Pevci z nenormalno hudim glasom
Pevci z nenormalno hudim glasom
Kdo ma po vašem mnenju res tak poseben glas, katerega nima čisto vsak oz. ga je nemogoče posnemat?
Men osebno ma Celine Dion neprecenljivo hud glas, in mislim, da zna redkokdo posnemat njene komade. Pa Mariah Carry... njen komad "Without you" bo po moje vedno ostal kult vseh balad.
Od moških pa recimo Elton John. Sicer ga ne poslušam, ampak moram priznat, da zna kšne komade res fuuul dobr odpet. Recimo pri njemu mi je ful hudo to, ker ma tak globok glas, vendar kljub temu pride zelo "visoko" pri petju.
Men osebno ma Celine Dion neprecenljivo hud glas, in mislim, da zna redkokdo posnemat njene komade. Pa Mariah Carry... njen komad "Without you" bo po moje vedno ostal kult vseh balad.
Od moških pa recimo Elton John. Sicer ga ne poslušam, ampak moram priznat, da zna kšne komade res fuuul dobr odpet. Recimo pri njemu mi je ful hudo to, ker ma tak globok glas, vendar kljub temu pride zelo "visoko" pri petju.
Ja Celine Dion je res profesionalka kar tega tiče.
Drgač pa od teh mlajših pevk definitivno Christina Aguilera. Ona ma res tak močen in poseben glas.
Od moških mi pa trenutno pade na pamet "Lee Ryan" (pevec iz bivše skupine Blue). Zmeri dobim kurjo polt ko slišim tega tipa pet. Verjetno se vsi spomnete komada Breath easy, kjer je model res raztural z glasom!
Drgač pa od teh mlajših pevk definitivno Christina Aguilera. Ona ma res tak močen in poseben glas.
Od moških mi pa trenutno pade na pamet "Lee Ryan" (pevec iz bivše skupine Blue). Zmeri dobim kurjo polt ko slišim tega tipa pet. Verjetno se vsi spomnete komada Breath easy, kjer je model res raztural z glasom!
Frenkie napisal/-a:Od moških mi pa trenutno pade na pamet "Lee Ryan" (pevec iz bivše skupine Blue). Zmeri dobim kurjo polt ko slišim tega tipa pet. Verjetno se vsi spomnete komada Breath easy, kjer je model res raztural z glasom!
Jaaa, Lee ma toook hud glas

Pa Anastacia ma tud tak poseben glas.
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Celeste napisal/-a:Jaaa, Lee ma toook hud glasČudno da ni začel kšno solo kariero.
Sej jo je, mislim da ima že 2 samostojna albuma! Glas ima pa res fenomenalen.
Drugače pa ima neverjeten glas tudi manj znani Dwayne Britton...kurja polt vsakič ko ga slišim

In pa seveda Michael Bublé