Čevlji
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Ja iz Zare itak niso udobni, iz massa pa mam dvojne, peeptoese in ene balerinke z peto (oboje 9-10cm peta), oboji me ubijejo ko grem ven z njimi*kristinca* napisal/-a:Mene pa zanima, katere znamke čevljev (s petko) se vam zdijo najbolj udobne... do zdej sm jih kupovala v Massu pa Zari sam mi ne odgovarjajo kej preveč...

I laugh at gilded butterflies.
zlatolaska napisal/-a:Hej
Jst sm si kupla pa škornje v transportu, ful so mi bli lepi in itak jih nism mogla tam pustit, sam niso okrogli spredaj, ampak so tko bl u špico, zdei pa ne vem a sm se prenaglila, k zdei k gledam se bolj okrogli nosjo??
Špica je zakon!

Ne, res... jst sm že sita teh okroglih čevljev, ker delujem sama seb že mal smešna s temi čevlčki, kot ena punčka...

In sem zadnjič prav gledala za kakimi lepimi elegantnimi špičaki, ki neb imeli vrtoglave pete, pa je bolj slaba izbira, se mi zdi.
Tko da še vedno iščem, če bom najdla kakšne lepe črne, z malo petke.
mah men se zdi to ful neumno, da bo modern spredi okroglo in pol bodo vsi to nosil, pol čez dve leti pa špičake, pa govorl, kok so okrogli gnili. men je oboje lepo, čist odvisno kakšen je čevelj, pa kako je narjen. tko da nevem, djte gledat, da je vam ušeč, da vam pašejo, da so udobni, in da se na splošno v njih dobro počutte.. sj če niso letos moderni bodo pa drugo leto in ste kao že tok naprej 

Še moji novi gležnarji
http://www.email.si/apps/es_gallery/p.php?id=391587
Full so mi všeč predvsem zato, kr se kljub visoki peti krasno hodi v njih

http://www.email.si/apps/es_gallery/p.php?id=391587
Full so mi všeč predvsem zato, kr se kljub visoki peti krasno hodi v njih

Jah mat in svakinja pri nas še vedno nosita špičake, pa tudi kaj okroglega spredaj. Jaz sem mela samo ene špičake in jih obula dvakrat ker mi niso bli všeč in sm bla ful vesela ko so se začeli pojavljati okrogli in balerinke.. zame mora biti špičak res popolnoma v špico z ozko, zašiljeno peto, da mi je lep. Sicer pa ostajam na balerinkah&co., ker mi veliko bolj ustrezajo in se v takih čevljih dobro počutim.
jz mam pa nove za vn .P črne lakaste (hotla sm vijolčne-starinska barva) pa niu blo več cifre..iz new yorkerja
petka je tko pomoje kšne 7cm, malo debelešja pol s epa prot koncu oža, pa spredi so rahlo na okrgol..točn take sm hotla ker jih še nimam, pa še udobni so pa ful lahko za hodt
da ne rečm: 20€
upam da bojo dzržal..

chiqqa napisal/-a:jz mam pa nove za vn .P črne lakaste (hotla sm vijolčne-starinska barva) pa niu blo več cifre..iz new yorkerjapetka je tko pomoje kšne 7cm, malo debelešja pol s epa prot koncu oža, pa spredi so rahlo na okrgol..točn take sm hotla ker jih še nimam, pa še udobni so pa ful lahko za hodt
da ne rečm: 20€
![]()
upam da bojo dzržal..
Te čeveljčke sm pa vidla ja, mislim da majo še rdeče in vijolčne lakaste. So meni tud padli v oči... Zdej k praviš da so udobni, jih bom šla pa še probat