ni pa varjante da bi bla brez zajtrka,pomojem ob 10h (če ustanem ob 6h npr.) ratam tok sestradana da kriza..
Zajtrk
mene sta tut starša fajn navadla da usak dan pred šolo jem.. zdej zadn šolsk let sm jedla vsak jutr čokolešnik.. ni mi sicr jasn kuko da se ga nism naveličala,ampak je šlo
zdej polet sm pa začela jest ene mislije z rozinam,da je mau bl okusn, zalijem jih pa s sadnmu tekočmu jogurtm.. tko da bom zdej vrjetn to neki časa zjutrej jedla
ni pa varjante da bi bla brez zajtrka,pomojem ob 10h (če ustanem ob 6h npr.) ratam tok sestradana da kriza..
- Študentka.
- Komunikatorka

-
christianni cruz
- Sramežljivka

če morem zgodi ut doma pol ponavad kak tekoč jogurt sprot pojem u autu, pa kako jabolko. pa pol pojem ob 10 kako solato , alpa toplo malico - že skor zgodnje kosilo.
če sm pa zju3 še neki časa doma , pol pa kruh s kakim namazom , kosmiči , sadje...
čez vikend pa ponavad za zajtrk že kr juho od kosila....alpa testenine, če vem da bo kosilo bolj pozno alpa ga sploh ne bo
če sm pa zju3 še neki časa doma , pol pa kruh s kakim namazom , kosmiči , sadje...
čez vikend pa ponavad za zajtrk že kr juho od kosila....alpa testenine, če vem da bo kosilo bolj pozno alpa ga sploh ne bo
- razmazena_maca
- Debatorica

v srednji šoli, ki je bila v drugem kraju, sem začela zelo zgodaj vstati (ob petih zjutraj
) pa sem se morala navadit zajtrkovat. Prej pa nikoli.
Na začetku je zgledalo res tako, en grižljaj, dva,
po enem tednu je pa že zlavfalo in od takrat redno jem zajtrk...
ponavadi čokolino ali müsli, notri pa namešam sezonsko sadje (trenutno so to hruške) in semena (laneno, sončnično) + žlico medu.
ena mojih bolj zdravih navad
Na začetku je zgledalo res tako, en grižljaj, dva,
po enem tednu je pa že zlavfalo in od takrat redno jem zajtrk...
ponavadi čokolino ali müsli, notri pa namešam sezonsko sadje (trenutno so to hruške) in semena (laneno, sončnično) + žlico medu.
ena mojih bolj zdravih navad

-
polly-polly
- Cosmopolitanka

js tut ful rada jem mlečne zadeve zjutri ... čokolino, čokoladne muslije al pa nesquik čokoladne kroglce
... drugač mi pa tut jogurt paše med potjo na busu, vlaku, če morm na hitr kam it
...
se mi zdi, da če ne jem zajtrka, da mi je cel dan čudno v želodcu. isto pa tut da morm spit dost vode zjutri, da začnem funkcionirat prav
... drugač mi pa tut jogurt paše med potjo na busu, vlaku, če morm na hitr kam it
...
se mi zdi, da če ne jem zajtrka, da mi je cel dan čudno v želodcu. isto pa tut da morm spit dost vode zjutri, da začnem funkcionirat prav

Zdaj, ko se mi predavanja še niso začela redko jem zajtrk, morda pojem kako jabolko ali kaj podobnega, ker se vstajam ob 10ih, okoli 12ih pa že jem kosilo. Med faksom pa obvezno, ko vstanem si naredim čokolino, ali pa spijem kakav in si na kos kruha namažem margarino... Brez zajtrka ne funkcioniram najbolje 

-
Precious Blondy
- Sramežljivka

js drgač prej kr ene par let sploh nism jedla čokolinota, za drug letnik vem da sm jedla mlek pa čokoladne kuglce zjutrej.. pač zmer neki z mlekm,da gre laži dol