljivka
Sramežljivka

uh 20- še maš vseeeee pred sabo..in mogoče ne smao eneag fanta..mogoče še celo 2, al pa 3..tak da punca kr pogumno naprej...zunaj še vedno sije sonce...

jagodka začela si že zlo pozitivno..saj bo..še vse smo ble in smo v tem in smo in še bomo prebrodile take situacije..tak da boš tud ti...

v morju je še veliko bolših ribic...
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

se popolnoma strinjam z alezijo, sam vseeno, ko maš enga rad in upaš, da se bo vse nekak uredil, si poj razočaran in se ti zdi, da se je svet podrl.

Ko pa spoznaš drugega, šele vidiš, kaj ti nudi in kolk mu pomeniš, in na koncu se smeješ kak si lahk jokala in trpela zarad enga tacga, ki te ni vreden
Zaklenjeno